2 376 279 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Paragi Péter - Nőgyógyász

Dr. Paragi Péter

4.80 | 1691 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm! Már gyerekkorom óta tudtam, hogy orvos szeretnek lenni! Mindig erősen élt bennem a segítő szándék az embertársaim iránt. Az orvosi tanulmányaim alatt a szülészet és nőgyógyászat felé fordult érdeklődésem, ezt pedig több éves tudo...

Tovább olvasom
Dr. Paragi Péter - Nőgyógyász

Dr. Paragi Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm! Már gyerekkorom óta tudtam, hogy orvos szeretnek lenni! Mindig erősen élt bennem a segítő szándék az embertársaim iránt. Az orvosi tanulmányaim alatt a szülészet és nőgyógyászat felé fordult érdeklődésem, ezt pedig több éves tudományos kutatással is kiegészítettem, hogy valóban teljes körűen tudj...

Tovább olvasom
Dr. Paragi Péter magánrendelése
1051 Budapest, V. kerület, Arany János utca 33., I. emelet, 125. kapucsengő (Belváros)
Dr. Paragi Péter magánrendelése - Liliomdomb Lakópark
1223 Budapest, XXII. kerület, Rózsakert u.3-11. (Nagytétény)
Levendula Home
2045 Törökbálint, Honfoglalás utca 17.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm! Már gyerekkorom óta tudtam, hogy orvos szeretnek lenni! Mindig erősen élt bennem a segítő szándék az embertársaim iránt. Az orvosi tanulmányaim alatt a szülészet és nőgyógyászat felé fordult érdeklődésem, ezt pedig több éves tudományos kutatással is kiegészítettem, hogy valóban teljes körűen tudjak segíteni, akár Önnek is. Teljes tudásom és hivatásom annak szentelem, hogy minél több embernek segíthessek! Az egyik legnehezebb jó nőgyógyászt, szülészt találni, akire rábízhatják akár magukat, akár gyermeküket. Az elmúlt mintegy 15 év alatt rengeteg nagylánnyal, nővel, idősebb hölggyel találkoztam, és a legtöbben félnek megnyílni, esetleg "megvallani" gondjukat, betegségüket. Ugyanakkor éppen ez a legfontosabb ahhoz, hogy a megoldásra, a kezelésre tudjunk fókuszálni. Igen, tudjunk, hiszen nem csak várandósság alatt vagyunk többen, hanem bármilyen vizsgálat és kezelés alatt is. Az orvos, és a páciens, aki a bizalmába fogad és engedi, hogy segítsek. Mind a fiatal, és serdülő lányoknál, mind pedig a felnőtt hölgyek körében kiemelkedően fontos, hogy törődjenek önmagukkal, én pedig ebben állok a rendelkezésükre teljes szaktudásommal. Családos ember lévén egészen pontosan tudom, hogy a kötelező szűrővizsgálatokon felül egy magzat rengeteg figyelmet "követel", a várandós gondozáson végigkísérem a hónapokat, mind a baba, mind pedig a mama egészségéért. A feleségem, és gyermekem ösztönzött abban is, hogy a háborítatlan, alternatív szülés felé is fordítsam figyelmem, támogatom a császármetszés utáni hüvelyi szülést (VBAC). Azoknak pedig, akiknek meddőség miatt nem lehetett gyermekük, szintén állok rendelkezésükre, a szakmai életrajzomnál bővebben olvashatnak a lehetőségekről. Az első, és legfontosabb számomra minden esetben a páciens, legyen szó tehát akár egy kisebb vizsgálatról, kisebb nagyobb beavatkozásról vagy éppen meddőségi kezelésekről, komoly problémákról, teljes figyelmem és tudásom állítom az Önök szolgálatába.

Specializáció

 • kóros terhességi beágyazódások
 • a méhlepény keringési zavarai
 • szülészeti és nőgyógyászati endokrinológia
 • meddőség-kezelés
 • mesterséges megtermékenyítés
 • kóros terhesség
 • fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés
 • komplex méhnyakrák és emlőrák szűrés
 • hüvelyi és kismedencei fertőzések
 • Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma szűrés
 • HPV szűrés és típizálás
 • fogamzásgátlás
 • hormonális betegségek
 • vérzészavarok korszerű diagnosztikája és kezelése
 • szülészeti és nőgyógyászati ultrahangdiagnosztika
 • teljes körű terhesgondozás

Kórházi háttér

 • Maternity Magánkórház

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem (2002)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2008)

Vélemények

4.8 az 5-ből
1691 értékelés alapján
5 csillag
84 %
4 csillag
13 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.74
Megfelelő volt az ellátásod? 4.76

Részletes vélemények

Palanek
2022. június
Kedves, megértő, mindenről tájékoztatott. Szakértelme kiemelkedő.
-
Erzsébet
2022. június
Készséges, türelmes és segítőkész.Figyeltek rám, meghallgattak.
-
Nóra
2022. június
-
Az oldalon olvasott rengeteg pozitív visszajelzés miatt döntöttem úgy, hogy elmegyek a doktor úrhoz. Kb. 30 perc csúszás után kerültem sorra és szerintem 10-15 percnél többet nem töltöttem bent nála. Egyáltalán nem éreztem körültekintőnek és alaposnak. Ezt most itt nem is részletezem, de amennyire pozitívan álltam ehhez a vizsgálathoz, annyira csalódottan távoztam.
Krisztina
2022. június
4 éve járok már a doktor úrhoz, 2 gyermekem született nála. Segítőkész, mindig gyorsan el tudtam érni, minden kérdésemre, panaszomra kaptam választ, segítséget.
-
Krisztina
2022. május
A mai világban jó egy olyan Doki aki 1 csörgésre felveszi a telefont bármikor is hívtam. Tudtam, hogy a terhességem minden szakaszán támogatni fog és őszinte lehetek vele. A férjem is megkedvelte pedig fehérköpeny szindrómás 😁 Maximálisan elégedett vagyok, ha lesz következő gyermek az is nála fog születni 💜
-
Irén
2022. március
Minden rendben zajlott, a doktor úr türelmesen elmagyaráz mindent, kedves, emberséges. Plusz pont, amiért a foglalt időponthoz képest nem kellett várakozni.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. február
A doktor úr alapos, kedves, jófej és érthető tájékoztatást ad a fennálló helyzetről, egyáltalán nem kellemetlen a vizsgálat egyik része sem.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Kedves volt,mindent pontosan elmondott,segítőkész,precíz
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Minden kérdésemre választ kaptam. Nyugodt hangulatban telt a vizsgálat.
-
Barbara
2021. december
Szülésemet vezette és nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. Végig partnernek tekintett, megfelelő szakmai tájékoztatás után hagyta, hogy azt történjen, amit én szerettem volna, vagyis maximálisan figyelembe vette és támogatta az elképzeléseimet.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése