521 070 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mészáros Gergely - Gyermekpszichiáter

Dr. Mészáros Gergely

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyermek- és ifjúságpszichiátria iránti érdeklődésem még az egyetemi évekre nyúlik vissza, 2005-ben kezdtem egy gyermekpszichiátriai kórházban diákköri kutatómunkát végezni, majd 2006-tól foglalkoztatóként is dolgoztam ott. Orvosi diplomát 2007-ben szer...

Specializáció

- gyermekpszichiátriai zavarok (pl. autizmus spektrum zavar, hiperaktivitás-figyelemzavar, tik zavarok, depresszió, szorongáso...

Tanulmányok

 • 2012 - Gyermek - és ifjúságpszichiátria szakvizsga
 • 2007 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tovább olvasom
Panoráma Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyermek- és ifjúságpszichiátria iránti érdeklődésem még az egyetemi évekre nyúlik vissza, 2005-ben kezdtem egy gyermekpszichiátriai kórházban diákköri kutatómunkát végezni, majd 2006-tól foglalkoztatóként is dolgoztam ott. Orvosi diplomát 2007-ben szereztem, 2011-ben befejeztem a VIKOTE (Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület) pszichoterapeuta szakvizsgára felkészítő tanfolyamát. 2012-ben gyermek és ifjúságpszichiáter szakorvossá lettem. 2014-ben Ph.D. tanulmányokba kezdtem. Több évig konzultatív munkát végeztem a gyermekvédelem (gyermekotthonok, PM-TEGYESZ Szakértői Bizottsága) és az oktatás (Nevelési Tanácsadó, TKVSZRB) területein is. Fő állásban egy gyermekpszichiátriai kórház serdülők számára szervezett, intenzív, tömbösített önismereti pszichoterápiás részlegét vezetem. A mindennapi diagnosztikus és terápiás munkát kiegészítve a kezdetektől részt veszek több kutatásban, oktató munkát is szívesen vállalok. Serdülők és fiatal felnőttek kognitív viselkedésterápiás szemléletű egyéni pszichoterápiás vezetésével is foglalkozom. Első alkalommal a 18 év alatti fiatalokat és a velük egy háztartásban élő gondviselőiket közösen várom. Amennyiben igény és szükség van rá, annyiban az interjú során külön is szoktam beszélgetni az egyes családtagokkal.

Specializáció

 • - gyermekpszichiátriai zavarok (pl. autizmus spektrum zavar, hiperaktivitás-figyelemzavar, tik zavarok, depresszió, szorongásos zavarok, kényszerbetegség, evészavarok, pszichotikus zavarok, bipoláris zavar stb.)
 • - kognitív viselkedésterápia
 • - önsértés
 • - serdülőkori krízis segítséget igénylő esetei

Tanulmányok

 • 2012 - Gyermek - és ifjúságpszichiátria szakvizsga
 • 2007 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

12 értékelés
2019. szeptember
nem volt
Gyakorlatilag semmilyen diagnozis, javaslat, ellatas nem tortent. A megigert masokkal valo konzultacio es tovabbi javaslat sem haladt elore, a megigert visszahivas elmaradt. Pontosan semmiert szamlaztak egy rendes osszeget. (Talan alatamasztja a negativ kritikat hogy en is orvos vagyok)
2019. augusztus
Nem volt.
Az egész folyamat, amit ő kezelésnek hívott.
2019. július
Az orvos nagyon kedves volt,megértő. Nagy tapasztalattal rendelkezik, ez tisztán észrevehető,ahogy kommunikál. Jobb helyet nem is választhattunk volna!
2019. január
2018. december
2018. szeptember
barátságos, mindent át tudtunk beszélni
2018. március
2018. január
2017. október
A doktor úr nyugalmat kedvességet árasztott.Kötetlen nyugodt beszélgetés volt.Mintha csak egy baráttal beszélgetnék nem egy orvosi konzultációra jöttünk volna.Minden kérdésünkre öszinte választ kaptunk nem hitegetett minket újabb vizsgálatokkal csak azért,hogy fizessünk de a lényeg ugyanaz lenne később is.
2017. május
Hozzáértés..
nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése