1 707 306 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
WorCare Podmaniczky Egészségközpont

WorCare Podmaniczky Egészségközpont

1062 Budapest, VI. kerület,
Budapest
(Terézváros)
Információk a rendelőről

A WorCare Kft. az elmúlt nyolc év alatt folyamatos, organikus növekedéssel évről-évre bővítette ügyfélkörét. 2015. júniusától az Oxivit Orvoscsoport megvásárlásával már több mint 1.100 vállalat, 60.000 munkavállalójának egészségügyi ellátását végezzük. A cég fő profilja a foglalkozás-egészségügyi tevékenység, illetve a...

Tovább olvasom
WorCare Podmaniczky Egészségközpont

WorCare Podmaniczky Egészségközpont

Információk a rendelőről

A WorCare Kft. az elmúlt nyolc év alatt folyamatos, organikus növekedéssel évről-évre bővítette ügyfélkörét. 2015. júniusától az Oxivit Orvoscsoport megvásárlásával már több mint 1.100 vállalat, 60.000 munkavállalójának egészségügyi ellátását végezzük. A...
Tovább olvasom
1062 Budapest, VI. kerület, Budapest (Terézváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A WorCare Kft. az elmúlt nyolc év alatt folyamatos, organikus növekedéssel évről-évre bővítette ügyfélkörét. 2015. júniusától az Oxivit Orvoscsoport megvásárlásával már több mint 1.100 vállalat, 60.000 munkavállalójának egészségügyi ellátását végezzük. A cég fő profilja a foglalkozás-egészségügyi tevékenység, illetve az ehhez kapcsolódó preventív jellegű orvosi szolgáltatások.

A WorCare Kft. és az Oxivit Orvoscsoport több mint 25 év tapasztalatával, sokrétű szolgáltatás-kínálatával, ügyfél centrikusságával és a magyar piacon egyedülálló informatikai támogató rendszerével egyedülálló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

 

A WorCare – Oxivit szolgáltatások közül ki kell emelni:

 a komplex szűrővizsgálatokat (más néven: menedzser-szűréseket)

 és az életmód-, mozgás- és táplálkozási tanácsadási tevékenységet.

Cégünk folyamatosan építi országos hálózatát, amelynek köszönhetően a WorCare – Oxivit Kft. Budapesten (9 egészségpont) és agglomerációjában nyitott rendelőin kívül további közel 150 településen tudja biztosítani a szükséges foglalkozás-egészségügyi ellátást.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése