Google+
872 412 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Béres László

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Béres László szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos. Endokrinológusként a nők hormonháztartásának felborulásával foglalkozik (hízás, fokozott szőrnövekedés, menstruációs problémák, stb. okainak felderítése). Nagy gondot fordít arra, ho...

Specializáció, szakmai háttér

Endokrinológia, Endometriózisban szenvedő betegek gondozása, Menopauza-tanácsadás, PCO (policisztás ovárium szindróma) tanácsadás, Várandós nők gondozása, Terhességi UH vizsgálat, Down-kór szűrés, Rákszűrés, Fogamzásgátló felírása, Maternity Szülészeti és Nőg...

Tovább olvasom >
A

Maternity Nőgyógyászat

1125 Budapest, XII. kerület, Kútvölgyi út 4.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Maternity Nőgyógyászat

1125 Budapest, XII. kerület, Kútvölgyi út 4.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Béres László szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos.

Endokrinológusként a nők hormonháztartásának felborulásával foglalkozik (hízás, fokozott szőrnövekedés, menstruációs problémák, stb. okainak felderítése). Nagy gondot fordít arra, hogy feltárja a nőgyógyászati problémák hormonális okait, és természetes úton segítsen azok leküzdésében. Teherbe esni vágyó nők hormonvizsgálatát is vállalja, így segíthet egy esetleges meddőség okának kiderítésében! A Doktor Úr hivatásának érzi a termékenységet veszélyeztető hasi elhízás és inzulinrezisztencia veszélyeinek elhárítását is.

Emellett várandós gondozásban is részt vesz, menopauza tanácsadást is ad, valamint a policisztás petefészek betegséget (PCO) is gyógyítja. A PCO tünetei lehetnek: rendszertelen menzesz, peteérés, aknés, pattanásos bőr, terméketlenség, súlyproblémák, hajhullás, vagy éppen fokozott szőrnövekedés. Ha bármelyiket is észleled, bátran fordulj hozzá!

Specializáció

  • Endokrinológia
  • Endometriózisban szenvedő betegek gondozása
  • Menopauza-tanácsadás
  • PCO (policisztás ovárium szindróma) tanácsadás
  • Várandós nők gondozása
  • Terhességi UH vizsgálat
  • Down-kór szűrés
  • Rákszűrés
  • Fogamzásgátló felírása

Kórházi háttér

  • Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Vélemények

7 értékelés

„Méhen kívüli terhességet nem vett észre, amit kórházban láttak el, életmentő műtét és egy petevezeték elvesztése árán. Nagyot csalódtam benne.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Neki köszönhetően van két csodaszép gyerekem. :-) Elég nehezen tudtam teherbe esnem, de ő nagyon alapos volt és hamar kiderítette a probléma okát. ”

„Néha sokat kellett várni a rendelésén hiába ment az ember időben. De persze biztos volt olyan, hogy más miatt csúszott az egész.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Doktorúrnak köszönhetjük, hogy 5 év után sikerült teherbe esnem fél évvel az első konzultációnk utàn. Olyan alapos vérvizsgálatot kért amit más eddig nem. És sikeresen orvosolta is a problémákat. Ajánlom mindenkinek! :-)”

(nem regisztrált felhasználó),

„Alapos, körültekintő orvos. Minden helyzetben igyekszik konkrét állásfoglalásra. A célhoz vezető utat tisztán látja. Hosszú évekre visszamenőleg emlékszik mindenre és ha mégse 10mp-en belül előhívja az adatokat a számítógépéből. Ritkán lehet találkozni ennyire koncentr...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Az orvost ismertem, ezért mentem hozzá. Szakmailag nagy tekintély, aki az ember egy egységként tekinti és nemcsak a női bajokat gyógyítja.”

„Aki jár hozzá, tudja, hogy stílusa pokróc. Így kell elfogadni.”

,

„A doktor úr a legjobb orvos, akivel életemben találkoztam. Mindent elmagyaráz, meghallgat, pontról-pontra végig ment velem a teendőkön a gyógyulás érdekében. Csak ajánlani tudom!”

„Nincs egyáltalán kellemetlen tapasztalatom vele.”

,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491