1 581 954 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zöldpont Egészségcentrum

Zöldpont Egészségcentrum

7700 Mohács,
Városháza utca 1. (Piactér)
Információk a rendelőről

Szolgáltatásunk fókuszában a kardiológia és belgyógyászati megbetegedések szerepelnek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy betegeink bizalmas, megnyugtató légkörben tárhassák fel problémáikat. Tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapnak a megelőző és szűrővizsgálatok. Ehhez folyamatosan fejlődő eszközpark áll re...

Tovább olvasom
Zöldpont Egészségcentrum

Zöldpont Egészségcentrum

Információk a rendelőről

Szolgáltatásunk fókuszában a kardiológia és belgyógyászati megbetegedések szerepelnek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy betegeink bizalmas, megnyugtató légkörben tárhassák fel problémáikat. Tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapnak a megelőző...
Tovább olvasom
7700 Mohács, Városháza utca 1. (Piactér)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szolgáltatásunk fókuszában a kardiológia és belgyógyászati megbetegedések szerepelnek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy betegeink bizalmas, megnyugtató légkörben tárhassák fel problémáikat. Tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapnak a megelőző és szűrővizsgálatok. Ehhez folyamatosan fejlődő eszközpark áll rendelkezésre.

Parkolás

Parkolásra a rendelő előtt, utcán van lehetőség.

Nyitva tartás

Kedd 16-18

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
64 %
4 csillag
36 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.9
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.6
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése