2 308 770 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jámbor Endre -

Dr. Jámbor Endre

4.94 | 16 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1997-ig a debreceni Városi fogászaton dolgoztam, majd az ötletem alapján létrehoztuk a mai napig is működő Dorottya fogászatot, amely akkor még non-stop munkarendeben dolgozott, ma a hét minden napján 8.00-20.00-ig. 2000 és 2011 közt saját magánrendelé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Jámbor Endre -

Dr. Jámbor Endre

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1997-ig a debreceni Városi fogászaton dolgoztam, majd az ötletem alapján létrehoztuk a mai napig is működő Dorottya fogászatot, amely akkor még non-stop munkarendeben dolgozott, ma a hét minden napján 8.00-20.00-ig. 2000 és 2011 közt saját magánrendelésemet csináltam és a gyógyszeriparban marketing területen dolgoztam....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1997-ig a debreceni Városi fogászaton dolgoztam, majd az ötletem alapján létrehoztuk a mai napig is működő Dorottya fogászatot, amely akkor még non-stop munkarendeben dolgozott, ma a hét minden napján 8.00-20.00-ig. 2000 és 2011 közt saját magánrendelésemet csináltam és a gyógyszeriparban marketing területen dolgoztam. 2011-ben visszatértem a Dorottya fogászat új belvárosi rendelőjébe, a Pásti utcára, valamint a cég orvos szakmai vezetője lettem. Mottóm: Olyan légkört teremteni, amelyben a páciensnek nem kell félnie!

Tanulmányok

  • 1985 - DOTE

Vélemények

4.94 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.88
Megfelelő volt az ellátásod? 4.94

Részletes vélemények

eta
2018. október
az odafigyelése mindenre
-
Károly
2017. szeptember
A pontosság és a félelem nélküli kezelések,a szép munka hét hónap elteltével is elmondhatom ,hogy elégedett vagyok.Köszönöm.
-
András
2016. július
Pontosság.
Nem volt
Anikó
2016. június
Fájdalommentes kezelés
-
Judit
2014. november
Pontos,precíz,kedves,kiválló szakmai kompetenciával..
-
Judit
2014. május
Kiváló szakmai tudás, és hozzáállás, gyorsaság, precizitás.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése