827 199 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Bajzáth Sándor

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/v...

Specializáció

 • drogfüggőség
 • alkoholfüggőség
 • társfüggőség
 • önértékelési zavarok
 • hozzátartozók segítése

Tanulmányok

2015 Semmelweis Orvostudományi Egyetem addiktológiai szak

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/vagy hozzátartozóikat várom. Több mint tizenhárom éve foglalkozok szenvedélybetegekkel egyéni és csoportos formában. Bennlakásos drogterápiás intézetben dolgoztam hat évig. Emellett 12 évig dolgoztam dr. Csernus Imre alapítványánál szenvedélybetegekkel. Társfüggőkkel, drogfüggőkkel, alkoholistákkal és hozzátartozóikkal. Fő erősségem abban rejlik, hogy magam is átéltem, amivel foglalkozom, így az elméleti tudás mellett gyakorlati tapasztalatokkal is bírok a felépülés területén. Sok évig használtam intravénásan kábítószereket, főleg ópiátokat (heroin, codein, morfium, methadon) valamint serkentőket (amfetamin, kokain) és nyugtatókat, altatókat, és alkoholt. Kb. 15 kórházi elvonós leállási kísérlet és több rehabilitációs intézetben eltöltött 40 hónap után már több mint 14 éve élek szer és alkoholmentesen, felépülésben. 

Specializáció

 • drogfüggőség
 • alkoholfüggőség
 • társfüggőség
 • önértékelési zavarok
 • hozzátartozók segítése

Tanulmányok

 • 2015 Semmelweis Orvostudományi Egyetem addiktológiai szak

Vélemények

4 értékelés
2016. november
2016. október
Remek ember, szakértö! Nekem, mint sulyós függönek, rengeteget segitet! csak tanacsolni tudnam mindenkinek, akinek segitsegre van szüksege ! Megértö, pontos, segitökész.
2016. október
Remek ember, nagyon sok mindent tanultam tölle, tudom hogy ki vagyok es hogy ki szeretnék lenni. Csak ajánlani tudnám azoknak, akik keresik a segitseget!
nincs.rugalmas konzultácios idöpontok, pontos, megértö.
2013. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése