4 309 563 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gidai János - Nőgyógyász, Ultrahangos szakember

Dr. Gidai János

Beszélt nyelvek: angol, magyar
ÉRTÉKELÉSEK (4)
4.8
4.8
4 értékelés
KÖVETKEZŐ IDŐPONT
Jún. 17.
-
Időpontfoglalás
Bemutatkozás
Térkép
Értékelések

Foglalj időpontot

Bemutatkozás

Dr. Gidai János PhD szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi specialista, egyetemi adjunktus magánrendelése.

A mai rohanó, fogyasztásra serkentő világban sokan hajlamosak elfeledkezni arról, hogy az egészség az egyik legfontosabb dolog, hiszen abból csak egy van.
Miközben dolgozunk, gyermeket nevelünk, idegeskedünk, ügyet intézünk, próbáljuk életünket egyensúlyban tartani, boldognak lenni, nem figyelünk testünk jelzéseire, és mire észleljük a problémát gyakran túl késő.
Hivatásom célja, hogy segítsek hölgy pácienseimnek – akik dolgoznak, gyermeket nevelnek, háztartást visznek – korán felismerni testük üzeneteit, a betegségeket megelőzni, és elérni egy olyan testi-lelki jólétet, ami elengedhetetlen a boldog élethez.
Amennyiben bármilyen kritikai észrevétele van, állok rendelkezésre, várom a visszajelzéseket, hiszen azokból tudok én is tanulni.

1999 ősze óta a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozom, először természetesen mint rezidens orvos, 2005-ben letett szakvizsgám óta szülész-nőgyógyász szakorvos, majd 2008-óta, mint egyetemi adjunktus.
2008-ban PhD fokozatot szereztem a Pécsi Tudományegyetemen, ahol a különböző gyógyszerek terhességre gyakorolt hatását vizsgáltuk. A témával azóta is foglalkozom.
Folyamatosan részt veszek a klinikánkon megforduló orvostan hallgatók, szülésznő-tanulók képzésében, angol nyelven is. Klinikánk szülésre felkészítő tanfolyamában is tartok előadást.
A szakmai továbbfejlődés nélkülözhetetlen velejárójaként gyakran veszek részt tudományos továbbképzéseken, konferenciákon, ahol rendszeresen elő is adok különböző témakörökben.
2013-tól a Közép-Magyarországi Szülészeti Kollégium felkért, hogy Bánhidy Ferenc professzor úrral együtt kutatási programot indítsunk a gyógyszerek terhességre gyakorolt hatásának elemzésére, tekintettel arra, hogy még jelenleg a 21. században is ez egy meglehetősen feltáratlan területe az orvostudománynak.

Érdeklődési területeim: gyógyszerek terhességre gyakorolt hatása, teratologia, meddőség, nőgyógyászati betegségek endoszkópos megoldása (hysteroscopia, laparoscopia).

Jelenleg gyermeknőgyógyász szakvizsgámra készülök.

Magánrendelésemen terhesgondozást, ultrahang diagnosztikai tevékenységet és teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatot végzek.

Főállásom továbbra is a II. Női Klinikán van, ahol a mindennapokban részt veszek a legmagasabb szintű szülészeti és nőgyógyászati betegellátásban, rendelkezésemre áll a modern felújított műtő és a kényelmes európai színvonalú szülőszoba.

Specializáció

  • Nőgyógyászati betegségek endoszkópos megoldása (hysteroscopia, laparoscopia)
  • Várandósgondozás

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részleg

Tanulmányok

  • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
  • 2005 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 1999 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tagságok

  • Magyar Nőorvos Társaság
  • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang társaság
  • Magyar Szenológiai Társaság
  • Magyar Nőgyógyászati Endoszkópos Társaság

Térkép

Hattyú Medicina
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 16. 3/2 17-es csengő (Várnegyed)

Dr. Gidai János vélemények

4.83 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.75
Megfelelő volt az ellátásod? 4.75

Részletes vélemények