1 500 849 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tatai Krisztina - Gyógytornász

Tatai Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tatai Krisztina okleveles gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Gyógytornász alapszakán végeztem 2000-ben. Fő szakterületem a gerincproblémák okozta krónikus derék- illetve hát...

Tovább olvasom
Tatai Krisztina - Gyógytornász

Tatai Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tatai Krisztina okleveles gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Gyógytornász alapszakán végeztem 2000-ben. Fő szakterületem a gerincproblémák okozta krónikus derék- illetve hátfájdalmak kezelése (pl. gerincferdülés, gerincsérv), gerincinstabili...

Tovább olvasom
Pesti Mozgásszervi Magánrendelő P70
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tatai Krisztina okleveles gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Gyógytornász alapszakán végeztem 2000-ben.

Fő szakterületem a gerincproblémák okozta krónikus derék- illetve hátfájdalmak kezelése (pl. gerincferdülés, gerincsérv), gerincinstabilitás, lumbago, osteoporosis, nyaki gerinc panaszok kezelése, ortopéd-traumatológiai betegségek és műtétek utáni rehabilitáció; valamint sportsérülések (pl. törések, ficamok, ízületi és izomsérülések).

A mozgás, a zene, a tánc gyermekkorom óta fontos szerepet játszanak az életemben, zenésznek és orvosnak is készültem. Illetve már fiatal koromban megtapasztaltam a beteg ember szolgálatának szépségét illetve a rendszeres mozgás jelentőségét (édesanyám fizikoterápiás asszisztens volt). Ezen okok hatására döntöttem úgy, hogy gyógytornász leszek.

A főiskola elvégzése után hamar világossá vált, hogy az ott megszerzett tudás kevésnek bizonyult, ezért szükségesnek tartottam, hogy szakmailag folyamatosan megújuljak, a tudásom naprakész legyen és kellően felkészült legyek ezért ezt követően sem hagytam abba a tanulást.  Szaktudásomat folyamatosan és céltudatosan bővítem tanfolyamokon és továbbképzéseken, hogy minél szélesebb ismerettel és eszköztárral tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek.

A módszerek kombinációjában és a változásban hiszek, valamint abban, hogy a jól megfogalmazott cél kitűzésével a mindkét fél részéről maximálisan befektetett munka hatékonyabb eredményt hoz! A rehabilitációban elsődleges szempont számomra az egyénre szabott mozgásterápia, amely elengedhetetlen a mindennapi életbe való visszatéréshez. Alapos állapotfelmérés után a fennálló mozgásszervi problémát célzottan, hatékonyan kezeljem. Célom, hogy a betegek bizalommal forduljanak hozzám és közösen, kellemes környezetben találjuk meg a megoldást problémájukra, hogy a mozgás ismét örömmé és természetessé váljon számukra. Munkám során fontosnak tartom pácienseim minél teljesebb informálását problémájuk megértése érdekében. Így velük együtt, az igényeiknek és aktuális állapotuknak megfelelően alakítható a kezelési terv. Fontos számomra a test-tudatosság kialakítása, a probléma forrásának kezelése és megszüntetése. 

Rendszeresen mozgásformáim: futás, pilates, jóga, orientális tánc.

Specializáció

  • porckorongsérv gerincinstabilitás, lumbago, osteoporosis, nyaki gerinc panaszok kezelése
  • ortopéd-traumatológiai betegségek és műtétek utáni rehabilitáció, sportsérülések

Tanulmányok

  • 2000 Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Gyógytornász alapszak

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése