969 519 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szabó Nikolett - Gyógytornász

Szabó Nikolett

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Nikolett gyógytornász magánrendelése. 2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász szakon. Azóta kezelek nagyrészt porckorongsérves, gerincbántalmaktól szenvedő, illetve mozgásszervi betegeket. Fő tevékenységem a r...

Tovább olvasom
Szabó Nikolett - Gyógytornász

Szabó Nikolett

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Nikolett gyógytornász magánrendelése. 2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász szakon. Azóta kezelek nagyrészt porckorongsérves, gerincbántalmaktól szenvedő, illetve mozgásszervi betegeket. Fő tevékenységem a rehabilitáció, illetve a prevenciós szemléletet előnyben részesítve a...

Tovább olvasom
Baross Egészségközpont
1165 Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40. (Mátyásföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szabó Nikolett gyógytornász magánrendelése.

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász szakon. Azóta kezelek nagyrészt porckorongsérves, gerincbántalmaktól szenvedő, illetve mozgásszervi betegeket. Fő tevékenységem a rehabilitáció, illetve a prevenciós szemléletet előnyben részesítve a mozgással való megelőzés.

Specializáció

  • Porckorongsérv kezelése
  • Mozgásból eredő fájdalmak kezelése
  • Tartási problémák javítása

Tanulmányok

  • 2011- Semmelweis Egyetem- gyógytornász szak

Vélemények

2 értékelés
2020. március
Nagyon részletes és szívesen előadott magyarázatot kaptam minden kérdésemre heteken keresztül. Nagyon tetszett a módszere és felkészültsége.
Nincs ilyen.
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése