756 369 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zöldpont Egészségcentrum

Zöldpont Egészségcentrum

Zöldpont Egészségcentrum

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Szolgáltatásunk fókuszában a kardiológia és belgyógyászati megbetegedések szerepelnek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy betegeink bizalmas, megnyugtató légkörben tárhassák fel problémáikat. Tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapnak a megelőző...
Tovább olvasom
7700 Mohács, Városháza utca 1. (Piactér)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Szolgáltatásunk fókuszában a kardiológia és belgyógyászati megbetegedések szerepelnek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy betegeink bizalmas, megnyugtató légkörben tárhassák fel problémáikat. Tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapnak a megelőző és szűrővizsgálatok. Ehhez folyamatosan fejlődő eszközpark áll rendelkezésre.

Parkolás

    Parkolásra a rendelő előtt, utcán van lehetőség.

Nyitva tartás

    Kedd 16-18

Vélemények

2016. március
2016. február
2015. december
a MAXIMALITÁS
nincs
2015. december
2015. október
Nem kellett sokat várakozni, hamar bekerültünk a vizsgálatra
Nem volt
2015. július
Nincs
2015. július
Nem volt!!!
2015. március
2014. november
2014. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése