700 302 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Németh Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! Dr. Németh Anna szülész-nőgyógyász magánrendelése.Teljes körű szülészeti és nőgyógyászati ellátás magába foglaló szakorvosi tevékenységet folytatok. Végzek komplex rákszűrést, ultrahang...

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Budapest (1973)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1980)

Tovább olvasom
HT Medical Center
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

Dr. Németh Anna szülész-nőgyógyász magánrendelése.Teljes körű szülészeti és nőgyógyászati ellátás magába foglaló szakorvosi tevékenységet folytatok. Végzek komplex rákszűrést, ultrahang diagnosztikát, STD-szűrést is. Segíteni tudok húgyúti és kismedencei fájdalom esetén, valamint akkor is, ha a menopauza tökreteszi a mindennapjait. Forduljon hozzám bizalommal!

Kórházi háttér

 • XIX. kerületi Szülő és Nőbeteg Kórház (1973-1979)
 • Szent István Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály (1979-1995)
 • Országos Egészségbiztosítási Pénztár, ellenőrző főorvos (1995-2013)
 • HT Medical Center Kft., Szülész-nőgyógyász (2004)

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Budapest (1973)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1980)

Vélemények

120 értékelés
2019. november
2019. szeptember
Nem volt.
20000 Ft.-ért egy hónapig vártam egy cytológiai eredményre, majd kaptam egy félig kitöltött kezelési lapot, amit irvos nem validált, sem aláírás sem pecsét, és nem tartalmazza a cytológia eredményét. Visszamentem de az asszisztens csak újabb időpont foglalással ( azaz újabb 20000-ért) engedett volna be a doktornőhöz. Azóta megcsináltattam máshol és a leletem alapján nem egy év múlva kellene kontrollra mennem ahogy a doktornő által kiadott kezelési lapon van,hanem sokkal hamarabb..
2019. július
Hamar végeztünk.
Az ÁRAK. 20000 HUF-ért járt egy ultrahang.
2019. július
Figyelmes, megfelelő felvilágosítást ad, érthetően magyaráz.
Nem volt.
2019. május
Régebben voltam nála többször is. Gyakran siettetett öltözés közben és engem hibáztatott a betegségemért. Általában zavarban vagyok az orvosoknál, megnyugtató szavak helyett azt mondta az idegességemre, hogy "kezeltesse magát". Azt éreztem rajta hogy gyűlöli a munkáját, és később kiderült, hogy félrediagnosztizált. Meglep a jó értékelése, örülök, ha másnak jó volt a tapasztalata, nekem sajnos kifejezetten rossz.
2019. május
Három éve járók a Dktornőhöz. Alaposan megvizsgál, ha kérdezek érthetően válaszol. Számomra Ő tökéletes nőgyógyász. Az előjegyzett ídő pontba be is hívtak.
2019. április
2019. március
Kedves volt a doktornő, de jó érzés lett volna ha részletesebben átbeszélünk mindent és nem nekem kell kérdések sorát feltennem, hanem magától is kapcsol és minél több mindent elmond.
2019. március
Dr.Nő alapos,pontos és precíz volt.
2019. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése