4 143 348 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bajzáth Sándor -

Bajzáth Sándor

4.75 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/v...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Bajzáth Sándor -

Bajzáth Sándor

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/vagy hozzátartozóikat várom. Több mint tizenhárom éve foglalkozok sze...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További addiktológus magánorvosok

Még több addiktológus

További addiktológus magánorvosok

Még több addiktológus orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/vagy hozzátartozóikat várom. Több mint tizenhárom éve foglalkozok szenvedélybetegekkel egyéni és csoportos formában. Bennlakásos drogterápiás intézetben dolgoztam hat évig. Emellett 12 évig dolgoztam dr. Csernus Imre alapítványánál szenvedélybetegekkel. Társfüggőkkel, drogfüggőkkel, alkoholistákkal és hozzátartozóikkal. Fő erősségem abban rejlik, hogy magam is átéltem, amivel foglalkozom, így az elméleti tudás mellett gyakorlati tapasztalatokkal is bírok a felépülés területén. Sok évig használtam intravénásan kábítószereket, főleg ópiátokat (heroin, codein, morfium, methadon) valamint serkentőket (amfetamin, kokain) és nyugtatókat, altatókat, és alkoholt. Kb. 15 kórházi elvonós leállási kísérlet és több rehabilitációs intézetben eltöltött 40 hónap után már több mint 14 éve élek szer és alkoholmentesen, felépülésben. 

Galéria

Specializáció

  • drogfüggőség
  • alkoholfüggőség
  • társfüggőség
  • önértékelési zavarok
  • hozzátartozók segítése

Tanulmányok

  • 2015 Semmelweis Orvostudományi Egyetem addiktológiai szak

Bajzáth Sándor vélemények

4.75 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.75
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.75
Megfelelő volt az ellátásod? 4.75

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2016. október
Remek ember, szakértö! Nekem, mint sulyós függönek, rengeteget segitet! csak tanacsolni tudnam mindenkinek, akinek segitsegre van szüksege ! Megértö, pontos, segitökész.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. október
Remek ember, nagyon sok mindent tanultam tölle, tudom hogy ki vagyok es hogy ki szeretnék lenni. Csak ajánlani tudnám azoknak, akik keresik a segitseget!
nincs.rugalmas konzultácios idöpontok, pontos, megértö.