421 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Éva - Fogorvos

Dr. Horváth Éva

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Horváth Éva fogorvos magánrendelése. Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai ellátás, fogmegtartás (modern gyökérkezelési eljárásokkal, élethű tömésekkel) és a funkcióhelyreállítás (fogpótlások minden fajtájával) áll. Az empátia, a törő...

Specializáció

 • Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések
 • Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással
 • Mo...

Tanulmányok

 • 2016. Semmelweis Egyetem, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
 • 2012. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi...

Tovább olvasom
Dr. Horváth Éva magánrendelése
1068 Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Éva fogorvos magánrendelése.

Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai ellátás, fogmegtartás (modern gyökérkezelési eljárásokkal, élethű tömésekkel) és a funkcióhelyreállítás (fogpótlások minden fajtájával) áll. 

Az empátia, a törődés, a segíteni akarás gyermekkoromtól része a személyiségemnek. Saját fogszabályozásom során szerzett pozitív élmények tereltek a fogorvosi pályára.

Szeretem a kihívásokat, nem ijedek meg a kilátástalannak tűnő esetektől sem. Egy új mosoly, és azzal együtt egy új életminőség kialakítása, a felszabadultság és a boldogság, amit a páciensen látok az eredményes kezelés után, minden nehézségért kárpótol.

A betegellátás nem akkor kezdődik, amikor nekilátok a tényleges kezelésnek: rászánom az időt arra, hogy részletesen elmagyarázzam mi fog történni. A páciens ez idő alatt megnyugszik, létrejön a kölcsönös bizalom és összhang, ami elengedhetetlen az oldott hangulatú kezeléshez. A székben ülő ember félelmét legyőzni komoly kihívás lehet, de a türelem, a humor, a játékosság csodákra képes. Legnagyobb szakmai sikernek azt az esetet tartom, amikor egy Asperger-szindrómás kisfiúnak, aki korábban a száját sem nyitotta ki, sikerült betömni a fogát. Ehhez már a váróban elkezdtem a „kezelést”: meséltem neki, beszélgettem vele, és a korábban ellenálló, rettegő gyerek végül önszántából ült a székbe és tátotta nagyra a száját. 

Nagy érdeklődéssel tanulmányozom a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő digitális mosolytervezést. Az eljárás eredményeként nem pusztán funkciójában tökéletes fogpótlást kap a beteg, hanem olyat, amely harmóniában van az arcával és a személyiségével. Fontosnak tartom az önképzést, a fejlődést, a szakmai továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok.

 

Specializáció

 • Konzerváló fogászati kezelések: esztétikus fogtömések
 • Konzerváló fogászati kezelések: gyökérkezelés gépi gyökértágítással
 • Modern fogpótlások készítése
 • Fogeltávolítás, kisebb szájsebészeti beavatkozások
 • Ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiénés instruálás, motiválás
 • Otthoni és rendelői fogfehérítés

Tanulmányok

 • 2016. Semmelweis Egyetem, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
 • 2012. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Fogorvos Szak

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Fogorvosok Egyesülete

Vélemények

75 értékelés
2019. szeptember
2019. július
2019. július
Soha nem voltam még ilyen figyelmes, kedves fogorvosnál. Legközelebb is ide fogok menni!Mindenkinek csak ajánlani tudom :)
Nem volt ilyen.
2019. július
2019. július
Életem első pozitív élménye fogorvosnál.
2019. június
Életemben először éreztem azt, hogy a fogászati beavatkozás A-Z-ig tájékoztatva, engem is felkészítve a folyamatokra zajlik, minden pillanatban a legnagyobb figyelemmel és azóta is tökéletes tünetmentesség alapján a legnagyobb szakértelemmel. Megszűnt a "fogorvos-fóbiám", köszönettel Doktornőnek. Sorban rakjuk rendbe a fogaimat, máshoz már nem is fordulok.
Az, hogy 10+ éve nem járhattam dr. Horváth Éva fogszakorvoshoz és ezáltal magamnak ártva hanyagoltam el a professzionális szájápolást.
2019. május
Teljeskörű tájékoztatást kaptam a vizsgálat és a kezelés előtt.
2019. május
2019. május
2019. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése