Google+
146 857 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Millenáris Pszichológiai Központ

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Minőségbiztosításunk alapja, hogy a magánrendelőben kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak. Klinikai szakpszichológusok, pszichológusok, terapeuták, pszichiáter és egyéb segítő foglalkozású kollégáink együttmű...

Tovább olvasom >
A

Millenáris Pszichológiai Központ

1024 Budapest, II. kerület, Lövőház u. 33

Részletes adatok

Bemutatkozás

Minőségbiztosításunk alapja, hogy a magánrendelőben kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak. Klinikai szakpszichológusok, pszichológusok, terapeuták, pszichiáter és egyéb segítő foglalkozású kollégáink együttműködése biztosítja magánrendelőnk magas színvonalú szolgáltatásait. Az emberi élet során kerülhetünk olyan élethelyzetbe ahol nehezen találjuk a megoldást és olyan lelki konfliktusokkal kell megküzdenünk ami nagyobb kihívásnak tűnik mint gondoltuk. Mi hiszünk abban hogy mindenkinek joga van ahhoz hogy kiteljesedett életet éljen és boldog legyen. Mindig van kiút és mindig van segítség. Azért vagyunk hogy komplex és minőségi szaktudásunkkal segítsük a hozzánk fordulókat. Budai magánrendelőinkben ( II. kerület és I. kerület ) barátságos és családias környezetben nyújtunk teljes körű pszichológiai szolgáltatásokat felnőttek, gyerekek párok és családok részére. Bizalommal fordulhat hozzánk: -mindenféle lelki eredetű probléma vagy konfliktus -élethelyzeti nehézség -párkapcsolati és családi problémák -gyerek pszichológiai tanácsadás, gyerekneveléssel kapcsolatos elkadások -pályaválasztási -valamint önismereti/ személyiség fejlesztési kérdésekben is szívesen állunk rendelkezésre.

Megközelíthetőség

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 33‎. A "rendelő" feliratú kapucsengőn kell csengetni. A II. emeleten balra található a rendelő bejárata.

Parkoló

Utcán, közterületen

Nyitvatartás

H-P 9-20 óráig
Hétvégén igény szerint

Vélemények

5 értékelés

„Ide jártam pszichológushoz nagyon klassz kellemes hangulatos rendelő”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kellemes hangulatú diszkrét rendelő, megbízható pszichológus szakemberekkel, mindenkinek ajánlom!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig