756 267 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szőke Sándor - Kardiológus

Dr. Szőke Sándor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Komplex kardiológiai szakrendelés, szűrővizsgálatok és szaktanácsadás A kardiológiai vizsgálatok a szívműködés esetleges zavarainak felderítésére szolgálnak. A vizsgálatok teljesen fájdalommentes eljárások, a pácienseknek nem kell kellemetlenségekre sz...

Specializáció

 • komplex kardiológiai szűrővizsgálat
 • EKG és szívultrahang vizsgálat
 • terheléses EKG vizsgálat
 • nyaki ütőér massage vizsgálat...

Tovább olvasom
Regenero Egészségház
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Komplex kardiológiai szakrendelés, szűrővizsgálatok és szaktanácsadás A kardiológiai vizsgálatok a szívműködés esetleges zavarainak felderítésére szolgálnak. A vizsgálatok teljesen fájdalommentes eljárások, a pácienseknek nem kell kellemetlenségekre számítania, ugyanakkor számos esetlegesen bekövetkező jövőbeni kellemetlenséget előzhetnek meg. Kardiológus szakorvosunk több évtizedes kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező, szívultrahang vizsgálatban, szívkatéterezésben jártas, országos elismertségű szakember.

Specializáció

 • komplex kardiológiai szűrővizsgálat
 • EKG és szívultrahang vizsgálat
 • terheléses EKG vizsgálat
 • nyaki ütőér massage vizsgálat
 • ABPM vizsgálat ( 24 órás vérnyomás monitorozás)
 • szívritmuszavar

Kórházi háttér

 • GOKI

Vélemények

106 értékelés
2020. február
2020. február
2020. február
kedves, kiváló szakértelem
2019. december
Nem először jártam nála, most is mint eddig is alapos vizsgálatot végzett. Minden kérdésemre megkaptam a választ, türelmesen, kedvesen elmagyarázott mindent.
Nem volt.
2019. október
2019. október
Az Orvos, maga. A profizmusán túl az empátiája, a szenzibilissége, a holisztikus látásmódja magával ragadó. Élveztem az egész vizsgálatot, és örömmel megyek vissza a terheléses kontrollra.
Nem volt ilyen.
2019. október
Rendkívül szimpatikus és hozzáértô dr. Szôke Sándor doktor úr. A sok pozitív internetes és személyes vélemény miatt választottam. Ajánlom mindenkinek. A vizsgálat alapos volt, részletesen elmondta az eredményt. Elôször voltam kardiológusnál, és ezentúl is hozzá fogok fordulni.
2019. október
Az orvos kedves és emberséges hozzáállása
-
2019. szeptember
2019. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése