2 381 466 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nyitrai Julianna - Diagnoszta

Nyitrai Julianna

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nyitrai Julianna embriológus, biológus magánrendelése. 2008-ban diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, majd a PTE-TTK Genetikai és Molekuláris Biológiai Tanszékén dolgozott. Később kezdett el érdeklődni az embriológia és az asszisztált reprodukciós te...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Nyitrai Julianna - Diagnoszta

Nyitrai Julianna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nyitrai Julianna embriológus, biológus magánrendelése. 2008-ban diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, majd a PTE-TTK Genetikai és Molekuláris Biológiai Tanszékén dolgozott. Később kezdett el érdeklődni az embriológia és az asszisztált reprodukciós technikák felé. Mindennapi munkája része a különböző sperma vizsgálato...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nyitrai Julianna embriológus, biológus magánrendelése.

2008-ban diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, majd a PTE-TTK Genetikai és Molekuláris Biológiai Tanszékén dolgozott. Később kezdett el érdeklődni az embriológia és az asszisztált reprodukciós technikák felé. Mindennapi munkája része a különböző sperma vizsgálatok elvégzése is.  Dr. Vörös Anna doktornővel közösen szeretné felderíteni, hogy a hozzájuk forduló pároknál milyen problémák állhatnak a sikertelen teherbeesés hátterében.

 

 

Specializáció

  • semen analízis (speravizsgálat)
  • HBA teszt
  • MAR teszt
  • PCT (összeférhetetlenségi vizsgálat)

Tanulmányok

  • Pécsi Tudományegyetem

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. július
Nagyon profi, kedves, segítőkész , érdeklődő.
Nem Volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése