1 786 698 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szűcs-Kovács Eszter - Nőgyógyász

Dr. Szűcs-Kovács Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szűcs-Kovács Eszter szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom klinikai orvosként. Főbb érdeklődési területeim az általános nőgyógyászati kórképek mellett a terh...

Tovább olvasom
Dr. Szűcs-Kovács Eszter - Nőgyógyász

Dr. Szűcs-Kovács Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szűcs-Kovács Eszter szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom klinikai orvosként. Főbb érdeklődési területeim az általános nőgyógyászati kórképek mellett a terhesgondozás és az ultrahang diagnosztika. Általános orvosi diplomáma...

Tovább olvasom
Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szűcs-Kovács Eszter szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése.

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom klinikai orvosként. Főbb érdeklődési területeim az általános nőgyógyászati kórképek mellett a terhesgondozás és az ultrahang diagnosztika.

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg 2014-ben. Az Orvosi Egyetem mellet a Testnevelési Főiskolára is jelentkeztem, ahol aerobik sportedzői diplomát szereztem. Azóta rendszeresen tartok csoportos edzéseket.

2015 nyarán született meg kislányom, Hanna.

Nőgyógyászként és edzőként szeretnék azoknak a kismamáknak segítséget nyújtani a megfelelő mozgás és étrend összeállításában, akiknek fontos az egészséges életmód és szeretnének tenni egészségükért várandósságuk ideje alatt is. A hagyományos terhesgondozás mellett fontosnak tartom, hogy kismamáinknak komplex életmódvezetési tanácsokat is adjak.

Specializáció

  • Várandósgondozás
  • UH diagnosztika

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Tanulmányok

  • 2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése