815 313 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Labor vizsgálatok - Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

KORONAVÍRUS! “Kérjük tisztelt Pácienseinket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel vegyék figyelembe az alábbi intézkedéseinket: - 2020.03.16-tól csak nem halasztható egészségügyi ellátást végzünk - már a rendelő épületébe is csak egyedül (kísé...

Tovább olvasom
Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

KORONAVÍRUS!

“Kérjük tisztelt Pácienseinket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel vegyék figyelembe az alábbi intézkedéseinket:

  • 2020.03.16-tól csak nem halasztható egészségügyi ellátást végzünk
  • már a rendelő épületébe is csak egyedül (kísérő nélkül) lehet belépni
  • a váróban való zsúfoltságot elkerülendő, mindig csak a következő beteget engedjük fel (igény esetén akár telefonon is jelezzük, amikor már várjuk)
  •  a belépés után kézmosás és kézfertőtlenítés végzendő, majd (minden alkalommal) egy kérdőívet kell kitölteni és aláírással hitelesíteni
  • mivel jelenleg még sebészi maszk sem elérhető, kérjük, akinek rendelkezésére áll hozzon magával és tegye fel az épület bejáratánál (természetesen, ahogy ismét elérhető lesz, minden betegünk kap tőlünk is)”

Laborok, védőoltások

Teljes körű laborvizsgálatok • Terhességi "rutin" ill. egyéb (pl. TORCH) vizsgálatok, műtéti kivizsgálás - kedvezményezett csomagokban, ill. Down-kór szűrése • Vér, vizelet (kémiai vizsgálatok), vércsoport (ellenanyag), HIV (AIDS-szűrés), tumor-markerek (daganat-jelzők), hormonok, terhességi teszt, Leiden-mutáció (öröklött trombózishajlam szűrése főleg fogamzásgátló tabletta, ill. hormonpótló kezelés előtt), stb. • Mikrobiológia (tenyésztések) baktérium, Chlamydia, vírus (HPV - Human Papilloma Vírus) a szükséges helyekről (orr-torok, hüvelyváladék, ondó, prosztataváladék, vizelet, stb. • HPV védőoltás

Vélemények

16 értékelés
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. június
2019. május
2019. március
2019. február
Kedvesek voltak, türelmesek és mivel rosszul vagyok a vérvételtől ezért figyelmesek voltak és tovább feküdhettem utána.
2018. november
A vizsgálat gyors volt.
A vizsgálat előtt néhány nappal felhívott az egyik asszisztens hogy 5000 Ft lesz a vizsgálat, ennyi készpénzt mindenképpen vigyek magammal (mondjuk nem értem ilyen helyen, ahol 10-20 ezer forintok repkednek miért nem lehet kártyával fizetni). A vizsgálaton viszont már 7000 Ft-ot kértek el, és mikor szóvá tettem a vizsgálatot végző hölgy szerint "megemelkedtek az árak, csak nem tud róla mindenki". Szerintem legalább a honlapjukon fel kéne rendesen tüntetni az árakat, mert ha nem viszek magammal több készpénzt nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem volna.
2018. március
2017. július
2017. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése