2 903 142 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gellért Gábor -

Dr. Gellért Gábor

5.00 | 6 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Budapesten születtem és érettségiztem, majd a budapesti orvostudományi egyetemet (SOTE) elvégezve szereztem általános orvosi diplomát. A pest megyei Flór Ferenc Kórház Sebészetén kezdtem dolgozni, 1986-ban sebész szakorvosi vizsgát tettem, majd 1989-b...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Gellért Gábor -

Dr. Gellért Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Budapesten születtem és érettségiztem, majd a budapesti orvostudományi egyetemet (SOTE) elvégezve szereztem általános orvosi diplomát. A pest megyei Flór Ferenc Kórház Sebészetén kezdtem dolgozni, 1986-ban sebész szakorvosi vizsgát tettem, majd 1989-ben lettem érsebész szakorvos a budapesti városmajori Ér- és Szívsebé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További érsebész magánorvosok

Még több érsebész

További érsebész magánorvosok

Még több érsebész orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Budapesten születtem és érettségiztem, majd a budapesti orvostudományi egyetemet (SOTE) elvégezve szereztem általános orvosi diplomát.

A pest megyei Flór Ferenc Kórház Sebészetén kezdtem dolgozni, 1986-ban sebész szakorvosi vizsgát tettem, majd 1989-ben lettem érsebész szakorvos a budapesti városmajori Ér- és Szívsebészeti Klinikán teljes munkaidőben eltöltött két éves képzést követően. Ezután a Flór Ferenc Kórházban szinte kizárólag érsebészként működve, beindítva az új profilt, a kórház történetének első érsebészeként kezdtem dolgozni és az Érsebészeti Részleg vezetőjeként, majd a Sebészeti osztály osztályvezető helyettes főorvosaként tevékenykedtem, az érsebészeti műtétek széles palettáját meghonosítva a kórházban.

2003-ban elfogadva az intézet meghívását, a Nógrád megyei Szent Lázár Megyei Kórházban folytattam pályafutásomat.  Megalapítottam a kórházban az önálló Érsebészeti Osztályt, melynek 2004. januártól-2020. decemberéig osztályvezető főorvosa voltam. Az Osztályon az érsebészet minden ágával foglalkoztunk a visszér műtétektől a nagy verőér műtétekig bezárólag, a legkorszerűbb katéteres érkezelés technikáját is alkalmazva. Érsebész pályám során, számos hasi és alsó végtagi verőér műtét mellett, igen jelentős számú nyaki verőér (carotis) szűkület miatti érműtétet is végeztem és nem utolsó sorban, több ezer visszér műtétet.

Számos hazai szakmai kongresszuson tartottam előadást illetve poszter bemutatót, valamint nemzetközi szakmai kongresszusokon is előadtam.

Tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaságnak és az Európai Érsebészeti Társaságnak.

Érsebész munkásságom elismeréseként 2010-ben miniszteri dicséretben részesültem.

Specializáció

  • visszér kezelése

Tanulmányok

  • 1989 Érsebészet szakvizsga
  • 1986 Sebészet szakvizsga
  • 1981 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tagságok

  • Magyar Sebész Társaság
  • Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság
  • Európai Érsebészeti Társaság

Dr. Gellért Gábor vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. január
az orvos empatikus profizmusa az orvos empatikus profizmusa az orvos empatikus profizmusa
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. január
Empátia Miért kell ötven karaktert írni? Legközelebb nem fogok visszajelzést adni.
- Miért kell ötven karaktert írni. Legközelebb nem fogok visszajelzést adni. Legközelebb nem fogok visszajelzést adni.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Minden résztvevő segítőkész volt, a szabadságolási időszak ellenére is gyorsan kaptam időpontot, a vizsgálat alapos volt, a tájékoztatás korrekt.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Nagyon elégedett voltam a belépéstől kezdve a távozásig. A recepció megfelelő, udvarias tájékoztatásával. A Doktor Úr alapos vizsgálatával, érthető információjával. Már több mint három éve küzdök ezzel a betegséggel, több érsebésznél is megfordultam,de ilyen érthető és udvarias információt még soha nem kaptam, mint Dr. Gellért Gábortól.
-