637 344 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hunka Rezső - Nőgyógyász

Dr. Hunka Rezső

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Hunka Rezső vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg a diplomámat. Szakorvosjelöltként vidéken, illetve a budapesti Szent János Kórházban dolgoztam. 1994-ben nyitottam meg magánorvosi rende...

Specializáció

 • Nőgyógyászat, szülészet, várandós gondozás (3D, 4D babamozi, vizsgálatok)
 • Rákszűrés, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardn...

Tanulmányok

Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tovább olvasom
M54 Orvosi Rendelők
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Hunka Rezső vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg a diplomámat. Szakorvosjelöltként vidéken, illetve a budapesti Szent János Kórházban dolgoztam. 1994-ben nyitottam meg magánorvosi rendelőmet. Itt végzek nőgyógyászati vizsgálatot és rákszűrést, amely minden esetben tartalmazza a hüvelyi vagy hasi ultrahang vizsgálatot is. A betegvizsgálatról azonnal lelet készül, s a néhány nap múlva elkészült rákszűrés eredménye honlapunkról letölthető vagy elküldjük e-mailban, postán. A teljes körű nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés mellett nőgyógyászati fertőzések (hüvelygomba, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, HPV, stb.), hüvelyfolyás, méhszájsebek diagnosztizálását és gyógyítását is vállalom. A terhesgondozás szintén teljes körű. A terhesség első heteitől a szülésig tart. Magában foglalja a vizsgálatokat, a rendszeres ultrahang vizsgálatokat és az utolsó hetekben a magzati szívhang regisztrálását (CTG) is. Igény esetén van lehetőség 3-4 dimenziós ultrahangvizsgálat elvégzésére is. Bejelentkezés: +3620/327-4874; +361/225-1795 H-Cs: 8-19, P: 8-14 óráig

Specializáció

 • Nőgyógyászat, szülészet, várandós gondozás (3D, 4D babamozi, vizsgálatok)
 • Rákszűrés, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Gonorrea, Trichomonas, HPV-szűrés, váladéktenyésztések...stb. Internetes eredményközlés (negatív eredmény esetén is)
 • Nőgyógyászati rossz és jóindulatú daganatos, valamint egyéb betegségek, fertőzések korai felismerése
 • GYÓGYSZERFELÍRÁS /rendelési időben, külön időpont kérés nélküL a rendelőben megjelent és rendszeres szűrővizsgálaton résztvett pácienseknek ingyenes/
 • A NEM NŐGYÓGYÁSZATI ÉS SZÜLÉSZETI ULTRAHANG VIZSGÁLATOK tapasztalt radiológus vezetésével HASI, PAJZSMIRIGY, MELL, VESE, HERE, testszerte NYIROKCSOMÓK stb.. ultrahangos vizsgálata, szükség szerint fájdalmatlan vékonytű biopsziás mintavétel /eredményközléssel/ Bejelentkezés: +361225-1795, +3620-327-4874.
 • Szülészeti - nőgyógyászati hüvelyi és hasi ultrahang vizsgálatok.
 • Méhszájsebek gyógyítása fagyasztásos eljárással.
 • SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRAI 2019.01.02-TŐL ÉRVÉNYESEK.
 • A RÉSZLETES ÁRLISTA A WWW.LONGAVITA.HU OLDALON MEGTEKINTHETŐ.

Kórházi háttér

 • Budai Szent János Kórház

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

1196 értékelés
2020. február
2020. február
Rugalmasság, szakmaiság, kedvesség.
Nem volt!
2020. február
2020. február
2020. február
Mindkét gyermekem nála szültem 24 évvel ezelőtt, azóta is folyamatosan hozzá járok és most a lányom aki babát vár szintén nála fog szülni. Segítőkész, kedves precíz, csak pozitív véleményem van, és mindenkinek ajánlani tudom!!
2020. február
2020. február
2020. február
2020. február
Nincs
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése