1 766 079 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lakatos Kornél - Nőgyógyász

Dr. Lakatos Kornél

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Lakatos Kornél nagynevű külföldi intézményekben töltött éveket szakmai és tudományos munkával, mielőtt hazatért komoly tudás és tapasztalat birtokában. Három éven át a madridi San Carlos Klinikán végzett orvosi és tudományos munkát, majd az amerik...

Tovább olvasom

Dr. Lakatos Kornél

Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Lakatos Kornél nagynevű külföldi intézményekben töltött éveket szakmai és tudományos munkával, mielőtt hazatért komoly tudás és tapasztalat birtokában. Három éven át a madridi San Carlos Klinikán végzett orvosi és tudományos munkát, majd az amerikai Harvard Egyetem oktató kórházában a Brigham Női Klinikán folytato...

Tovább olvasom
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lakatos Kornél nagynevű külföldi intézményekben töltött éveket szakmai és tudományos munkával, mielőtt hazatért komoly tudás és tapasztalat birtokában.

Három éven át a madridi San Carlos Klinikán végzett orvosi és tudományos munkát, majd az amerikai Harvard Egyetem oktató kórházában a Brigham Női Klinikán folytatott két éves immunológiai-onkológiai kutatást, amely PhD dolgozatának tudományos alapját is képezi. Itt közeli ismeretségeket kötött a szakma legkiválóbb szakértőivel.

Kórházi háttér

  • Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórház

Tanulmányok

  • 2012 - Semmelweis Egyetemen

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése