2 381 430 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mihali Pál - Nőgyógyász

Dr. Mihali Pál

4.95 | 19 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tanulmányait a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozik szakorvos-jelöltként. Mindig is érdekelte a humán anatómia, biológia, későbbiekben célirányosan a szülészet-nőgyógyászat témaköre...

Tovább olvasom
Dr. Mihali Pál - Nőgyógyász

Dr. Mihali Pál

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tanulmányait a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozik szakorvos-jelöltként. Mindig is érdekelte a humán anatómia, biológia, későbbiekben célirányosan a szülészet-nőgyógyászat témaköre került a középpontba. Szívesen végez várandósgondozást, valamint nő...

Tovább olvasom
2B Medical
1078 Budapest, VII. kerület, Nefelejcs utca 18. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tanulmányait a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozik szakorvos-jelöltként. Mindig is érdekelte a humán anatómia, biológia, későbbiekben célirányosan a szülészet-nőgyógyászat témaköre került a középpontba.

Szívesen végez várandósgondozást, valamint nőgyógyászati betegségek (többek között fertőző, meddőségi, gyulladásos kórképek) kivizsgálását és ezek megoldását akár műtétes úton, továbbiakban fogamzásgátlási tanácsadást is.  Amennyiben békés, nyugodt hangulatban szeretné problémáit megbeszélni, doktor úr áll rendelkezésére, keresse bizalommal! 

Tanulmányok

  • 2017 - Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4.95 az 5-ből
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.95
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.95
Megfelelő volt az ellátásod? 4.95

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. június
Utánanézett az előzményeknek, hogy eddig mi volt a gond, tehát ő is úgy kezelt már, mintha régi páciense lennék.
Kellemetlen tapasztalatom nem volt. Figyelmesen és rendben ment a vizsgálat.
Viktória
2022. június
A vizsgálat alapos volt, a tájékoztatás teljeskörű (ami ritka!!). A doktor úr kedves, figyelmes, szaktudása figyelemre méltó.
-
Sára
2022. április
Megerto es professzionalis hozzaallas, a legkellemetlenebb panaszaimat sem szegyelltem elmondani, maximalisan megerto es segitokesz, kedves, informativ! Nagyon meg vagyok elegedve!
Nem volt ilyen, meg vagyok elegedve maximaisan! Ajanlom mindenkinek
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
A Doktor úr mindentvelmondott, nem csak előtte, hanem a vizsgálat/beavatkozás alatt is szólt, hogy mi következik. Ettől én hihetetlenül megnyugszom.
-
Beáta Mónika
2022. február
Első pillantásra szimpatikus lett a választott orvos! ❤️
-
Zsuzsanna
2022. január
Nagyon kedves a doktor úr, az asszisztens hölgy is nagyon szimpatikus. Szakmailag szuper volt és nagyon jó élményekkel távoztam.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése