573 699 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dentop Fogászati Rendelő

Dentop Fogászati Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Dentop Fogászati Rendelőben prémium ellátást kapnak a páciensek.  A rendelő orvosai maximális szakmai tudásuk mellett a beteg egyéni igényeit helyezik előtérbe. A következő fogászati bevatakozásokra van lehetőség: - esztétikai fogászati beavatkozások -...
Tovább olvasom
1114 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 57. 1. emelet 5. ajtó (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Dentop Fogászati Rendelőben prémium ellátást kapnak a páciensek.  A rendelő orvosai maximális szakmai tudásuk mellett a beteg egyéni igényeit helyezik előtérbe. A következő fogászati bevatakozásokra van lehetőség: - esztétikai fogászati beavatkozások - fogtömés - gyökérkezelés - szájsebészeti beavatkozások - implantátum beültetés - bölcsességfog fájdalommentes eltávolítása - fogágybetegség kezelése - fogszabályozás, láthatatlan fogszabályozás - fogászati lézerterápia - fogkő eltávolítás - rögzített fogpótlások - kivehető fogpótlások

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: M4 metróval a Móricz Zsigmond körtérig, majd 5 perc séta a Bartók Béla úton, a Feneketlen-tó irányába.

Parkolás

  utcán

Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek: 8:00-20:00 Szombat: 9:00-15:00

Vélemények

27 értékelés
2020. január
2020. január
Kedves volt a recepción a hölgy
Nem volt
2019. szeptember
2019. május
2019. április
2019. április
2019. március
Kedvesség, nyugalom, teljes rendezettség még egy nehéz, vagy annak ígérkező beavatkozás esetén is.
2019. január
2019. január
2018. december
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése