140 487 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Steiner Tidhar - Nőgyógyász

Dr. Steiner Tidhar

Beszélt nyelvek: angol, héber
Bemutatkozás

Dr. Steiner szülész-nőgyógyász és ultrahang specialista szakorvos. Szakképesítéseinek köszönhetően nagy tudása van a várandósok gondozásában, az esetleges magzati rendellenességek felfedezésében, a kromoszóma rendellenességek szűrésében, a koraszülés...

Specializáció

 • Ultrahang vizsgálatok végzése
 • Terhességi UH
 • Down-kór szűrés
 • Rákszűrés
 • Várandós gondozás
 • Menopauza-gondozás
 • Gyógyszer felírása...

Tanulmányok

 • SOTE (2001)
 • ISUOG, IOTA és Fetal Medicine Foundation (FMF) szakképesítés

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24.
Ár
Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Steiner szülész-nőgyógyász és ultrahang specialista szakorvos.

Szakképesítéseinek köszönhetően nagy tudása van a várandósok gondozásában, az esetleges magzati rendellenességek felfedezésében, a kromoszóma rendellenességek szűrésében, a koraszülés megakadályozásában. Emellett rákszűrést is végez, valamint a nőgyógyászati fertőző betegségek kivizsgálásában, kezelésében is nagy tapasztalata van. Azok is nyugodtan felkereshetik a rendelőjét, akik beléptek a változókorba, és menopauza tünetei teszik tönkre mindennapjaikat.

Specializáció

 • Ultrahang vizsgálatok végzése
 • Terhességi UH
 • Down-kór szűrés
 • Rákszűrés
 • Várandós gondozás
 • Menopauza-gondozás
 • Gyógyszer felírása
 • Nőgyógyászati fertőző betegségek kezelése

Tanulmányok

 • SOTE (2001)
 • ISUOG, IOTA és Fetal Medicine Foundation (FMF) szakképesítés

Vélemények

22 értékelés
2019. április
Hogy viszonylag gyorsan túl voltam az egészen.
A nőgyógyászati vizsgálatnál az asszisztens is kíváncsian nézegetett. Ez megalázó, ami ellen az orvosnak sem volt szava, ráadásul ingerülten beszélt velem, miközben valakivel kedves hangon telefonált
2019. április
Nagyon kedves, figyelmes, es ovatos ami egy nogyogyasznal nagyon fontos szamomra.
Ugyan engem egyaltalan nem zavart, de a Doktor Ur feltehetoleg nem magyar szarmazasu ezert kicsit maskepp beszel, lehet ez valakinek fontos lehet.
2019. február
Gyakorló orvosként olyan kollégát kerestem a terhességem idejére, akiben mind szakmailag, mind emberileg teljes mértékben megbízhatok. Steiner Tidhar Dr vezette a terhesgondozásomat és a szülést is. A vizsgálatok során mindenre kiterjedő alapossággal járt el, az UH vizsgálatokat is a legnagyobb türelemmel és gondossággal végezte. Különös figyelmet fordított mind a baba, mind az én állapotom alakulására. A szülés során a nehéz perceket az ő higgadtsága és jókedve oldotta, mindvégig tudtam, jó kezekben vagyok, így én is nyugodt maradtam, életem legnagyobb élményét köszönhetem neki. Végtelenül lelkiismeretes, a szülés utáni időszakban is rendszeresen ellenőrizte az állapotomat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
2019. február
Mindkét kisbabámat nála szültem. Az első természetes szülés volt a második (nem programozott) császár. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívül precíz, kedves és nagy szaktudású orvos. Mindkét szülésemnél nagy biztonságban éreztem magam és a szülést követő napokban is különös figyelemmel segítette a felépülést. Számomra ő az Orvos.
2019. január
Dr. Steinert kértem fel szülésznek a terhességem elején. Korábban már ismertem és kezelt, bármikor fordulhattunk hozzá. A terhességem alatt végig követett és mindig megbízhattam a szakértelmében. Az ultrahangokon mindig részletesen ellenőrizte a mazgat egészégét és ha bármi gyanús volt neki akkor tovább vizsgálta a hátterét. Megbízható, figyelmes és mindig lehet rá számítani.
2019. január
Egy nagyon ritka és felettébb kockázatos ikerterhesseg miatt olyan orvoshoz irányítottak minket, aki tapasztalt és az intézmény mögötte rendelkezik koraszülött intenziv osztállyal. A magas rizikó miatt néhány orvos nem is vállalta, Dr. Steiner viszont örömmel. Profizmusa, odafigyelese, gondossága csak a legmagasabb szinteken említhető. Az egészséges babák megszületése után is érdeklődött az Anya és a babák hogylete felől. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!
2018. október
Már 5 hónapja kezel minket, ráadásul egy bonyolultabb ikerterhességgel. Rengeteg rossz tapasztalatunk volt más orvosokkal, ezért nagyon örültünk, mikor váltottunk.Az első pillanattól kezdve egy végtelenül kedves és figyelmes orvos, szakmai alkalmassága megkérdőjelezhetetlen, rendkívül alapos orvos. Az ultrahangvizsgálatok minden perce hatalmas élmény vele, mert mindent pontosan megmutat és elmagyaráz, mindezt a nagyon kedves humorával fűszerezve. Eddig nem volt olyan pillanat, mikor ne értük volna el, még hétvégén és nyaralása közben is elérhető volt. Számunkra a legpozitívabb cselekedete, mely egyértelműen a figyelmességét és emberközeliségét támasztja alá, az volt, mikor ő hívott fel két vizsgálat között és érdeklődött, hogy, hogy vagyok! Mindenkinek ajánlom, még az igen kritikus férjem szerint is a legjobb kezekben vagyunk!
2018. január
Nagyon alapos, teljes mértékben biztonságban éreztük magam és a babánkat a várandósság és a szülés alatt. Nagyon kedves, figyelmes és jó a humora. :D Bármikor el tudtam őt érni és egyáltalán nem zavarták a “kezdő szülő” kérdések. Mindig mindenben segített. természetes úton szülhettem, nagyon odafigyelt a gyermekünk szívhangjára, életjeleire a szülés során is. Ahogy beértünk a kórházba és szóltak neki, jött és vezette a vajúdás és szülési folyamatot. Este kilenckor is bejött csak hogy ellenőrizze rendben van minden a szülés utan. Gàtmetszésem volt de észre sem venni olyan szépen helyrehozta. Ha lesz második gyermekünk, szintén nála szeretnénk szülni. Egy igazi orvos akin érezni hogy szereti a hivatását és minden gyermeket egy csodának tart.
2017. december
Kedves, figyelmes, rendkívül alapos, vicces, megnyugtató. Teljesen biztonságban éreztem magam mellette, bátorított, hogy bármikor hívjam, amikor kérdésem van, el is értem, amikor úgy alakult, hogy szükségem volt rá.
nem volt, csodás fickó.
2017. december
Ő volt a "fogadott" orvosunk, a szülés pedig a Sote2-őn történt. Mivel ikerterhesség volt, sűrűn jártunk hozzá. Végig kedves volt és a legapróbb részletekre is odafigyelt. Talán jobban aggódott sokszor, mint mi, így tényleg rengeteg vizsgálatra küldött minket, szóval elég alapos munkát végzett. Lelkiismeretes, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha lenne mégegy babánk, Őt választanánk újra orvosunknak. A babák súlyát kb gramm pontosan megmondta, szóval elég profi ultrahangos is. Mindkét babánk átlagon felülis súllyal született, a 38. héten, és ikerterhesség esetén ez megint csak remek. Köszönünk mindent
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése