1 786 323 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Udvardy Miklós - Haematológus

Dr. Udvardy Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Udvardy Miklós haematológus szakorvos magánrendelése. Szakmai pályafutásom jelentős része a Debreceni Orvostudományi Egyetemhez köthető. PhD és Akadémiai doktori fokozattal rendelkezem. Egyetemi tanárként több, mint 30 éves tapasztalattal a hátam...

Tovább olvasom
Dr. Udvardy Miklós - Haematológus

Dr. Udvardy Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Udvardy Miklós haematológus szakorvos magánrendelése. Szakmai pályafutásom jelentős része a Debreceni Orvostudományi Egyetemhez köthető. PhD és Akadémiai doktori fokozattal rendelkezem. Egyetemi tanárként több, mint 30 éves tapasztalattal a hátam mögött, számos szakmai társaság (Magyar Hematológiai Társaság, Véral...

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)
Medical Center Hegyalja
1112 Budapest, XI. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Udvardy Miklós haematológus szakorvos magánrendelése.

Szakmai pályafutásom jelentős része a Debreceni Orvostudományi Egyetemhez köthető. PhD és Akadémiai doktori fokozattal rendelkezem. Egyetemi tanárként több, mint 30 éves tapasztalattal a hátam mögött, számos szakmai társaság (Magyar Hematológiai Társaság, Véralvadással Foglalkozó Társaság, Európai Hematológiai Társaság) tagja voltam és vagyok jelenleg is. Megalapítottam Debrecenben a Belgyógyászati Intézetet, valamint ezen belül létrehoztam a Hematológiai tanszéket, amit 65 éves koromig irányítottam.

Hosszabb ideig az Amerikai Egyesült Államokban is dolgoztam. Számos tudományos tevékenység és munka köthető a nevemhez. Folyamatosan részt veszek a klinikai és járóbeteg ellátásban a jelen pillanatban is. Munkám során sok ezer leukémiás és lymfómás beteget kezeltem. Valamint a nevemhez köthető több száz csontvelő átültetés, számos trombózisos várandós kismama gyógyítása.

Célom az eredményes kezelés, gondolkodásom betegközpontú, számomra fontos az őszinte és nyílt betegtájékoztatás.

Tanulmányok

  • 2000 Haematológia szakvizsga
  • 1977 Belbetegségek szakvizsga
  • 1972 Szegedi Orvostudományi Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése