2 308 086 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csontos Endre jr. -

Dr. Csontos Endre jr.

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Csontos Endre jr. vagyok, a Hollywood Medical vezető főorvosa. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetemen végeztem. A Hollywood Medicalt 1993-ban alapítottam, mely működésének első éveiben a 3M...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Csontos Endre jr. -

Dr. Csontos Endre jr.

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Csontos Endre jr. vagyok, a Hollywood Medical vezető főorvosa. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetemen végeztem. A Hollywood Medicalt 1993-ban alapítottam, mely működésének első éveiben a 3M hazai referenciarendelőjeként a kor legmodernebb fogorvos-tudományi...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csontos Endre jr. vagyok, a Hollywood Medical vezető főorvosa. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetemen végeztem. A Hollywood Medicalt 1993-ban alapítottam, mely működésének első éveiben a 3M hazai referenciarendelőjeként a kor legmodernebb fogorvos-tudományi technológiáit honosította meg Magyarországon. Cégem, valamint jómagam azóta is élen járunk az új technológiák bevezetésében és alkalmazásában. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mind magam, mind kollégáim folyamatosan fejlesszük tudásunkat. Cégünk jelentős összegeket költ szakmai továbbképzésekre. Orvosként az orvostudomány legmodernebb vívmányain kívül nyitott vagyok a hagyományos, és alternatív technikák irányában is. Gyógyítási filozófiánk része az ember és környezetét egészében vizsgáló holisztikus szemlélet. Fogorvosi tevékenységem során kiemelten kezelem azt a közismert jelenséget, hogy sok páciens korábbi rossz tapasztalatai miatt – vagy akár ezek hiányában is – szorongással gondol tervezett fogászati kezeléseire. Büszkén mondhatom, hogy ezt a szorongást, vagy akár félelmet türelemmel és empátiával minden páciensemnél sikerül feloldani, és fokozatosan teljesen elfeledtetni. Emiatt a szülők szívesen hozzák gyermekeiket hozzám kezelésre. A legkülönfélébb korú gyerekek is bizalommal járnak hozzám kezelésre. Betegeink többségét hosszú-hosszú évek óta visszajáró páciensek, családok alkotják. Számomra pont ez, pácienseink hűsége, ragaszkodása, bizalma a legnagyobb szakmai elismerés. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának, a Magyar Fogorvosok Egyesületének, a Magyar Parodontológiai Társaságnak és a Magyar Orvosi Lágylézer Társaságnak is, többek között. Ha szeretne a páciensünk lenni, alapesetben javaslom, hogy jelentkezzen be egy "Konzultáció, általános vizsgálat " nevű kezelésre! Ez tulajdonképpen egy teljeskörű fogszakorvosi alapvizsgálatot, állapot-felmérést, számítógépes fogkép-rögzítést és -elemzést, valamint általános anamnézis-felvételt folglal magában. Ha csak egy konkrét problémával, kérdéssel keres meg, illetve sürgős problémája van, akkor pedig kérem, hogy a "Konzultáció beavatkozás nélkül" címmel jelzett egyszerű fogszakorvosi vizsgálatra kérjen időpontot!

Specializáció

 • Teljeskörű fogszakorvosi ellátás
 • Esztétikai fogászat
 • Fogmegtartó tevékenységekfotopolimerizációs tömések, inlay-k, onlay-k, cirkon és egyéb fémmentes technikák
 • Halitózis kezeléskellemetlen lehelet okainak sztomatológiai kivizsgálása, kezelése
 • Általános és megelőző tevékenységek
 • Parodontológiai kezelések
 • Felnőtt- és gyermekfogászati ellátás

Tanulmányok

 • 1992 - Fog- és szájbetegségek SzakorvosaHaynal Imre Egészségtudományi Egyetem
 • 1990 - fogorvosSemmelweis Orvostudományi Egyetem

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat
 • Magyar Fogorvosok Egyesülete
 • Magyar Parodontológiai Társaság
 • Magyar Orvosi Lágylézer Társaság

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anita
2017. szeptember
kedves volt a kisfiammal, aki egyből feloldódott, és nem félt a vizsgálattól. A beavatkozás után sem panaszkodott hogy fájdalmat érez, a doktornak köszönhetően könnyen átvészeltük az első fogtömést!
-
Klaudia
2017. július
Mindkét gyermeket a doktorúrhoz vittem szűrésre és nagyon elégedetten jöttünk ki a rendelőből. A gyerekek nem féltek a vizsgálattól, a doktorúr türlmessége érezhető volt.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése