1 500 849 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dabasi András - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Dabasi András

4.9 | 75 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése. Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a ke...

Tovább olvasom

Dr. Dabasi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése. Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a kezelés során. Emellett lényeges számunkra a fájdalommentesség is, ezt...

Tovább olvasom
DabasiDent
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/a 5/6 (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése.

Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a kezelés során. Emellett lényeges számunkra a fájdalommentesség is, ezt egyrészről az érzéstelenítési technikákkal oldjuk meg, másrészt a digitális technológia is segít a fájdalom minimalizálásában.

Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a digitális fogászatnak köszönhetően most nem csak tartós és tökéletesen illeszkedő fogpótlást készíthetünk Önnek, de mindezt a lehető legnagyobb biztonságbanfájdalommentes eljárás keretein belül? Ha most azt gondolja, hogy ez biztosan nem lehetséges, akkor bizony téved! Megmutatjuk, miről is van szó!

A digitális implantológia biztonságos és fájdalommentes,  segítségével hatékonyabban és rövidebb idő alatt végezhető el a fogászati beültetés úgy, hogy közben szájsebészeti beavatkozásra, az íny felvágására nincsen szükség. A hagyományos implantológiai beavatkozásnál jóval rövidebb kezelés fájdalommentes, nem igényel varratot, és a máskor gyakran előforduló lassan gyógyuló íny- vagy arcdagadás is elmarad. Ehhez pedig nem kell a tengerentúlra utaznia, elegendő, ha ellátogat Dr. Dabasi András budapesti rendelőjébe! 

Specializáció

  • implantáció (előzetes konzultáció szükséges)
  • bölcsességfog-eltávolítás
  • arcüreg-emelés
  • csontpótlás
  • 3 dimenziós fogbeültetések megtervezése és elvégzése

Tanulmányok

  • SOTE FOK
  • nemzetközi továbbképzések

Vélemények

4.9 az 5-ből
75 értékelés alapján
5 csillag
93 %
4 csillag
4 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Judit
2021. június
A fogtisztítás precíz és fájdalommentes volt, az ár korrekt.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
A Doktor Úr és az asszisztens hölgy is nagyon kedvesek, próbálják elűzni a páciensben lévő félelmet, a kezelés teljesen fájdalommentes és maximálisan gyors volt nekem. Árban pesti viszonylatban nézve megfelelő.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Voltam mar kulonbozo orszagokban fogaszaton de a doktor ur a legjobb fogorvos akinel valaha jartam! Koszonom.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
A végén a beszélgetés formájában közölt diagnózis
A lépcsőház nem a legszebb, de mit lehet tenni, így is szuper élmény volt.
Zoltán
2020. július
Dabasi doktor úr az irracionális félelmeket kimondatlanul is a helyén, mély empátiával kezeli (azok kedvéért fontos megjegyeznem, akik hozzám hasonlóan zsigeri ösztönösséggel rettegnek a fogorvosoktól). Közvetlen, emberközpontú beszégetéssel, jó humorral készíti fel pácienseit a beavatkozásokra. A bizalomépítés az első lépés, a szakértelem szorosan követi. Őszintén válaszol a kérdésekre, kérdés híján pedig ösztönösen tudja, mennyi információt, milyen mélységű tájékoztatást igényelnek páciensei.
Ostoba érzés volt azzal szembesülnöm, hogy évekig meglehetősen férfiatlan módon, pusztán azért kerültem a fogorvosi rendelőket, mert sejtelmem sem volt róla, hogy lehet ennyire magas színvonalú és humanista megközelítésű az ellátás. :-)
Barnabásné
2020. március
A világ legjobb fogorvosa!! És tündéri asszisztensnője!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
Nagyon kedves és türelmes volt
Nem volt
Péter
2020. március
Bizalmat adó férfi
nincs
Alexandra
2019. december
A doktor úr szakértelme, figyelmessége. Megnyugatató volt, hogy minden elmagyarázott, és profin, kifogástalanul dolgozott.
Még a foghúzást se mondanám annak. Fél perc alatt, profin vitelezte ki a doktor úr.
Mohos András
2019. szeptember
Közvetlen, teljes kimerítő tájékoztatás
Nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése