2 376 294 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

4.88 | 30 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar...

Tovább olvasom
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis...

Tovább olvasom
Belvárosi Pszichoterápiás Műhely
1137 Budapest, XIII. kerület, Katona József u. 28. 3.em/20. (Újlipótváros)
Millenáris Pszichológiai Központ
1024 Budapest, II. kerület, Lövőház u. 33

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetben, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszéken dolgoztam pszichológusként, illetve itt végeztem a doktori tanulmányaimat is. Dietetikusként pedig az Országos Egészségfejlesztési Intézetben dolgoztam. Legfontosabb szakterületemnek a táplálkozás és pszichológia határterületeit tartom. Leginkább evészavarral (anorexia, bulimia, falászavar), cukorbetegséghez társuló evési problémákkal (pl. diabulimia) és súlyproblémákkal küzdő személyekkel foglalkozom egyéni konzultáció, családterápiás, valamint csoportterápiás keretek között. Ezenkívül életvezetési, önértékelési, munkahelyi problémák esetében fordulhat hozzám. Munkahely Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) pszichológus, dietetikus Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet pszichológus, PhD hallgató Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék pszichológus, PhD hallgató Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (korábban Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) egészségfejlesztési szakember

Specializáció

 • evészavar
 • anorexia
 • bulimia
 • falászavar
 • elhízás
 • életvezetési, önértékelési problémák
 • munkahelyi problémák
 • policisztás ovárium szindróma, PCOS
 • cukorbetegség
 • pár és családterápia

Tanulmányok

 • Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem, Pedagógiai és Pszichológia Kar - pszichológus
 • Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar - dietetikus
 • Magyar Családterápiás Egyesület - családterapeuta jelölt
 • Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet - doktori fokozat
 • Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék - doktor fokozat

Tagságok

 • Magyar Pszichiátriai Társaság Evészavar Szekció
 • Magyar Családterápiás Egyesület
 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

Vélemények

4.88 az 5-ből
30 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
3 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.87
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.93
Megfelelő volt az ellátásod? 4.83

Részletes vélemények

Sarolta
2022. március
Nagyon értékeltem, hogy saját tempómban a tudtunk haladni és nem erőltetett rám semmit. Engedte, hogy miután átbeszéltük a problémákat kialakuljon az étkezési szokásom és csak a finom hangolásban irányítgatott.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. február
Hatékony segítséget kapott tini korú nagylányom ahhoz, hogy megtalálja újra az utat a normális táplálkozáshoz és egyben új önmaga elfogadásához. Jó volt a sok szorongás után érezni a biztonságot, hogy gyermekem a megfelelő kezekbe került. Jó szívvel ajánlom annak, aki az anorexia rideg báját le akarja küzdeni.
-
Lilla
2021. november
Megbízható, kedves, empatikus és nagyszerű szakember. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
-
Anonym (külső értékelés)
2021. augusztus
A Doktornő a kizökkenthetetlennek tűnő és hosszú hónapokon át tartó anorexiából húzott ki két kézzel, két lábbal. Ahogy sokan mások, rendkívül alacsony testsúlyommal láttam és éreztem magam elefántnak a porcelán boltban és ha a folyamatos önsanyargatás nem lenne elég, visszatérő hangulatingadozások, hajhullás és a menstruációm teljes eltűnése kísérte ezeket az érzéseket. Bátran mondhatom, hogy ezek 90%-ban eltűntek a mindennapi életemből és ezt nagyon nagy részben a Doktornőnek köszönhetem!
Nem volt kellemetlen tapasztalatom a Doktornővel.
Flóra
2021. március
Évek óta húzódó evészavarral/anorexiával kerestem fel a Doktornőt. Nem csak kiváló szakember,hanem egy igazán kedves személyiség is, akinek mindent el mertem mondani és olyan gondolatokat segített feltárni magamban, amiknek a létezéséről sem tudtam. Az együtt töltött néhány óra alkalmával visszanyertem az életkedvem, sikerült leszámolnom évek óta húzódó problémámmal, amiért örökké hálás leszek Neki. Csupán egyetlen dolgot bánok. Miért nem előbb találtam Rá?
-
Dóra
2021. január
Kényszeres evéssel/bulimiával kerestem fel Doktornőt, és csak azt bánom, hogy nem hamarabb tettem. Két és fél hónap alatt sikerült annak az állapotnak véget vetni, ami miatt 6 éve szenvedtem. Már az első pár hét után jelentős változások történtek az ételhez és evéshez fűződő viszonyomban, s négy hét telt el falásroham nélkül, amit utoljára talán sok-sok évvel ezelőtt tapasztalhattam. Ma már nem csak az evés és ételek körül forognak a napi gondolataim, és a fogyás is elindult. Köszönök mindent.
-
Bzsófi
2020. szeptember
Hirtelen tetőző evészavar miatt kerestem fel a doktornőt. Abban az állapotban még soványan is kövérnek láttam magam,rettegtem a hízástól és rettegtem az ételektől. Ildikó hétről hétre mint pszichológus és mint dietetikus segített legyőzni a félelmeimet és beállítani egy egészséges étkezést, mindezt bármilyen más végletbe való átesés nélkül. A sok szeretet,megértés,empátia mellett szakértelme miatt is mindenkinek szívből ajánlom Ildikót!
-
HKriszti
2020. szeptember
A közös munka során nem csak megismertem az evészavarom hátterében álló problémákat, de megtanultam szeretni és elfogadni önmagam, és sikerült kialakítani egy egészséges, fenntartható életmódot. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, örökké hálás leszek.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Kriszti
2020. augusztus
Évek óta húzódó súlyproblémát sikerült a Doktornő segítségével a jó irányba terelni. Közben több olyan dologra is rávilágított, melyek hátráltatták a fogyást és a jó közérzetet, azt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Csak ajánlani tudom és köszönöm még egyszer a sok segítséget!
-
Judit
2020. április
Ildikó segítségével sikerült ráébrednem, hogy a tartós fogyás és egészséges táplálkozás nem egyenlő a lemondással még IR és pco esetén sem.Nagyon örülök, hogy Doktornőhöz fordultam az elakadásommal, jobb szakembert nem is találhattam volna. Beszélgetéseinknek és tanácsainak köszönhetően végre tudatosan tudom kezelni az étkezéseimet és a fogyásomat.A konzultációk során bátran meg mertem nyílni Ildikónak, és kérdéseivel olyan dolgokra nyitotta fel a szememet, ami egyedül nem ment volna. Köszönöm!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése