1 029 063 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dékány Gábor - Kardiológus

Dr. Dékány Gábor

(10)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Dékány Gábor kardiológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen.Ezt követően az Országos Kardiológia Intézetben kezdtem el dolgozni, jelenleg is ez a fő munkahelyem. 2017-ben kardiológiai szakvizs...

Tovább olvasom
Dr. Dékány Gábor - Kardiológus

Dr. Dékány Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Dékány Gábor kardiológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen.Ezt követően az Országos Kardiológia Intézetben kezdtem el dolgozni, jelenleg is ez a fő munkahelyem. 2017-ben kardiológiai szakvizsgát szereztem,kiválóan megfelelt eredménnyel. Az általános kardiológ...

Tovább olvasom
Gondosorvos Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Törökvész u. 9/a. (Vérhalom)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dékány Gábor kardiológus szakorvos magánrendelése.

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen.Ezt követően az Országos Kardiológia Intézetben kezdtem el dolgozni, jelenleg is ez a fő munkahelyem. 2017-ben kardiológiai szakvizsgát szereztem,kiválóan megfelelt eredménnyel. Az általános kardiológiai betegellátás mellett a koszorúér betegségben végzett szívkatéteres beavatkozások, illetve a transzkatéteres  aorta  billentyű implantáció (TAVI) a szakterületem. Az Országos Kardiológiai Intézet mellett, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban is önálló szívkatéteres infarktus ügyeletet látok el 2018 óta. PhD fokozat megszerzését 2019-ben kezdtem, melynek  témája több -jelenleg még folyamatban lévő- TAVI-ban részesülő beteggel kapcsolatos vizsgálat. A mindennapi gyógyító tevékenység mellett intézetünk szívultrahang diagnosztikai laborjában is dolgozom. Hazai és nemzetközi konferenciákon  rendszeresen tartok előadásokat, magyar és angol nyelven, továbbá részt veszek az Intézetünkben zajló magyar és külföldi kollégák katéteres terápiájával kapcsolatos oktatásában. Magánorvosi ellátásban  fontosnak tartom, hogy az elengedhetetlen magas szakmai színvonal mellett, kellemes környezetben, miden szükséges vizsgálatra, és az azt követő konzultációra is kellő mennyiségű időt tudjak fordítani.

 

Specializáció

  • Általános kardiológiai problémák
  • Koszorúér betegségben végzett szívkatéteres beavatkozások
  • Transzkatéteres aorta billentyű implantáció (TAVI)

Kórházi háttér

  • Országos Kardiológia Intézet
  • Kaposi Mór Oktató Kórház

Tanulmányok

  • 2017 Kardiológia szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

10 értékelés
2020. október
Rendkívül kedves, empatikus, segítőkész orvos. Minden információt részletesen megadott, figyelt a betegre.
Nem volt.
2020. október
2020. október
2020. szeptember
Személyre szabott vizsgálatot, kedves hozzáállást tapasztaltam, teljes körű kivizsgálással, felvilágosítással.
Nincs ilyen.
2020. augusztus
2020. július
A panasz mindenre kiterjedő, kikérdezése, alapos kivizsgálás, jól érthető tájékoztatás. Éreztem, hogy valóban gondos, hozzáértő orvosnál vagyok, akinek fontos a betege.
Nem volt
2020. június
Nagyon alapos volt a kivizsgálás és a tájékoztatás, figyelmes a felmérés.
2020. június
Korrekt,alapos vizsgálat. Figyelmes tájékoztatás. Csak ajánlani tudom.
Nem volt ilyen
2020. június
Rugalmas, lenyegretoro.
2020. június
Kozvetlen megoldasorientalt hozzaallas.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése