2 291 502 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Palczert Miklós - Nőgyógyász

Dr. Palczert Miklós

4.96 | 928 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Palczert Miklós 19 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként. A nőgyógyászati vizsgálatokat és a terhesgondozást a Pillangó Rendelőben végzi magánorvosként. A rákszűrés és az ultrahangos vizsgálat benne van a 18 000 Ft-os alapárban. HPV-szűrést is vállal...

Tovább olvasom
Dr. Palczert Miklós - Nőgyógyász

Dr. Palczert Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Palczert Miklós 19 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként. A nőgyógyászati vizsgálatokat és a terhesgondozást a Pillangó Rendelőben végzi magánorvosként. A rákszűrés és az ultrahangos vizsgálat benne van a 18 000 Ft-os alapárban. HPV-szűrést is vállal, valamint segít kideríteni a nőgyógyászati gyulladásos megbetegedés...

Tovább olvasom
Pillangó Rendelő
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó park 7. 2/5. (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Palczert Miklós 19 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként. A nőgyógyászati vizsgálatokat és a terhesgondozást a Pillangó Rendelőben végzi magánorvosként. A rákszűrés és az ultrahangos vizsgálat benne van a 18 000 Ft-os alapárban. HPV-szűrést is vállal, valamint segít kideríteni a nőgyógyászati gyulladásos megbetegedések okait. Terhességi UH-ot is végez és vállal várandós gondozást. Fogamzásgátlási tanácsokat is ad, valamint spirált is felhelyez. Azoknak is tud segíteni, akiknek nem áll módjukban terhességüket megtartani. Vizelettartási problémákkal is felkereshető.

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy a kismamák és mindannyiunk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a rendelőbe és a váróba hozzátartozók ne jöjjenek fel.

Akinek láza, hőemelkedése vagy köhögéssel járó betegsége van az ne jöjjön és hívja fel a háziorvosát. Köszönjük megértésüket!

Specializáció

 • Szülészeti-nőgyógyászati kivizsgálás, ultrahang, terápia.
 • Terhesgondozás és szülészeti kórképek
 • HPV-szűrés
 • Vizelettartási zavarok, kezelésük, szükség esetén műtétük
 • Gyulladásos megbetegedések és egyéb nőgyógyászati megbetegedések
 • Rákszűrés, ami benne van az alapárban
 • Spirál-felhelyezés.

Tanulmányok

 • Orvosi diploma (2000)
 • Szülészeti-nőgyógyászati szakvizsga (2006)

Vélemények

4.96 az 5-ből
928 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
3 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.89
Megfelelő volt az ellátásod? 4.91

Részletes vélemények

Anna
2022. május
Nagyon megnyugtató a jelleme és nagyon kedves, alapos figyelmes a hozzáállása. Mindenképpen csak ajánlani tudom! :)
-
Rita
2022. május
A doktor úr szaktudása, kedvessége, alapossága az eddigi tapasztalataimat magasan felülmúlta. Részletesen elmagyarázott mindent, nem csak a vállát vonogatta az amúgy ritka kórtörténetemet hallva. Teljeskörű vizsgálatot végez, véleményem szerint jó áron és nem futószalagos terméknek tekinti a pácienst. Ritka az ilyen jó orvos. Maximálisan ajánlom! :)
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Az orvos kedvessége, segítőkészséges. Mindent elmondott hogy mi micsoda és miért, meg hogy jó vagy rossz-e.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Életem legjobb nőgyógyászati tapasztalata, magasan felülmúlta a doktor úr szakmai hozzáértése, hozzáállása az eddigi orvosokat, akiknél jártam. Hihetetlen kedves, közvetlen. A problémát, ami miatt mentem megoldotta, és egyéb kérdéseket is maximálisan át tudtunk beszélni. Mindenkinek szívből ajánlom!!!
-
Tímea
2022. április
A legkevesebb orvos akivel valaha találkoztam Figyelmesen végig hallgatott, más jellegű problemáimat figyelembe véve vizsgált meg.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
A Doktor Úr nagyon kedves és segítőkész, csak ajánlani tudom!
-
Barbara
2022. március
Minden kérdésemre segítőkészen válaszolt, messze a legfigyelmesebb és kedvesebb nőgyógyász akinél jártam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Renáta
2022. március
Hormonális gyógyszer nélkül segített eltüntetni a cisztáimat, ezáltal nem áll Már fent pco-s nálam. Mérhetetlenül kedves a Dr. Úr. Mindent kérdésemre válaszol és elmagyaráz ha nem érteném.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
A doktor úr nagyon kedves, és mindent részletesen elmagyarázott a vizsgálat elött, és közben is. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. A költségek is átláthatóak, a vizsgálatok előtt az árakról is felvilágosítást kaptam.
-
Kicsymely
2022. március
A doktor Úr nagyon kedves, még sosem voltam nála eddig, barátságosan fogadott. Mindent el mondott érthetően a vizsgálatokkal kapcsolatba. Mindenkinek ajánlani tudom!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése