482 334 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Versys Clinics

Versys Clinics

Versys Clinics

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Versys Clinics-Humán Reprodukciós Intézet, mint meddőségi központként működő klinika korszerű rendelőkkel, képzett orvosokkal várja leendő pácienseit. A klinika a Madarász Irodaház I.épületben található.  
1138 Budapest, XIII. kerület, Madarász V. utca 47-49./ 7. em. (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Versys Clinics-Humán Reprodukciós Intézet, mint meddőségi központként működő klinika korszerű rendelőkkel, képzett orvosokkal várja leendő pácienseit.

  A klinika a Madarász Irodaház I.épületben található.

   

Megközelíthetőség

  A klinika Újpest Városkaputól mindössze 10 perc sétára található. Az Újpest-Városkapu metrómegállótól a Balzsam utcán végighaladva a Váci út felé, majd a Váci úton közlekedve a Juta utcáról nyíló Madarász Viktor utcában található meg. A rendelő a Madarász Irodaház I.épületben található.

Vélemények

16 értékelés
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. május
Sokat kellett ugyan várni, de a doktornő nagyon energikus és kedves volt. Mindent elmagyarázott és korrekt volt. A vizsgálat nem volt kellemetlen.
-
2019. április
doktor úr
2019. április
Nagyon kedves volt a Doktornő és az asszisztensnő is.
Sokat kellett várnom, tömm mint fél órát.
2019. április
A rendelő/váróterem hangulata nekem nagyon üzleties volt, nem emberközeli. Sokan vártak (nekem is kellett egy fél órát), nem volt valami bensőséges a hangulat.
2019. március
2019. február
2019. február
2019. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése