321 039 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Héra Anna - Nőgyógyász

Dr. Héra Anna

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudo...

Tanulmányok

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tovább olvasom
L33 Medical
2040 Budaörs, Lévai utca 33.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budaörs, Lévai utca 33.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Jelenleg a Jahn Ferenc Kórházban tevékenykedem. Kiemelt feladatomnak tekintem a várandósgondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek. Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd a kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani. Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem. Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet. Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat. Szeretettel várom Önöket hétfő délutánonként!

Kórházi háttér

  • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

17 értékelés
2019. augusztus
2019. július
2019. június
A vizsgálat során is ugyan olyan kedves maradt a doktornő , próbált nyugtatni.
2019. június
Pozitív vélemènnyel vagyok a doktornőről, nyugodtan mertem tőle kérdezni, a kérdèseimre tudott is választ adni. Kedves, humoros, nem siettetett, nem voltam feszült, jól éreztem magam a vizsgálat alatt 🙂 Máskor is hozzá fogok menni.
Nincs.
2019. június
2019. május
Minden jó volt
-
2019. május
Hosszú idő óta először éreztem, hogy egy orvos nem továbbküldeni próbál, hanem megoldást keres a problémámra. Köszönöm!
2019. április
Kedves, közvetlen.
Nincs ilyen.
2019. április
2019. március
Hihetetlen nagy tudású, odafigyelő, modern szemléletű, bizalmat és nyugalmat árasztó profi Orvos. Nyugodt, nem siet, kedves, humoros, kommunikációs készsége az egekben.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése