4 229 508 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mosonyi Péter - Nőgyógyász

Dr. Mosonyi Péter

4.98 | 103 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Középiskolás korom óta egyértelmű volt számomra az orvosi pálya választása. Ez részben családi példák részben személyes tapasztalásnak volt a következménye. Emiatt már a gimnázium második felében a nyári szünetekben 1-1 hónapot egészségügyi intézmények...

Tovább olvasom
Dr. Mosonyi Péter - Nőgyógyász

Dr. Mosonyi Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Középiskolás korom óta egyértelmű volt számomra az orvosi pálya választása. Ez részben családi példák részben személyes tapasztalásnak volt a következménye. Emiatt már a gimnázium második felében a nyári szünetekben 1-1 hónapot egészségügyi intézményekben vállaltam munkát, mint mindenes segéd. Az egyetem után valóban h...

Tovább olvasom
Pillangó Rendelő
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó park 7. 2/5. Csengő: 1205 kisharang (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Középiskolás korom óta egyértelmű volt számomra az orvosi pálya választása. Ez részben családi példák részben személyes tapasztalásnak volt a következménye. Emiatt már a gimnázium második felében a nyári szünetekben 1-1 hónapot egészségügyi intézményekben vállaltam munkát, mint mindenes segéd. Az egyetem után valóban hivatásként tekintve a munkámra dolgoztam nagy megyei és régionális oktató kórházakban, ahol a legkülönfélébb esetekkel találkozva, széleskörű tapasztalatra tettem szert. Bár munkám a szülészet-nőgyógyászat teljes spektrumát lefedi a nőgyógyászati szűrések és kivizsgálásoktól, valamint a terhesgondozáson keresztül a meddőségi kivizsgálásokig (ennek járóbeteg ellátását a Pillangó Rendelőben végzem), de a klinikai genetikai szakvizsgám és a genetikai részlegen is végzett rendszeres tevékenységem miatt egy új fókusz  is kialakult  a munkámban a genetikai rendellenességek és a magzati ultrahang szűrő vizsgálatok irányában. Ezekben a témákban rendszeresen adok elő a magyar társaság által szervezett kongresszusokon, valamint évente 3-4 alkalommal utazom külföldre tovább képezni magam. Azt vallom, hogy rendszeres, nemzetközi képzések nélkül nem adhatjuk megy a pácienseinknek a létező legkorszerűbb ellátást és nem fogjuk tudni időben diagnosztizálni az esetleges rendellenességek minél nagyobb variációit. Személyes kedvencem a magzati agy ultrahang vizsgálata (az un. neuroszonográfia), mely témakörben a legnagyobb nemzetközi központok kurzusait látogatom rendszeresen, ezek közül sok esetben mindmáig egyedül Magyarországról. Emiatt  a sok megtanult vizsgálati technika mellett nagyon sok kapcsolatot sikerült kialakítanom, amik segítenek a páciensek minél jobb és minél koraibb ellátásában. Az ilyen típusú ultrahang szűrővizsgálatokat jelenleg a TritonLife Magánkórház magzati ultrahang rendelőiben végzem, ahol a létező legmodernebb készülékekkel dolgozom. Ugyanitt a Magzati Diagnosztikai Részlegeg vezető fóorvosa vagyok és a szűrések mellett a más kollégák által felvetett esetleges gyanús, vagy kóros elváltozások genetikusi másodvéleményezését is végzem.

Kevés szabad időmet elsősorban családommal és kutyáinkkal töltöm, de másik szenvedélyemre az utazásra is igyekszem egy kis időt mindig kiszorítani.

Specializáció

 • A rendelésemen a szülészet-nőgyógyászat teljes spektrumával foglalkozom (fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés, komplex méhnyakrák szűrés, hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása és kezelése, meddőségi kivizsgálás, stb.).
 • Emellett klinikai genetikusként genetikai és teratológiai (gyógyszerek, veszélyes kémiai anyagok, sugárzás (pl. RTG), terhesség alatti fertőzések kockázatai a magzatra) tanácsadással is foglalkozom

Kórházi háttér

 • TritonLife Róbert Magánkórház

Tanulmányok

 • 2013 Klinikai genetika szakvizsga
 • 1999 Szülésze-nőgyógyászat szakvizsga
 • 1994 Semmelweis Egyetem, általános orvosi kar, diploma

Tagságok

 • MOK (Magyar orvosi Kamara)
 • Ultrahang Társasági tagság:
 • -MSZNUT (Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság)
 • -FMF (Fetal Medicine Foundation)
 • -AIUM (American Institute of Ultrasound in Medicine)
 • -FIFMF (Foundation of International Fetal Medicine)
 • Klinikai Genetikai Társasági tagság:
 • -MHGT (Magyar Humángenetikai Társaség)
 • -ASHG (American Society of Human Genetics)
 • -ESHG (European Society of Human Genetics)

Dr. Mosonyi Péter vélemények

4.98 az 5-ből
103 értékelés alapján
5 csillag
98 %
4 csillag
2 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.99
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.95
Megfelelő volt az ellátásod? 4.95

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. április
A Doktor Úr nagyon kedves, barátságos, türelmes, alapos, mindig mindent elmagyaráz, az összes kérdésre érthetően válaszol.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Doktor Úr mindig a legnagyobb szakértelemmel,türelemmel és kedvességgel áll hozzám. Úgy érzem megfelelő kezekbe kerültünk első babámmal.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Felkészült orvos, kedves nyugodt, minden kérdésemre készségesen válaszolt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
A doktor úr mindig figyelmes, megértő, kedvesen magyaráz, vidám természetű és türelmes.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A doktor úr nagy odafigyeléssel körültekintően dolgozik. Minden kérdésre érthetően válaszol.
Nem volt rossz tapasztalat de talán a szolgáltatás árait jó lenne tudni. Erre előre nem kaptam tájékoztatast. Ezt hiányolom.

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Évek óta járok Mosonyi doktor úrhoz, mindig nagyon kedves és elérhető volt bármilyen panasszal vagy kérdéssel kerestem fel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki megbízható, jó nőgyógyászt keres.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
A legprofibb, legjobb fej doki! Mindenre odafigyel, lehet rá számítani.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. január
A Doktor úr figyelmes, preciz, kedves. Mindent érthetően elmond, pontosan meg lehet vele beszélni a problémákat. Kezelésnél az egyéb betegségemet is figyelembe veszi, a teljes képet nézi és nem csak a saját szakmai területét. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a szakmai tudásával, mind az emberi hozzá állásával.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
Barátságos, alapos orvos. mindenről megfelelő tájékoztatást ad, empatikus, kedves.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
A doktor úr mint mindig nagyon értelmesen elmondott mindent amivel kapcsolatban remélem sikerül is hogy jól legyek.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom ilyet nem tapasztaltam.