825 939 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Éva - Fogorvos

Dr. Horváth Éva

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Kedves Pácienseink, A kialakult járványügyi helyzetben úgy véljük,a legfontosabb feladatunk jelenleg az Önök, magunk és családtagjaink védelme. Leginkább ezeket a szempontokat figyelembe véve a következő óvintézkedéseket vezetjük be a fertőzés tovább...

Specializáció

 • Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések
 • Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással
 • Mo...

Tanulmányok

 • 2016. Semmelweis Egyetem, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
 • 2012. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi...

Tovább olvasom
Dr. Horváth Éva magánrendelése
1027 Budapest, II. kerület, Királyfürdő u. 4. (Országút)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Királyfürdő u. 4.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves Pácienseink,
 
A kialakult járványügyi helyzetben  úgy véljük,a
legfontosabb feladatunk jelenleg az Önök, magunk és családtagjaink védelme.
 
Leginkább ezeket a szempontokat figyelembe véve a következő óvintézkedéseket vezetjük be a fertőzés továbbterjedésének elkerülése érdekében rendelőnkben:
 
😷a fogászati ellátást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Nagyon indokolt esetben sürgősségi  beavatkozást elvégzünk. Amennyiben panasza van telefonon érdeklődjön előbb!
 
 
E rendkívüli nehéz döntés meghozatalával is az Önök bizalmát szeretnénk erősíteni!🙏
 
Hisszük,hogy összefogással,a szabályok betartásával sikerül megóvni magunkat,családtagjainkat,és most ez a legfontosabb!
 
Bármilyen kérdéssel hívjanak minket a szokásos telefonszámon: +36708866427”Dr. Horváth Éva fogorvos magánrendelése.

Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai ellátás, fogmegtartás (modern gyökérkezelési eljárásokkal, élethű tömésekkel) és a funkcióhelyreállítás (fogpótlások minden fajtájával) áll. 

Az empátia, a törődés, a segíteni akarás gyermekkoromtól része a személyiségemnek. Saját fogszabályozásom során szerzett pozitív élmények tereltek a fogorvosi pályára.

Szeretem a kihívásokat, nem ijedek meg a kilátástalannak tűnő esetektől sem. Egy új mosoly, és azzal együtt egy új életminőség kialakítása, a felszabadultság és a boldogság, amit a páciensen látok az eredményes kezelés után, minden nehézségért kárpótol.

A betegellátás nem akkor kezdődik, amikor nekilátok a tényleges kezelésnek: rászánom az időt arra, hogy részletesen elmagyarázzam mi fog történni. A páciens ez idő alatt megnyugszik, létrejön a kölcsönös bizalom és összhang, ami elengedhetetlen az oldott hangulatú kezeléshez. A székben ülő ember félelmét legyőzni komoly kihívás lehet, de a türelem, a humor, a játékosság csodákra képes. Legnagyobb szakmai sikernek azt az esetet tartom, amikor egy Asperger-szindrómás kisfiúnak, aki korábban a száját sem nyitotta ki, sikerült betömni a fogát. Ehhez már a váróban elkezdtem a „kezelést”: meséltem neki, beszélgettem vele, és a korábban ellenálló, rettegő gyerek végül önszántából ült a székbe és tátotta nagyra a száját. 

Nagy érdeklődéssel tanulmányozom a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő digitális mosolytervezést. Az eljárás eredményeként nem pusztán funkciójában tökéletes fogpótlást kap a beteg, hanem olyat, amely harmóniában van az arcával és a személyiségével. Fontosnak tartom az önképzést, a fejlődést, a szakmai továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok.

 

Specializáció

 • Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések
 • Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással
 • Modern fogpótlások készítése
 • Fogeltávolítás, kisebb szájsebészeti beavatkozások
 • Ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiénés instruálás, motiválás
 • Otthoni és rendelői fogfehérítés

Tanulmányok

 • 2016. Semmelweis Egyetem, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
 • 2012. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Fogorvos Szak

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Fogorvosok Egyesülete

Vélemények

101 értékelés
2020. március
2020. március
A doktornő igazi fogtündér. Nem félek az orvosi székben.
Nem volt ilyen.
2020. március
A Doktornő egy tündér! Teljeskörű tájékoztatás;ígéretéhez híven néhány órán belül átküldte a röntgent,a kezelési tervet,korrektül elmondott mindent,maximális biztonságban éreztem magam
2020. március
Idén két éve, hogy a Doktornőhöz járok. Nehéz ilyen röviden néhány karakterben átadni azt a hálát, amit azért érzek, mert a "fogorvostól való félelmem" eloszlatta. Egy költözés okán már 120km-ről járok vissza hozzá és ezen nem kívánok változtatni. A maximumra való törekvését és profi hozzáállását a legkedvesebben kommunikálja felénk, mindenről végig tájékoztat, erősítve a jó kezekben vagyok érzést. Nincs futószalag érzés, amit ma már mindenhol tapasztal az ember, ha orvoshoz kerül... Köszönöm!
Belegondolni, hogy miért nem hozzá jöttem már korábban.
2020. március
-
2020. február
Nagyon kedves, segítőkész a doktornő. Rettentően féltem a bölcsesség fog eltávolítástól (nagyon alacsony a fájdalom küszöböm), de szinte meg sem éreztem, nagyon ügyes a doktornő!!!
Ilyen nem volt.
2020. február
A doktornő kedvessége, mindenre kiterjedő felvilágosítása. :)
Nem volt.
2020. január
2020. január
Ennyire kedves, aranyos és profi fogorvosnál még sosem jártam! Horváth doktornő szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, az pedig, hogy milyen kellemes hangulatot teremt a rendelőben csak hab a tortán. Más fogászokkal ellentétben nem sajnálja az időt az alapos kivizsgálásra, a kezelés menetének elmagyarázására, ugyanakkor pontosan tartja az időpontokat, így nincs várakozási idő. Részletesen kitért rá, hogyan javíthatok a fogaim egészségén helyes mosási technikával.
Nem volt!
2020. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése