3 077 382 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

4.89 | 32 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar...

Tovább olvasom
Kohlné Dr. Papp Ildikó - Dietetikus, Pszichológus

Kohlné Dr. Papp Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis...

Tovább olvasom
Belvárosi Pszichoterápiás Műhely
1137 Budapest, XIII. kerület, Katona József u. 28. 3.em/20. (Újlipótváros)
Millenáris Pszichológiai Központ
1024 Budapest, II. kerület, Lövőház u. 33

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kohlné Dr. Papp Ildikó - pszichológus, dietetikus, pár -és családterapeuta jelölt magánrendelése. Tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, továbbá a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán végeztem dietetika szakon. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetben, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszéken dolgoztam pszichológusként, illetve itt végeztem a doktori tanulmányaimat is. Dietetikusként pedig az Országos Egészségfejlesztési Intézetben dolgoztam. Legfontosabb szakterületemnek a táplálkozás és pszichológia határterületeit tartom. Leginkább evészavarral (anorexia, bulimia, falászavar), cukorbetegséghez társuló evési problémákkal (pl. diabulimia) és súlyproblémákkal küzdő személyekkel foglalkozom egyéni konzultáció, családterápiás, valamint csoportterápiás keretek között. Ezenkívül életvezetési, önértékelési, munkahelyi problémák esetében fordulhat hozzám. Munkahely Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) pszichológus, dietetikus Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet pszichológus, PhD hallgató Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék pszichológus, PhD hallgató Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (korábban Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) egészségfejlesztési szakember

Specializáció

 • evészavar
 • anorexia
 • bulimia
 • falászavar
 • elhízás
 • életvezetési, önértékelési problémák
 • munkahelyi problémák
 • policisztás ovárium szindróma, PCOS
 • cukorbetegség
 • pár és családterápia

Tanulmányok

 • Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem, Pedagógiai és Pszichológia Kar - pszichológus
 • Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar - dietetikus
 • Magyar Családterápiás Egyesület - családterapeuta jelölt
 • Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet - doktori fokozat
 • Semmelweis Egyetem, Klinikai Pszichológia Tanszék - doktor fokozat

Tagságok

 • Magyar Pszichiátriai Társaság Evészavar Szekció
 • Magyar Családterápiás Egyesület
 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

Kohlné Dr. Papp Ildikó vélemények

4.89 az 5-ből
32 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
3 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.88
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.94
Megfelelő volt az ellátásod? 4.84

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. március
A terápia kezdetén rossz mentális és fizikai állapotban voltam. Úgy éreztem, hogy rajtam senki sem segíthet. Még azzal sem voltam tisztában, hogy anorexiás vagyok. A doktornő hagyta, hogy saját tempómban gyógyuljak, de végig határozottan állt mellettem és rengeteg felismerésre vezetett rá a betegségemmel kapcsolatban. Nagyon hálás vagyok neki ezért. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
A Doktornő rendkívül segítőkész, kiváló szakember. Sajnálom, hogy nem hamarabb szántam el magam a közös munkára. Az ő segítségével teljesen megváltozott az étkezési szokásom, a rossz beidegződések eltűntek. A Doktornő nem javasolt fenntarthatatlan, mindent kizáró diétákat, hanem segített egy olyan életmód kialakításában, ahol ésszel minden belefér. A falásrohamok megszűntek. Több mint 15 kilót sikerült így fogynom, életemben először szenvedés és jojó- effektus nélkül.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
Nagyon értékeltem, hogy saját tempómban a tudtunk haladni és nem erőltetett rám semmit. Engedte, hogy miután átbeszéltük a problémákat kialakuljon az étkezési szokásom és csak a finom hangolásban irányítgatott.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. február
Hatékony segítséget kapott tini korú nagylányom ahhoz, hogy megtalálja újra az utat a normális táplálkozáshoz és egyben új önmaga elfogadásához. Jó volt a sok szorongás után érezni a biztonságot, hogy gyermekem a megfelelő kezekbe került. Jó szívvel ajánlom annak, aki az anorexia rideg báját le akarja küzdeni.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
Megbízható, kedves, empatikus és nagyszerű szakember. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. augusztus
A Doktornő a kizökkenthetetlennek tűnő és hosszú hónapokon át tartó anorexiából húzott ki két kézzel, két lábbal. Ahogy sokan mások, rendkívül alacsony testsúlyommal láttam és éreztem magam elefántnak a porcelán boltban és ha a folyamatos önsanyargatás nem lenne elég, visszatérő hangulatingadozások, hajhullás és a menstruációm teljes eltűnése kísérte ezeket az érzéseket. Bátran mondhatom, hogy ezek 90%-ban eltűntek a mindennapi életemből és ezt nagyon nagy részben a Doktornőnek köszönhetem!
Nem volt kellemetlen tapasztalatom a Doktornővel.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. március
Évek óta húzódó evészavarral/anorexiával kerestem fel a Doktornőt. Nem csak kiváló szakember,hanem egy igazán kedves személyiség is, akinek mindent el mertem mondani és olyan gondolatokat segített feltárni magamban, amiknek a létezéséről sem tudtam. Az együtt töltött néhány óra alkalmával visszanyertem az életkedvem, sikerült leszámolnom évek óta húzódó problémámmal, amiért örökké hálás leszek Neki. Csupán egyetlen dolgot bánok. Miért nem előbb találtam Rá?
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. január
Kényszeres evéssel/bulimiával kerestem fel Doktornőt, és csak azt bánom, hogy nem hamarabb tettem. Két és fél hónap alatt sikerült annak az állapotnak véget vetni, ami miatt 6 éve szenvedtem. Már az első pár hét után jelentős változások történtek az ételhez és evéshez fűződő viszonyomban, s négy hét telt el falásroham nélkül, amit utoljára talán sok-sok évvel ezelőtt tapasztalhattam. Ma már nem csak az evés és ételek körül forognak a napi gondolataim, és a fogyás is elindult. Köszönök mindent.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. szeptember
Hirtelen tetőző evészavar miatt kerestem fel a doktornőt. Abban az állapotban még soványan is kövérnek láttam magam,rettegtem a hízástól és rettegtem az ételektől. Ildikó hétről hétre mint pszichológus és mint dietetikus segített legyőzni a félelmeimet és beállítani egy egészséges étkezést, mindezt bármilyen más végletbe való átesés nélkül. A sok szeretet,megértés,empátia mellett szakértelme miatt is mindenkinek szívből ajánlom Ildikót!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. szeptember
A közös munka során nem csak megismertem az evészavarom hátterében álló problémákat, de megtanultam szeretni és elfogadni önmagam, és sikerült kialakítani egy egészséges, fenntartható életmódot. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, örökké hálás leszek.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.