1 257 933 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Labor vizsgálatok - Hungária Med-M - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Hungária Med-M

(4)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-Megészségügyi központbana laboratórumi vizsgálatok széles skálájának elvégzésére lehetőség van, vérből, vizeletből vett minta alapján. Egészségügyi állapotunk felmérése, esetleges kórképek szűrése, illetve a már ismert megbetegedések ny...

Tovább olvasom
Labor vizsgálatok - Hungária Med-M - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Hungária Med-M

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-Megészségügyi központbana laboratórumi vizsgálatok széles skálájának elvégzésére lehetőség van, vérből, vizeletből vett minta alapján. Egészségügyi állapotunk felmérése, esetleges kórképek szűrése, illetve a már ismert megbetegedések nyomon követése céljából az egyik legmegbízhatóbb és gyorsabb eszköz a...

Tovább olvasom
Hungária Med-M
1135 Budapest, XIII. kerület, Jász utca 33-35.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Hungária Med-Megészségügyi központbana laboratórumi vizsgálatok széles skálájának elvégzésére lehetőség van, vérből, vizeletből vett minta alapján.

Egészségügyi állapotunk felmérése, esetleges kórképek szűrése, illetve a már ismert megbetegedések nyomon követése céljából az egyik legmegbízhatóbb és gyorsabb eszköz a laboratóriumi kivizsgálás.

A Hungária Mednél szakképzett asszisztensek végzik a szükséges mintavételt, így minimális kényelmetlenséggel járnak csupán. Tudjuk, hogy a
laborvizsgálatokkal nem lehet heteket, hónapokat várni, így az esetek többségében akár másnapra is tudunk időpontot biztosítani.

Miért fontos a laborvizsgálat?

- mert számos betegség kimutatható az eredményekből, még a fizikálisan érzékelt panaszok megjelenése előtt
- mert kialakult korkép esetén, megbízható és kiegészítő információkat kaphatunk az állapotváltozásról
- mert panasz esetén fény derülhet a konkrét okokra illetve értékes információkkal segítik a minél pontosabb diagnózis felállítását.
- mert a vérvételből következtetni lehet a gyulladásos folyamatokra, fertőzésre, élősködők előfordulására is
- mert a vizeletvizsgálat során számos belgyógyászati probléma felderíthető

Egészségközpontunkban online és telefonon is tud időpontot foglalni, így a helyszínen minimális várakozási idővel végeztetheti el szükséges laborvizsgálatait. Az eredményeket egyéni kérésének megfelelően elektronikus vagy postai úton továbbítjuk az ön részére.
Intézményünkben beutaló nélkül is elvégezzük a kért vizsgálatokat. Az eredményeket 1-2 napon belül eljuttatjuk önnek. A kiértékelt leleten feltüntetett bármilyen jellegű eltérés esetén készséggel állunk rendelkezésére a további teendőket illetően. Labor vizsgálatokat típus szerint, illetve csomagokban is végzünk.

Specializáció

  • Alaplabor, kisrutin
  • Nagylabor, nagyrutin
  • Pajzsmirigy szűrőcsomag
  • Gasztroenterológiai szűrőcsomag
  • Tumormarkerek
  • Kardiológiai szűrőcsomag

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Róth Zoltán
2019. január
Az asszisztensek barátságosak, kedvesek és türelmesek voltak. Másoknak is ajánlom a helyet.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése