704 058 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum - Kaposvár

Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum - Kaposvár

Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum - Kaposvár

Információk a rendelőről


Szeretettel várom kedves régi és leendő betegeimet, pácienseimet és vendé geimet, a belvárosban a kórház közelében lévő új rendelőmben. A rendelő az első emeleten található, de a nehezen mozgó betegeimet a földszinten lévő szalonunkban is el tudom látni....
Tovább olvasom
7400 Kaposvár, Tallián Gyula utca 38

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Szeretettel várom kedves régi és leendő betegeimet, pácienseimet és vendé geimet, a belvárosban a kórház közelében lévő új rendelőmben. A rendelő az első emeleten található, de a nehezen mozgó betegeimet a földszinten lévő szalonunkban is el tudom látni. Szükség esetén akár házhoz is megyek.

Megközelíthetőség

  Mindig a kórház irányában kell haladni onnan 3 ház a Tallián Gy utcában.

Parkolás

  Általában nehezen található a ház előtt, de a kórház környékén vagy az utca végén lévő Penny market parkolóban mindig van hely, onnan 5 perc séta .

Nyitva tartás

  Általában a rendelési időben vagyunk nyitva, de az esztétikai kezelések miatt asszisztencia fél kilenctől fél négyig elérhető.Kivétel nyár akkor csütörtök és péntek csak dél körül.

Vélemények

369 értékelés
2020. március
Kellemes környezet, rendkívül barátságos fogadtatás a személyzet részéről.
Nem volt.
2020. március
Ilyen nem volt.
2020. március
2020. február
Nagyon kedves és gyerekbarát hozzáállása volt az asszisztensnőnek és a doktornőnek is. Mindenről tájékoztazzak az ellátás alatt és utokezeléssel kapcsolatban is. Nem csak engem, a kislányomat is. Nem beszéltek el a feje felett és ez őt teljesen megnyugtatta.
Nem volt.
2020. február
A doktornő több éve fennálló panaszomra is talált megoldást, amire máshol azt mondták nem lehet vele kezdeni semmit!
Olyan nem volt!
2020. február
2020. február
2020. február
2020. február
Nyugodt
2020. február
Kedvesen fogadtak. Rend és tisztaság volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése