Google+
979 296 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Béres László

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Béres László szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos. Endokrinológusként a nők hormonháztartásának felborulásával foglalkozik (hízás, fokozott szőrnövekedés, menstruációs problémák, stb. okainak felderítése). Nagy gondot fordít arra, ho...

Specializáció, szakmai háttér

Endokrinológia, Endometriózisban szenvedő betegek gondozása, Menopauza-tanácsadás, PCO (policisztás ovárium szindróma) tanácsadás, Várandós nők gondozása, Terhességi UH vizsgálat, Down-kór szűrés, Rákszűrés, Fogamzásgátló felírása, Maternity Szülészeti és Nőg...

Tovább olvasom >
A

Maternity Nőgyógyászat

1125 Budapest, XII. kerület, Kútvölgyi út 4.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Maternity Nőgyógyászat

1125 Budapest, XII. kerület, Kútvölgyi út 4.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Béres László szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos.

Endokrinológusként a nők hormonháztartásának felborulásával foglalkozik (hízás, fokozott szőrnövekedés, menstruációs problémák, stb. okainak felderítése). Nagy gondot fordít arra, hogy feltárja a nőgyógyászati problémák hormonális okait, és természetes úton segítsen azok leküzdésében. Teherbe esni vágyó nők hormonvizsgálatát is vállalja, így segíthet egy esetleges meddőség okának kiderítésében! A Doktor Úr hivatásának érzi a termékenységet veszélyeztető hasi elhízás és inzulinrezisztencia veszélyeinek elhárítását is.

Emellett várandós gondozásban is részt vesz, menopauza tanácsadást is ad, valamint a policisztás petefészek betegséget (PCO) is gyógyítja. A PCO tünetei lehetnek: rendszertelen menzesz, peteérés, aknés, pattanásos bőr, terméketlenség, súlyproblémák, hajhullás, vagy éppen fokozott szőrnövekedés. Ha bármelyiket is észleled, bátran fordulj hozzá!

Specializáció

  • Endokrinológia
  • Endometriózisban szenvedő betegek gondozása
  • Menopauza-tanácsadás
  • PCO (policisztás ovárium szindróma) tanácsadás
  • Várandós nők gondozása
  • Terhességi UH vizsgálat
  • Down-kór szűrés
  • Rákszűrés
  • Fogamzásgátló felírása

Kórházi háttér

  • Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Vélemények

8 értékelés

„Hormonális problémákkal több évtizeden át dobáltak kézről kézre, majd vállat vonva, hogy nem tudnak segíteni. Ő teljes körű felmérést végzett és megoldotta a gondot.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Méhen kívüli terhességet nem vett észre, amit kórházban láttak el, életmentő műtét és egy petevezeték elvesztése árán. Nagyot csalódtam benne.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Neki köszönhetően van két csodaszép gyerekem. :-) Elég nehezen tudtam teherbe esnem, de ő nagyon alapos volt és hamar kiderítette a probléma okát. ”

„Néha sokat kellett várni a rendelésén hiába ment az ember időben. De persze biztos volt olyan, hogy más miatt csúszott az egész.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Doktorúrnak köszönhetjük, hogy 5 év után sikerült teherbe esnem fél évvel az első konzultációnk utàn. Olyan alapos vérvizsgálatot kért amit más eddig nem. És sikeresen orvosolta is a problémákat. Ajánlom mindenkinek! :-)”

(nem regisztrált felhasználó),

„Alapos, körültekintő orvos. Minden helyzetben igyekszik konkrét állásfoglalásra. A célhoz vezető utat tisztán látja. Hosszú évekre visszamenőleg emlékszik mindenre és ha mégse 10mp-en belül előhívja az adatokat a számítógépéből. Ritkán lehet találkozni ennyire koncentr...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Az orvost ismertem, ezért mentem hozzá. Szakmailag nagy tekintély, aki az ember egy egységként tekinti és nemcsak a női bajokat gyógyítja.”

„Aki jár hozzá, tudja, hogy stílusa pokróc. Így kell elfogadni.”

,

„A doktor úr a legjobb orvos, akivel életemben találkoztam. Mindent elmagyaráz, meghallgat, pontról-pontra végig ment velem a teendőkön a gyógyulás érdekében. Csak ajánlani tudom!”

„Nincs egyáltalán kellemetlen tapasztalatom vele.”

,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491