1 473 684 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fekete Áron - Nőgyógyász

Dr. Fekete Áron

5.0 | 10 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Fekete Áron szülész-nőgyógyász szakorvos magárendelése, A Doktor Úr vérzészavarok fennállásakor,nőgyógyászati fertőző betegségekben, fogamzásgátlás tanácsadásban tud segíteni, de akkor is fordulhat hozzá, ha pozitív lett a terhességi tesztje és mé...

Tovább olvasom
Dr. Fekete Áron - Nőgyógyász

Dr. Fekete Áron

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Fekete Áron szülész-nőgyógyász szakorvos magárendelése, A Doktor Úr vérzészavarok fennállásakor,nőgyógyászati fertőző betegségekben, fogamzásgátlás tanácsadásban tud segíteni, de akkor is fordulhat hozzá, ha pozitív lett a terhességi tesztje és még nincs nőgyógyásza. Fekete Doktor Úr mellett biztonságos várandósgo...

Tovább olvasom
Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Fekete Áron szülész-nőgyógyász szakorvos magárendelése,

A Doktor Úr vérzészavarok fennállásakor,nőgyógyászati fertőző betegségekben, fogamzásgátlás tanácsadásban tud segíteni, de akkor is fordulhat hozzá, ha pozitív lett a terhességi tesztje és még nincs nőgyógyásza. Fekete Doktor Úr mellett biztonságos várandósgondozásban lesz része. Emellett magánrendelésén végez éves nőgyógyászati szűrővizsgálatot, HPV tipizálást, hüvelyváladék tenyésztést és hüvelyi ultrahang vizsgálatot is.

Specializáció

  • Fájdalmas sexuális élet kezelése
  • Nőgyógyászati fertőző betegségek kivizsgálása és kezelése
  • Rákszűrés
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat

Tanulmányok

  • 2020 - Szülészet nőgyógyászat szakvizsga
  • 2015 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Jamila
2021. május
Dr Aron has a great knowledge of his field and he seems to honestly care about the problems of his patients. He explained everything concerning my treatment in detail. Would totally recommend.
Borbála
2021. május
Egy ismerősöm javaslatára választottam a Doktorurat. Teljesen meg vagyok elégedve, szakmailag rendkívül felkészült és emelett megnyugtató személyiség. Csak ajánlani tudom.
-
Klára
2021. május
A doktor úrnál született mind a 3 gyermekem, amiért rendkívül hálás vagyok neki! Felkészültségével és támogatásával biztonságban éreztem magam várandósan, és a szülés alatt is! Ha lesz 4. baba is, vele is mindenképpen hozzá fogok menni!
Nóra
2021. május
Nagyon lelkiismeretes, bizalmat árasztó személyiség. Eddigi találkozásaink során minden alkalommal emlékezett a kortörténetemre és utánkövető, alapos minden kérdésemre teljeskörű tájékoztatást kaptam. Fiatalos lendülete nagy szaktudással és tudáséhséggel párosul. Mindenkinek ajánlani tudom.
Anna
2021. május
A Dr. Úr nagyon figyelmes és kedves. Végig úgy éreztem, hogy jó kezekben vagyok nála. Minden felmerülő kérdésemre készségesen válaszolt és ellátott a számomra fontos információkkal.
Nem volt ilyen.
Zsuzsanna
2021. május
Először rákszűrésen jártam a Doktor Úrnál, majd meddőségi problémával kerestem fel. Többek között az Ő naprakész tudásának és segítségének köszönhetem várandósságomat! Már az első alkalommal megfogott kedves és közvetlen stílusa és alapossága. A vizsgálat alatt figyelmes és kíméletes, mindent részletesen elmagyaráz. Természetesen terhesgondozásra is Őt választom! Mindenkinek ajánlom, aki fiatalos, precíz, részletes tájékoztatást nyújtó és a korszerű tudással rendelkező orvost keres!
-
PR
2021. május
Empatikus, türelmes és szakmailag rendkívül felkészült.
Marianna
2021. május
A Doktor úr mindent érthetően, világosan elmagyarázott. Kellő időt szánt rám, nagyon hálás vagyok, amiért sok évnyi próbálkozás után ő végre megoldást talált a régóta fennálló menstruációs zavaromra.
Nem volt ilyen, minden rendben zajlott.
BFA
2021. május
Áron nagyon felkészült és lelkiismeretes orvos, bármilyen problémával is fordultam hozzá, mindig mindenben segített. Az orvosi szaktudása mellett nagyon jó ember is, mindig nagyon előzékeny és segítőkész. Mindenkinek szívből ajánlom!
Erika
2021. május
Fekete doktor úrnál született a kisfiam még tavaly. Végig biztonságban éreztem magunkat a gondozás alatt. A szülés közben is nagyon megnyugtató volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése