886 833 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Héra Anna - Nőgyógyász

Dr. Héra Anna

(83)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudo...

Tovább olvasom
Dr. Héra Anna - Nőgyógyász

Dr. Héra Anna

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Jelenleg a Jahn Ferenc Kórházban tevékeny...

Tovább olvasom
L33 Medical - Budaörs
2040 Budaörs, Lévai utca 33.
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Jelenleg a Jahn Ferenc Kórházban tevékenykedem. Kiemelt feladatomnak tekintem a várandósgondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek. Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd a kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani. Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem. Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet. Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat. Szeretettel várom Önöket hétfő délutánonként!

Kórházi háttér

  • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

83 értékelés
2020. augusztus
A doktornő fantasztikusan kedves, közvetlen és empatikus volt!
-
2020. augusztus
2020. augusztus
Közvetlen és kedves az orvos, valamint segítőkész, türelmes de mégis pörgős.
2020. augusztus
2020. augusztus
Kedves, közvetlen, segítőkész.
2020. augusztus
A doktornő nagyon kedves volt és nagyon jó környezetet teremtett, így most már nem rettegek a nőgyógyászati vizsgálattól.
Nem volt ilyen.
2020. augusztus
20 hetes kismamaként találtunk rá a doktornőre. Első alkalommal is olyan pozitív, kedves, nyitott, és közvetlen volt mintha ezer éve ismernénk egymást. 😊Tudom, bármikor bármilyen kérdés esetén teljes bizalommal fordulhatok hozzá 🙂 boldog vagyok hogy ő az orvosom és vele élhetem át majd az első babánk születését ☺️
2020. augusztus
2020. augusztus
2020. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése