1 592 904 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

7815 Harkány,
Zsigmondy sétány 1.
Információk a rendelőről

A Harkányi Gyógyfürdőkórház az ország egyik legnagyobb az ország egyik legnagyobb rehabilitációs központja, gyógyvízen alapuló kezeléseket nyújt az ide látogató betegek számára. A gyógyvíz hatóanyaga a karbonszulfid, mely bőrgyógyászati, reumatológiai és mozgásszervi panaszok enyhítésében hoz eredményt. Szakképzett dol...

Tovább olvasom
Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

Információk a rendelőről

A Harkányi Gyógyfürdőkórház az ország egyik legnagyobb az ország egyik legnagyobb rehabilitációs központja, gyógyvízen alapuló kezeléseket nyújt az ide látogató betegek számára. A gyógyvíz hatóanyaga a karbonszulfid, mely bőrgyógyászati, reumatológiai és...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Harkányi Gyógyfürdőkórház az ország egyik legnagyobb az ország egyik legnagyobb rehabilitációs központja, gyógyvízen alapuló kezeléseket nyújt az ide látogató betegek számára. A gyógyvíz hatóanyaga a karbonszulfid, mely bőrgyógyászati, reumatológiai és mozgásszervi panaszok enyhítésében hoz eredményt. Szakképzett dolgozók, fizikoterapeuták, orvosok végzik a napi szintű betegellátást.

Telefonszám:
72/580-901
72/580-949

Megközelíthetőség

Az Ady Endre útról nyíló Bajcsy-Zsilinszky utcába kanyarodva, majd innen a Zsigmondy sétányra fordulva érhető el a kórház.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése