2 377 050 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gáborján Anita -

Dr. Gáborján Anita

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1996-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, 2000-ben klinikai farmakológiából, 2006-ban fül-orr-gégészetből, 2008-ban pedig audiológiából szakvizsgázott. 2002-ben szerezte PhD fokozatát, melynek témája a hallással kapcsolatos...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Gáborján Anita -

Dr. Gáborján Anita

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1996-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, 2000-ben klinikai farmakológiából, 2006-ban fül-orr-gégészetből, 2008-ban pedig audiológiából szakvizsgázott. 2002-ben szerezte PhD fokozatát, melynek témája a hallással kapcsolatos idegi szabályozás volt. Főbb tevékenységei: a klinikán az audiológia...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1996-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, 2000-ben klinikai farmakológiából, 2006-ban fül-orr-gégészetből, 2008-ban pedig audiológiából szakvizsgázott. 2002-ben szerezte PhD fokozatát, melynek témája a hallással kapcsolatos idegi szabályozás volt. Főbb tevékenységei: a klinikán az audiológiai állomás vezetése, osztályos munka, műtétek végzése. Részt vesz a graduális és posztgraduális oktatásban és a belső fül működésének kutatásában. Tudományos kutatási területének fő iránya az otoneurológia és az audiológia, ezen belül is elsősorban a fülzúgás. Jelenleg PhD tudományos fokozat megszerzésén dolgozik, ezzel kapcsolatban folyamatosan együttműködik egy németországi otoneurológiai laboratóriummal.

Klinika, ahol rendel: Corvin Fül-Orr-Gégészeti Központ

Specializáció

 • Tinnitus terápia, fülzúgás

Kórházi háttér

 • SOTE Fül-orr-gégészeti és Fej-nyak Sebészeti Klinika

Tanulmányok

 • 1996 - SOTE Általános Orvosi Kar
 • 2000 - klinikai farmakológia szakvizsga
 • 2006 - fül-orr-gégészet szakvizsga
 • 2008 - audiológia szakvizsga
 • 2002 - PhD fokozat

Tagságok

 • Magyar Fül-orr-gége Orvosok Egyesület
 • MFOE Audiológiai Szekció

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése