956 625 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

(22)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar...

Tovább olvasom
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetben, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszéken dolgoztam pszichológusként, illetve itt végeztem a doktori tanulmányaimat is. Dietetikusként pedig az Országos Egészségfejlesztési Intézetben dolgoztam. Legfontosabb szakterületemnek a táplálkozás és pszichológia határterületeit tartom. Leginkább evészavarral (anorexia, bulimia, falászavar), cukorbetegséghez társuló evési problémákkal (pl. diabulimia) és súlyproblémákkal küzdő személyekkel foglalkozom egyéni konzultáció, családterápiás, valamint csoportterápiás keretek között. Ezenkívül életvezetési, önértékelési, munkahelyi problémák esetében fordulhat hozzám. Munkahely Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) pszichológus, dietetikus Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet pszichológus, PhD hallgató Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék pszichológus, PhD hallgató Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (korábban Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) egészségfejlesztési szakember

Specializáció

 • evészavar
 • anorexia
 • bulimia
 • falászavar
 • elhízás
 • életvezetési, önértékelési problémák
 • munkahelyi problémák
 • policisztás ovárium szindróma, PCOS
 • cukorbetegség
 • pár és családterápia

Tanulmányok

 • Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem, Pedagógiai és Pszichológia Kar - pszichológus
 • Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar - dietetikus
 • Magyar Családterápiás Egyesület - családterapeuta jelölt
 • Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet - doktori fokozat
 • Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék - doktor fokozat

Tagságok

 • Magyar Pszichiátriai Társaság Evészavar Szekció
 • Magyar Családterápiás Egyesület
 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

Vélemények

22 értékelés
2020. szeptember
A közös munka során nem csak megismertem az evészavarom hátterében álló problémákat, de megtanultam szeretni és elfogadni önmagam, és sikerült kialakítani egy egészséges, fenntartható életmódot. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, örökké hálás leszek.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2020. augusztus
Évek óta húzódó súlyproblémát sikerült a Doktornő segítségével a jó irányba terelni. Közben több olyan dologra is rávilágított, melyek hátráltatták a fogyást és a jó közérzetet, azt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Csak ajánlani tudom és köszönöm még egyszer a sok segítséget!
2020. április
Ildikó segítségével sikerült ráébrednem, hogy a tartós fogyás és egészséges táplálkozás nem egyenlő a lemondással még IR és pco esetén sem.Nagyon örülök, hogy Doktornőhöz fordultam az elakadásommal, jobb szakembert nem is találhattam volna. Beszélgetéseinknek és tanácsainak köszönhetően végre tudatosan tudom kezelni az étkezéseimet és a fogyásomat.A konzultációk során bátran meg mertem nyílni Ildikónak, és kérdéseivel olyan dolgokra nyitotta fel a szememet, ami egyedül nem ment volna. Köszönöm!
2020. február
Ildikót a régóta fennálló evészavarom miatt kerestem fel, segítségével sikerült változtatni az ételhez való hozzáállásomon és a gyógyulás útjára lépnem. Emellett nagyon segítőkész, támogató szakembernek gondolom, akit jó szívvel ajánlok.
Nem volt ilyen.
2020. február
Esetemben nem volt korrekt és az empátia teljes hiányát tapasztaltam.
2020. január
Általam vélt étkezési zavarok miatt kerestem fel Ildikót, aki segített rájönni, hogy csak nagyon sok rossz étkezési szokásom van. Hosszú évek óta először van egészséges kapcsolatom az étellel, és először fogyok úgy, hogy semmiről sem mondok le. Azt eszem ami jól esik, akkor amikor jól esik. Ezt mind Ildikónak köszönhetem, nagyon szerettem a közös munkát, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019. december
Ildikó kiváló szakember, akinek hatalmas hálával tartozom hozzáállásáért és szakértelméért. Végre irányítom az életem, kiállok magamért és elhiszem magamról hogy képes vagyok elérni a céljaimat. Hosszú idő után rendeződött az étellel való kapcsolatom is, testsúlyom közel 10%-val csökkent 3 hónap alatt. Köszönöm itt is még egyszer :)
nem volt kellemetlen tapasztalatom
2019. december
Régóta fennálló jelentős elhízás után várandósságom alatt, valamint szülés után 45 kilót fogytam. Ez és az újdonsült anyaságom egybeesése, amiben sosem voltam elégedett magammal, komoly önértékelési problémákhoz, valamint ön- és testkép-problémákhoz vezettek. Többéves egyedüli próbálkozás után fordultam Ildikóhoz, akinek munkásságát már egy ideje követtem. Kiváló, objektív szakembert ismertem meg a személyében. Minden területen sokat segített, különösen az anyaságot és az életvezetést illetően.
2019. július
2019. július
Négy éve húzódó evési problémával kerestem fel a Doktornőt, akitől maximális megértést, odafigyelést és támogatást kaptam a kezelés során. Ildikó igazán empatikus, kedves szakember,aki előtt könnyen meg lehet nyílni. Emellett nagyon hasznos és hatékony tanácsokat kaptam tőle, ezek segítettek elindulni a gyógyulás útján. Csak ajánlani tudom Ildikót mindenkinek, aki hasonló problémával küzd,és felkeresne egy szakembert.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése