3 740 019 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hunka Rezső - Nőgyógyász
Év magánorvosa 2017

Dr. Hunka Rezső

4.87 | 1886 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli ne induljon el rendel...

Tovább olvasom
Dr. Hunka Rezső - Nőgyógyász

Dr. Hunka Rezső

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt egy hón...

Tovább olvasom
Dr. Hunka Rezső Online konzultáció
1027 Budapest, II. kerület, Telefonos konzultációs rendelés
M54 Orvosi Rendelők
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves Pacienseink !
Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli  ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt egy hónapban külföldön, hiszen tünetmentes , külföldön járt ember vagy kontaktja által is megfertőződhetett. Sajnálatos tény, hogy sokan a karanténtól való félelem miatt eltitkolják korábbi utazásukat , illetve esetleges vészjelző tüneteiket. Fenti tünetekkel háziorvosát keresse telefonon, aki a további teendőkről tájékoztatja. 
Most döntésünkkel felelősek vagyunk főként idős hozzátartozóink, szomszédaink életéért, egymás egészségéért. Hálásan köszönjük , hogy védik az egészségügyi dolgozókat kérésünk betartásával, hiszen kevesen vagyunk, ha mi megbetegszünk, nehéz a pótlásunk. 
Az elkövetkező hetekhez kívánok sok erőt, hitet, türelmet, pozitív életszemléletet . Kérem, hogy csak a valós tények alapján tájékozódjon, ne hagyja magát a Facebook egyes bejegyzésein esetlegesen olvasható fals információk alapján megtéveszteni. Jó egészséget kívánok! 

 Dr. Hunka Rezső vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg a diplomámat. Szakorvosjelöltként vidéken, illetve a budapesti Szent János Kórházban dolgoztam. 1994-ben nyitottam meg magánorvosi rendelőmet. Itt végzek nőgyógyászati vizsgálatot és rákszűrést, amely minden esetben tartalmazza a hüvelyi vagy hasi ultrahang vizsgálatot is. A betegvizsgálatról azonnal lelet készül, s a néhány nap múlva elkészült rákszűrés eredménye honlapunkról letölthető vagy elküldjük e-mailban, postán. A teljes körű nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés mellett nőgyógyászati fertőzések (hüvelygomba, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, HPV, stb.), hüvelyfolyás, méhszájsebek diagnosztizálását és gyógyítását is vállalom. A terhesgondozás szintén teljes körű. A terhesség első heteitől a szülésig tart. Magában foglalja a vizsgálatokat, a rendszeres ultrahang vizsgálatokat és az utolsó hetekben a magzati szívhang regisztrálását (CTG) is. Igény esetén van lehetőség 3-4 dimenziós ultrahangvizsgálat elvégzésére is. Bejelentkezés: +3620/327-4874; +361/225-1795 H-Cs: 8-19, P: 8-14 óráig

Specializáció

 • Nőgyógyászat, szülészet, várandós gondozás (3D, 4D babamozi, vizsgálatok)
 • Rákszűrés, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Gonorrea, Trichomonas, HPV-szűrés, váladéktenyésztések...stb. Internetes eredményközlés (negatív eredmény esetén is)
 • Nőgyógyászati rossz és jóindulatú daganatos, valamint egyéb betegségek, fertőzések korai felismerése
 • GYÓGYSZERFELÍRÁS /rendelési időben, külön időpont kérés nélküL a rendelőben megjelent és rendszeres szűrővizsgálaton résztvett pácienseknek ingyenes/
 • A NEM NŐGYÓGYÁSZATI ÉS SZÜLÉSZETI ULTRAHANG VIZSGÁLATOK tapasztalt radiológus vezetésével HASI, PAJZSMIRIGY, MELL, VESE, HERE, testszerte NYIROKCSOMÓK stb.. ultrahangos vizsgálata, szükség szerint fájdalmatlan vékonytű biopsziás mintavétel /eredményközléssel/ Bejelentkezés: +361225-1795, +3620-327-4874.
 • Szülészeti - nőgyógyászati hüvelyi és hasi ultrahang vizsgálatok.
 • Méhszájsebek gyógyítása fagyasztásos eljárással.
 • SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRAI 2019.01.02-TŐL ÉRVÉNYESEK.
 • A RÉSZLETES ÁRLISTA A WWW.LONGAVITA.HU OLDALON MEGTEKINTHETŐ.

Kórházi háttér

 • Budai Szent János Kórház

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Dr. Hunka Rezső vélemények

4.87 az 5-ből
1886 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
9 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.89
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.81
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2021. február
Figyelmes, kedves és megnyugtató személy a Doktor Úr. Teljesen fájdalommentes a vizsgálat. Kiváló Szakember.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. február
A Dr Úr nagyon kedves, korrekt és rajzolni sem lehetne jobb orvost!
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. február
A hozzaallasa, nagyon kedves szimpatikus. Tudasarol nem is beszelve.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. február
Még életemben nem voltam ilyen kedves dr nál. Köszönöm dr HUNKA REZSŐ !!!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
Teljeskörű tájékoztatást kaptam, figyelmes volt a doktor úr. Minden kérdésemre válaszolt, empatikus volt és szakszerűen ellátott. Tanácsokat is kaptam tőle, amelyek hasznomra váltak. Nem írt fel felesleges gyógyszereket mint ahogyan azt máshol tapasztaltam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
Nagyon kedves volt a drúr , türelmes , precíz, elmagyarázta a vizsgálti eredményt és a teendőket.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
Először voltam a doktorúrnál. Szimpatikus, kellemes ember, meggyőző volt számomra. Minden bizonnyal hozzá fogok járni.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
-
Ahhoz kèpest hogy dijakat elnyert orvosról beszèlünk,egy nőgyógyászati sürgősségi helyzetben meghúzta a vállát,mondván hogy nem tud segiteni ha nincsenek előzőleg készitett vizsgálataim annak ellenére,hogy ahhoz amivel én hozzá fordultam,nem is volt szükséges. Segitsègként kaptam egy nyomtatványt - mondván,hogy majd ezt elolvasva elmegy a kedvem a fogamzásgátlástól teljesen. Ha valaki kellemetlenként éli meg már magát a nőgyógyászhoz jàrast,ő nem fog könnyiteni a helyzeten.

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
Nagyon kedves, még nem volt ilyen jó tapasztalatom ezelőtt
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
Várandósgondozáson voltam, a Doktor úr precíz, alapos és kedves volt, olyan kiszolgálást kaptam, amit elvártam volna az előző nőgyógyásztól is. Köszönöm!
-