2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth A. Edina - Nőgyógyász

Dr. Tóth A. Edina

Beszélt nyelvek: magyar, román
Bemutatkozás

Dr. Tóth A. Edina vagyok, szülész-nőgyógyász. A Temesvári „Victor Babeș” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Altalános Orvostudományi karán szereztem orvosi diplomát román nyelven, így a magyar mellett azt is anyanyelvi szinten beszélem. Az egyetemi évek...

Tovább olvasom
Dr. Tóth A. Edina - Nőgyógyász

Dr. Tóth A. Edina

Beszélt nyelvek: magyar, román
Bemutatkozás

Dr. Tóth A. Edina vagyok, szülész-nőgyógyász. A Temesvári „Victor Babeș” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Altalános Orvostudományi karán szereztem orvosi diplomát román nyelven, így a magyar mellett azt is anyanyelvi szinten beszélem. Az egyetemi évek alatt látott szülészet-nőgyógyászati gyakorlatokon nagyon inspiráló...

Tovább olvasom
L33 Medical - Budaörs
2040 Budaörs, Lévai utca 33.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth A. Edina vagyok, szülész-nőgyógyász. A Temesvári „Victor Babeș” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Altalános Orvostudományi karán szereztem orvosi diplomát román nyelven, így a magyar mellett azt is anyanyelvi szinten beszélem.
Az egyetemi évek alatt látott szülészet-nőgyógyászati gyakorlatokon nagyon inspirálónak találtam a szakma összetettségét, így nem volt kérdés, hogy ezen a területen szeretnék szakvizsgát szerezni.
A szülészet-nőgyógyászat tele van csodával.

Egy elhúzódó, sok kellemetlenséget okozó probléma sikeres kezelése épp olyan felemelő, mint egy várt kisbaba születése. A számomra legszebb pillanatok a szülőszobán játszódnak le, amikor csapatként segíthetjük elő egy új élet és egy család megszületését.
Nőnek lenni kiváltság, erre a kiváltságra pedig vigyázni kell. Éppen ezért, nemcsak a betegségek gyógyítására kell figyelmet fordítani, hanem a nők egészségének megőrzésére: mindig igyekszem felhívni a figyelmet a komolyabb problémák megelőzésére, a szűrések fontosságára is.

Fontos számomra a stresszmentes légkör a rendelőmben.

Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat önmagában is épp elég feszültté teheti az embert. Azt gondolom, hogy orvosként leginkább az én feladatom, hogy segítsek leküzdeni a kellemetlen érzéseket.
Igyekszem a rendelőben olyan légkört teremteni, ahol a beteg megnyugodhat; fesztelenül, bizalmasan tudunk beszélgetni, ahol nincsenek tabuk, bármilyen kérdest gátlások nélkül, őszintén fel lehet tenni.

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?
• nőgyógyászati szűrővizsgálat
• hüvelyi/hasi ultrahang vizsgálat
• fogamzásgátlás tanácsadás, STD vizsgálat
• vérzészavarok kivizsgálása, hormonális kivizsgálás
• terhesgondozás

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, szeretettel várom a rendelésemen!

Specializáció

  • Nőgyógyászati megbetegedések diagnosztizálása és kezelése

Kórházi háttér

  • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet
  • B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatkórház

Tanulmányok

  • Temesvári „Victor Babeș” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvostudományi kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése