883 161 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Labor vizsgálatok - Regenero Egészségház - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Regenero Egészségház

(10)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A Regenero Egészségház a legkorszerűbb laboratóriumokkal áll szerződéses kapcsolatban. Rendelőnkben a hozzánk fordulók részére nyugodt körülmények között, sorban állás vagy várakozási idő nélkül, széles vizsgálati palettával és rendkívül kedvező árakka...

Tovább olvasom
Labor vizsgálatok - Regenero Egészségház - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Regenero Egészségház

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A Regenero Egészségház a legkorszerűbb laboratóriumokkal áll szerződéses kapcsolatban. Rendelőnkben a hozzánk fordulók részére nyugodt körülmények között, sorban állás vagy várakozási idő nélkül, széles vizsgálati palettával és rendkívül kedvező árakkal állunk rendelkezésre. Legyen szó betegség kivizsgálásáról, kontrol...

Tovább olvasom
Regenero Egészségház
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Regenero Egészségház a legkorszerűbb laboratóriumokkal áll szerződéses kapcsolatban. Rendelőnkben a hozzánk fordulók részére nyugodt körülmények között, sorban állás vagy várakozási idő nélkül, széles vizsgálati palettával és rendkívül kedvező árakkal állunk rendelkezésre. Legyen szó betegség kivizsgálásáról, kontrollvizsgálatokról vagy éppen szűrő jellegű laborvizsgálatokról a Regenero Egészségházban szinte minden laborvizsgálat elérhető. A vizsgálati eredményeket általános rutin laboratóriumi vizsgálatok esetén már a következő munkanapon eljuttatjuk Önhöz!

Vélemények

10 értékelés
2020. augusztus
Nincs
Becsapva erzem magam. Egy szimpla vervetel 18 e aft. Rablasnak tartom
2020. március
2020. február
2019. november
A vérvétel is gyors volt, és profi.
nem volt
2019. június
2019. május
2017. szeptember
2017. május
2016. december
2016. november
Csak labort kértem, nem voltam orvosnál.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése