Google+
141 953 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Gozár Tamás

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Kiemelten fontosnak tartom a preventív orvoslást, a szűrővizsgálatok honosítását és terjesztését. Ne akkor forduljon először orvoshoz, amikor már nagy a baj! A nőgyógyászati elváltozások jelentős része időben felismerve jól és könnyen gyógyítható. Azonban a k...

Specializáció, szakmai háttér

élettani és szexuális felvilágosítás, nőgyógyászati fertőzések kezelése, HPV szűrés és vaccinálás, terhesgondozás, meddőségkezelés, változókori panaszok kezelése, fogamzásgátlás, hysteroscopia, office hysteroscopia (méhtükrözés), Maternity Szülészeti és Nőgyóg...

Tovább olvasom >
A

Ginec Medical

1015 Budapest, I. kerület, Csónak utca 9.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Ginec Medical

1015 Budapest, I. kerület, Csónak utca 9.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kiemelten fontosnak tartom a preventív orvoslást, a szűrővizsgálatok honosítását és terjesztését. Ne akkor forduljon először orvoshoz, amikor már nagy a baj! A nőgyógyászati elváltozások jelentős része időben felismerve jól és könnyen gyógyítható. Azonban a kórképek egy része hosszú ideig teljesen tünetmentes, ezért a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát nem tudom eléggé hangsúlyozni. Az évenkénti teljes körű nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés ma már minden nő életének része kell legyen. Általános nőgyógyászat mellett persze szülészeti tevékenységet is végzek. A családtervezéstől kezdve a terhesgondozáson át a szülés pillanatáig szeretném hozzásegíteni a kismamákat egy boldog és önfeledt terhességhez, és egy egészséges baba kihordásához. Sajnos a szülészeti tevékenység része a meddőség is, amely napjainkban egyre gyakoribb probléma és sajnos sok család életét szomorítja el. Az orvostudomány, és ezen belül a meddőségkezelés fejlődése lehetővé tette, hogy ma már olyan pároknak is születhessen gyermeke, akik esetében ez még egy-két évtizede lehetetlen lett volna. Nekik a legmodernebb eljárásokat alkalmazva igyekszem segítséget nyújtani.

Specializáció

  • élettani és szexuális felvilágosítás
  • nőgyógyászati fertőzések kezelése
  • HPV szűrés és vaccinálás
  • terhesgondozás
  • meddőségkezelés
  • változókori panaszok kezelése
  • fogamzásgátlás
  • hysteroscopia, office hysteroscopia (méhtükrözés)

Kórházi háttér

  • Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Vélemények

15 értékelés

„Maximálisan biztonságban éreztem magam mind a terhesgondozás, mind a szülésem alatt. Ismerős ajánlására mentem hozza, amit egy pillanatra sem bántam meg. Szakmailag és emberileg is kiváló orvos.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A maximális orvosi hozzáálása a lombikos kivizsgálás során!Csak ajánlom .”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Profi,szakszerű ellàtàst biztosìt, figyelmes ès nem hagy megvàlaszolatlan kèrdèseket!Ajánlom mindenkinek!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„a törődés.... egészen meglepődtem”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Véleményem szerint ma a legjobb nőgyógyász az országban. Nála szültem nemrég a kisfiamat. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr maximálisan odafigyelt rám, nem sürgetett, nem kapkodott, rám szánta az időt. Minden problémámra választ kaptam, legközelebb is hozzá jövök!”

,

Értékelések

(nem regisztrált felhasználó),
(nem regisztrált felhasználó),
(nem regisztrált felhasználó),
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig