640 572 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Wilde Annamária -

Dr. Wilde Annamária

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Wilde a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen kapta orvosi diplomáját, rezidensi gyakorlatát pedig az 1-es sz. Gyermekgyógyászati Klinikán szerezte. Első munkahelye a Főnix Med klinikán volt, majd a váci Jávorszky Kórházban dolgozott. Ismereteit foly...

Tanulmányok

  • 2008 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
  • 2013 csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Wilde a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen kapta orvosi diplomáját, rezidensi gyakorlatát pedig az 1-es sz. Gyermekgyógyászati Klinikán szerezte. Első munkahelye a Főnix Med klinikán volt, majd a váci Jávorszky Kórházban dolgozott. Ismereteit folyamatosan bővíti. Részt vett többek között sürgősségi gyermekmentő tanfolyamon illetve újszülött újraélesztő tanfolyamon. A doktornő tüdőgyógyászat és a gasztroenterológia iránt is érdeklődik.

Klinikák, ahol rendel:
- FirstMed - Hattyúház
- FirstMed - Hűvösvölgy

Tanulmányok

  • 2008 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
  • 2013 csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga

Vélemények

1 értékelés
2016. március
Nagyon lelki ismertes orvos, nagyon figyelmes, nagyon turelmes, mindenkinek jo szivvel ajanlom !
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése