Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Horváth Éva

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Éva fogorvos magánrendelése.Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai ellátás, fogmegtartás (modern gyökérkezelési eljárásokkal, élethű tömésekkel) és a funkcióhelyreállítás (fogpótlások minden fajtájával) áll. Az empátia, a törődés, a segíteni ak...

Specializáció, szakmai háttér

Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések, Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással, Modern fogpótlások készítése, Fogeltávolítás, kisebb szájsebészeti beavatkozások, Ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiénés instruálás...

Tovább olvasom >
A

Dr. Horváth Éva magánrendelése

1068 Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94. (Terézváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Horváth Éva magánrendelése

1068 Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94. (Terézváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Éva fogorvos magánrendelése.

Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai ellátás, fogmegtartás (modern gyökérkezelési eljárásokkal, élethű tömésekkel) és a funkcióhelyreállítás (fogpótlások minden fajtájával) áll. 

Az empátia, a törődés, a segíteni akarás gyermekkoromtól része a személyiségemnek. Saját fogszabályozásom során szerzett pozitív élmények tereltek a fogorvosi pályára.

Szeretem a kihívásokat, nem ijedek meg a kilátástalannak tűnő esetektől sem. Egy új mosoly, és azzal együtt egy új életminőség kialakítása, a felszabadultság és a boldogság, amit a páciensen látok az eredményes kezelés után, minden nehézségért kárpótol.

A betegellátás nem akkor kezdődik, amikor nekilátok a tényleges kezelésnek: rászánom az időt arra, hogy részletesen elmagyarázzam mi fog történni. A páciens ez idő alatt megnyugszik, létrejön a kölcsönös bizalom és összhang, ami elengedhetetlen az oldott hangulatú kezeléshez. A székben ülő ember félelmét legyőzni komoly kihívás lehet, de a türelem, a humor, a játékosság csodákra képes. Legnagyobb szakmai sikernek azt az esetet tartom, amikor egy Asperger-szindrómás kisfiúnak, aki korábban a száját sem nyitotta ki, sikerült betömni a fogát. Ehhez már a váróban elkezdtem a „kezelést”: meséltem neki, beszélgettem vele, és a korábban ellenálló, rettegő gyerek végül önszántából ült a székbe és tátotta nagyra a száját. 

Nagy érdeklődéssel tanulmányozom a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő digitális mosolytervezést. Az eljárás eredményeként nem pusztán funkciójában tökéletes fogpótlást kap a beteg, hanem olyat, amely harmóniában van az arcával és a személyiségével. Fontosnak tartom az önképzést, a fejlődést, a szakmai továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok.

 

Specializáció

  • Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések
  • Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással
  • Modern fogpótlások készítése
  • Fogeltávolítás, kisebb szájsebészeti beavatkozások
  • Ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiénés instruálás, motiválás
  • Otthoni és rendelői fogfehérítés

Tanulmányok

  • 2016. Semmelweis Egyetem, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
  • 2012. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Fogorvos Szak

Tagságok

  • Magyar Fogorvosok Egyesülete

Vélemények

37 értékelés

„Nagyon kedves és türelmes, emellett munkája precíz és kifogástalan.”

,

„Valószínűleg a legjobb fogászati kezelésem volt eddig, pedig Doktornő tudna mesélni, mennyire izgultam az első kezelésem előtt”

,

„Egészen kicsit izgulok mostmár a kezelés előtt / alatt, köszönhetően a figyelmes hozzáállásnak.”

,

„Folyamatosan tájékoztatott arról, hogy mit csinál, fájdalommentes volt a beavatkozás, kellemes légkör volt a rendelőben.”

,

„Nagyon figyelmes, alapos, kedves Doktornő, az első, akinél nem izgultam, ezentúl csak hozzá fogok járni!”

,

„Kedves, precizen es fajdalommentesen dolgozik”

,

„A doktornő kedves, humoros hozzáállása. Illetve, hogy "nagykorúként" kezelt a vizsgálat alatt is végig: mindenről amit tett, folyamatosan tájékoztatott.”

„-”

,

„Megnyugtató volt hogy a doktornő és az asszisztense folyton beszéltek hozzám, elmondták épp mit csinálnak, mi következik. Örülök, hogy ide jöttem.”

,

„Rugalmas ellátás, mely során a beteg-orvos kapcsolat egyenrangú. Közös döntésekkel halad előre a gyógyítás. Kivételes biztonságban érzem magam a mindent látó szemüveg miatt.”

,

„Mindenről megfelelően tájékoztatott, profi hozzáállás, és az eddigi legjobb hangulatban zajló fogorvosi kezelésben vettem részt.”

,

„A kedvesség, rendkívüli figyelmesség és az empátia.”

,

„Közvetlen, nagyon precíz.”

,

„Nagyon aranyos a Doktornő. Közvetlen, mosolygós, megbízható és nagyon precíz,alapos. A tájékoztatás a kezelésről megfelelő volt. Mindenkinek bátran ajánlom! :)”

,

„Doktornő kedvesen tájékoztatott a kezelés lépéseiről, mely megnyugtató volt számomra.”

,

„Kedves,Figyelmes,Precíz”

,

„Nagyon vidám, pozitív személyisége van. Emellett a munkájában is nagyon alapos. Olyan lelkes (pozitív értelemben) fogadtatásban Orvostól még nem volt részem, mint amilyenben ma Ő fogadott, pedig kb. 5 hónapja voltam nála kezelésen utoljára. :) Teljesen más érzés volt ezek ut...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Éva nagyon pontos, precíz, lelkiismeretes munkát végez. Tucatnyi alkalommal jártam már nála, ráadásul a jókedve és kedvessége is határtalan. Mindenkinek ajánlom! :)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Azt gondolom, ritka, hogy szakmán belül szembe dicsérik egymást. Dr. Horváth Éva doktornő régi barátom és Kollégám, júliustól közös praxist vezetünk, ezzel régi álmunk válik valóra. Az emberség és empátia mellett olyan szakmai elköteleződés jellemzi, ami példaértékű...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelmes, kedves, hozzáértő”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig