1 579 689 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dabasi András - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Dabasi András

4.9 | 78 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése. Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a ke...

Tovább olvasom

Dr. Dabasi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése. Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a kezelés során. Emellett lényeges számunkra a fájdalommentesség is, ezt...

Tovább olvasom
DabasiDent
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/a 5/6 (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dabasi András fogorvos, digitális implantológiai szakértő magánrendelése.

Rendelőnkben alapvetően fontos alapelv az, hogy külön foglalkozunk minden pácienssel és alaposan megbeszéljük, milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre a kezelés során. Emellett lényeges számunkra a fájdalommentesség is, ezt egyrészről az érzéstelenítési technikákkal oldjuk meg, másrészt a digitális technológia is segít a fájdalom minimalizálásában.

Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a digitális fogászatnak köszönhetően most nem csak tartós és tökéletesen illeszkedő fogpótlást készíthetünk Önnek, de mindezt a lehető legnagyobb biztonságbanfájdalommentes eljárás keretein belül? Ha most azt gondolja, hogy ez biztosan nem lehetséges, akkor bizony téved! Megmutatjuk, miről is van szó!

A digitális implantológia biztonságos és fájdalommentes,  segítségével hatékonyabban és rövidebb idő alatt végezhető el a fogászati beültetés úgy, hogy közben szájsebészeti beavatkozásra, az íny felvágására nincsen szükség. A hagyományos implantológiai beavatkozásnál jóval rövidebb kezelés fájdalommentes, nem igényel varratot, és a máskor gyakran előforduló lassan gyógyuló íny- vagy arcdagadás is elmarad. Ehhez pedig nem kell a tengerentúlra utaznia, elegendő, ha ellátogat Dr. Dabasi András budapesti rendelőjébe! 

Specializáció

  • implantáció (előzetes konzultáció szükséges)
  • bölcsességfog-eltávolítás
  • arcüreg-emelés
  • csontpótlás
  • 3 dimenziós fogbeültetések megtervezése és elvégzése

Tanulmányok

  • SOTE FOK
  • nemzetközi továbbképzések

Vélemények

4.9 az 5-ből
78 értékelés alapján
5 csillag
94 %
4 csillag
4 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

István
2021. július
A doktor és aszisztense kedves, és figyelmes.
Viktória
2021. június
Az asszisztens hölgy kedves, segítőkész, laikus kérdéseimre is türelemmel válaszolgatott, a doktor úr pedig profi, tipikusan az a személyiség, aki bizalmat, hozzáértést áraszt és persze tanúsít is! Éreztem, hogy jó kezekben leszek és nem csalódtam. :)
-
Judit
2021. június
A fogtisztítás precíz és fájdalommentes volt, az ár korrekt.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
A Doktor Úr és az asszisztens hölgy is nagyon kedvesek, próbálják elűzni a páciensben lévő félelmet, a kezelés teljesen fájdalommentes és maximálisan gyors volt nekem. Árban pesti viszonylatban nézve megfelelő.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Voltam mar kulonbozo orszagokban fogaszaton de a doktor ur a legjobb fogorvos akinel valaha jartam! Koszonom.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
A végén a beszélgetés formájában közölt diagnózis
A lépcsőház nem a legszebb, de mit lehet tenni, így is szuper élmény volt.
Zoltán
2020. július
Dabasi doktor úr az irracionális félelmeket kimondatlanul is a helyén, mély empátiával kezeli (azok kedvéért fontos megjegyeznem, akik hozzám hasonlóan zsigeri ösztönösséggel rettegnek a fogorvosoktól). Közvetlen, emberközpontú beszégetéssel, jó humorral készíti fel pácienseit a beavatkozásokra. A bizalomépítés az első lépés, a szakértelem szorosan követi. Őszintén válaszol a kérdésekre, kérdés híján pedig ösztönösen tudja, mennyi információt, milyen mélységű tájékoztatást igényelnek páciensei.
Ostoba érzés volt azzal szembesülnöm, hogy évekig meglehetősen férfiatlan módon, pusztán azért kerültem a fogorvosi rendelőket, mert sejtelmem sem volt róla, hogy lehet ennyire magas színvonalú és humanista megközelítésű az ellátás. :-)
Barnabásné
2020. március
A világ legjobb fogorvosa!! És tündéri asszisztensnője!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
Nagyon kedves és türelmes volt
Nem volt
Péter
2020. március
Bizalmat adó férfi
nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése