817 734 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jávorkai Imre - Nőgyógyász

Dr. Jávorkai Imre

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A nő minden tekintetben az élet csodája. A kortól független egészségének, szépségének és boldogságának megőrzése talán a legnemesebb feladat. Dr. Jávorkai Imre vagyok, szülész-nőgyógyász főorvos. Orvosi diplomámat 1971-ben szereztem a Semmelweis Orvos...

Specializáció

 • Általános nőgyógyászati vizsgálat
 • Menopauza tanácsadás
 • Rákszűrés
 • Ultrahang vizsgálat

Tanulmányok

 • 1975 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 1971 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Tovább olvasom
L33 Medical - Budaörs
2040 Budaörs, Lévai utca 33.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budaörs, Lévai utca 33.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A nő minden tekintetben az élet csodája. A kortól független egészségének, szépségének és boldogságának megőrzése talán a legnemesebb feladat. Dr. Jávorkai Imre vagyok, szülész-nőgyógyász főorvos.

Orvosi diplomámat 1971-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1975-ben szereztem meg szülészet-nőgyógyászatból a szakvizsgámat. 1995-ben szülészet-nőgyógyászati ultrahangos alapfokú képesítésre tettem szert, 2002-ben pedig elnyertem a 3MO Menopausalis Medicina Minősített Orvosa képesítést. Végzettségem megszerzése óta több intézményben is volt alkalmam tapasztalatot szerezni, 1980 óta pedig a Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán tevékenykedem, 2010-től osztályvezető főorvos helyettesként.

Emellett 20 éve vezetem az intézmény Menopausa és Osteoporosis ambulanciáját. Hiszem, hogy az orvos-beteg kapcsolatban meghatározó jelentőséggel bír a bizalom, ezért fontosnak tartom, hogy a szakmai oldal mellet az emberi oldal is kellő figyelmet kapjon a rendeléseim során. A szülészet-nőgyógyászaton belül mindig is kiemelten érdekelt a változókorban lévő nők tüneteinek kivizsgálása, kezelése. Ezen a területen az elmúlt két évtizedben komoly tapasztalatra tettem szert, ennek köszönhetően több száz páciensem életminőségén javíthattam. Úgy gondolom, a változókórban élő páciensek fizikai gyógyítása elválaszthatatlan a lelki oldaltól. Épp ezért vallom, hogy a diagnózis precíz megállapítása és annak részletes átbeszélése épp oly fontos, mint a szakszerű kezelés megválasztása. Szerencsésnek érzem magam, és büszkeséggel tölt el, hogy orvosként erre lehetőségem adódik. Mikor látom, hogy a pácienseim fizikailag, biológiailag és lelkileg is kiegyensúlyozottá válnak, ösztökél arra, hogy elhivatott maradjak a szakmámban.

Specializáció

 • Általános nőgyógyászati vizsgálat
 • Menopauza tanácsadás
 • Rákszűrés
 • Ultrahang vizsgálat

Kórházi háttér

 • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

Tanulmányok

 • 1975 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 1971 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Vélemények

9 értékelés
2020. május
Nyugodt, kedves orvos. A vizsgálata körültekintő, fájdalommentes. Csak ajánlani tudom. Legközelebb is Őt keresem, ha szükségem lesz orvosra.
2020. március
Kedves
Nem volt
2019. december
2019. november
Alapos, korrekt orvos. Köszönöm Neki.
Nem volt.
2019. május
Empatikus, kedves
A vizsgálat ára
2019. május
2019. április
2019. március
Korábban három gyereket szültem nála, és nagyon örülök, hogy Budaörsön is rendel végre! Bár most csak egy rákszűrésen voltam nála, de még mindig egy Úriember! Sok fiatal tanulhata tőle emberséget és tiszteletet a nők iránt!
2019. március
Kedves, megnyugtató orvos. Nagy tudása van a menopauza kezelésében. Végre azokra a kérdésekre is választ kaptam, amikre eddig soha.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése