817 761 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Millenáris Pszichológiai Központ

Millenáris Pszichológiai Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Minőségbiztosításunk alapja, hogy a magánrendelőben kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak. Klinikai szakpszichológusok, pszichológusok, terapeuták, pszichiáter és egyéb segítő foglalkozású kollégáink együttműkö...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Lövőház u. 33

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Minőségbiztosításunk alapja, hogy a magánrendelőben kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak. Klinikai szakpszichológusok, pszichológusok, terapeuták, pszichiáter és egyéb segítő foglalkozású kollégáink együttműködése biztosítja magánrendelőnk magas színvonalú szolgáltatásait. Az emberi élet során kerülhetünk olyan élethelyzetbe ahol nehezen találjuk a megoldást és olyan lelki konfliktusokkal kell megküzdenünk ami nagyobb kihívásnak tűnik mint gondoltuk. Mi hiszünk abban hogy mindenkinek joga van ahhoz hogy kiteljesedett életet éljen és boldog legyen. Mindig van kiút és mindig van segítség. Azért vagyunk hogy komplex és minőségi szaktudásunkkal segítsük a hozzánk fordulókat. Budai magánrendelőinkben ( II. kerület és I. kerület ) barátságos és családias környezetben nyújtunk teljes körű pszichológiai szolgáltatásokat felnőttek, gyerekek párok és családok részére. Bizalommal fordulhat hozzánk: -mindenféle lelki eredetű probléma vagy konfliktus -élethelyzeti nehézség -párkapcsolati és családi problémák -gyerek pszichológiai tanácsadás, gyerekneveléssel kapcsolatos elkadások -pályaválasztási -valamint önismereti/ személyiség fejlesztési kérdésekben is szívesen állunk rendelkezésre.

Megközelíthetőség

  Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 33‎. A "rendelő" feliratú kapucsengőn kell csengetni. A II. emeleten balra található a rendelő bejárata.

Parkolás

  Utcán, közterületen

Nyitva tartás

  H-P 9-20 óráig Hétvégén igény szerint

Vélemények

2016. október
Ide jártam pszichológushoz nagyon klassz kellemes hangulatos rendelő
2016. szeptember
Kellemes hangulatú diszkrét rendelő, megbízható pszichológus szakemberekkel, mindenkinek ajánlom!
2016. április
2014. október
2014. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése