471 117 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Wellmed Beauty & Medical Spa

Wellmed Beauty & Medical Spa

Wellmed Beauty & Medical Spa

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Wellmed Beauty &Medical Spa 2005-ben nyitotta meg kapuit. Buda színvonalas részén, zöldövezetben, a Marczibányi téren helyeszkedik el. Az alapítók célja teljesült amikor egy olyan központ jött létre Magyarországon, amely magába foglalja a szépség és egé...
Tovább olvasom
1022 Budapest, II. kerület, Ribáry u.11. (Rózsadomb)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Wellmed Beauty &Medical Spa 2005-ben nyitotta meg kapuit. Buda színvonalas részén, zöldövezetben, a Marczibányi téren helyeszkedik el. Az alapítók célja teljesült amikor egy olyan központ jött létre Magyarországon, amely magába foglalja a szépség és egészség fejlesztését, a keleti orvostudomány bevonásával, a legmagasabb technológiájú lézeres szépészeti beavatkozásokon keresztül. Egyedülálló kezelési és diagnosztizálási lehetőségek alkalmazásával a külső tüneti eltérések, belső okai is feltárhatóak, amelyek megfelelő kezelése megoldást nyújt többféle külső szervezeti eltérésekre, pl. allergia, bőrprobléma, túlsúly stb.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: Széll Kálmán tértől 149-es busszal 3 megálló Garas utcáig, majd 5 perc séta a Ribáry utca 11-ig.

Parkolás

  utcán parkolási díj: 350 ft / óra

Nyitva tartás

  Hétfő-Péntek : 9:00-19:00 Szombat: 9:00-15:00

Vélemények

2017. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése