3 077 391 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Varsányi Antal - Nőgyógyász

Dr. Varsányi Antal

4.72 | 468 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Varsányi doktor vállal tinédzser ambulanciát: konzultációt, tanácsadást ad a kamasz lányoknak, segít megtalálni a megfelelő fogamzásgátlót, ha szükség van rá, és kivizsgálja a hormonváltozás miatti esetleges szőrösödés, pattanásosodás okait. Felborult...

Tovább olvasom
Dr. Varsányi Antal - Nőgyógyász

Dr. Varsányi Antal

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Varsányi doktor vállal tinédzser ambulanciát: konzultációt, tanácsadást ad a kamasz lányoknak, segít megtalálni a megfelelő fogamzásgátlót, ha szükség van rá, és kivizsgálja a hormonváltozás miatti esetleges szőrösödés, pattanásosodás okait. Felborult a menzeszed? Valami nincs rendben a ciklusoddal? Varsányi doktor ebb...

Tovább olvasom
Dr. Varsányi Antal magánrendelése
1072 Budapest, VII. kerület, Budapest, Rákóczi út 38 I.em I/a (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Varsányi doktor vállal tinédzser ambulanciát: konzultációt, tanácsadást ad a kamasz lányoknak, segít megtalálni a megfelelő fogamzásgátlót, ha szükség van rá, és kivizsgálja a hormonváltozás miatti esetleges szőrösödés, pattanásosodás okait. Felborult a menzeszed? Valami nincs rendben a ciklusoddal? Varsányi doktor ebben is tud segíteni! Emellett azokat is várja, akiknek szüksége van menopauza-gondozásra. Ez az időszak minden nőnél másképp zajlik, van, akiket szerencsére nem visel meg, másokat azonban nagyon sok tünete gyötri. Ne feledkezzünk meg a menopausa tünetei mellett az ilyenkor jelentkező vérzészavarok a kivizsgálásáról sem. Minden korban felléphetnek vérzési rendellenességek, melyek kivizsgálása és a megfelelő kezelése nagyon fontos. Azok, akiknél ilyen tünetek jelentkeznek , mindenképpen keressék fel a Doktor Úr rendelőjét!

A hüvelygyulladás / vaginosis, kolpitisz/ a női betegségek között a leggyakoribb és eredményes kezelése ilyenkor sürgető feladat ezért ha ilyen panaszaid vannak bátran keresd fel a Doktor Urat. 

Dr. Varsányi a különböző szexuális úton terjedő betegségeket (HPV, Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma , Gonorrhoea, Hepatitis) is lelkiismeretesen kivizsgálja és kezeli, férfi partner szűrését is vállalja! Akkor is fordulj hozzá bizalommal, ha gyermeket vársz! Terhes gondozása alatt, UH vizsgálataival segíteni tud neked ebben az időszakban. Sőt, ha alternatív szülési lehetőségre vágysz, akkor is ő a Te orvosod! Tudod, hogy az éves nőgyógyászati szűrés, a rákszűrés mennyire fontos, hogy megőrizhesd egészségedet és ehhez egy jó orvost keresel? Menj el Dr. Varsányihoz! 

A medőségi kivizsgálás egyik alapvető lépése a Chlamydia szűrésen kívül a méhtükrözés / HSC/ és a petevezetékek átjárhatóságának /HSG/ a kivizsgálása. Mind a két eljárást együtt, vagy külön-külön is elvégzi a Doktor Úr. Férfi partner Chlamydia kivizsgálására is lehetőség van a rendelésen.

Megfelelő műtéti háttérrel rövid határidővel  kisebb vagy nagyobb műtéteket is vállal (terhesség megszakítás, konizáció, méhszáj plasztika, méhnyak polyp , kisajak plasztika sok nőt zavar a kiajkainak nagysága vagy alakja és ebből adódóan titkon pszichés zavarokkal kűzd vagy fájdalmas a nemi élete - hüvely plasztika , hasi és laparaszkópos műtétek).

Méhszájseb ambuláns fagyasztásos fájdalmatlan műtéttel megszüntethető, ezt a bevatakozást  is  elvégzi a Dokor Úr a rendelőben. A konizáció méhnyak műtét, amelynek a méhnyakrák elleni harcban van szerepe. A laparoszkópos (hasi tükrözéses) műtét révén diagnosztikus és terápiás beavatkozások végezhetők el. Ez a meddőségi panaszok, petefészek ciszták, alhasi fájdalmak kivizsgálására alkalmas.

Specializáció

 • Tinédzser ambulancia, fogamzásgátlás, konzultáció és tanácsadás, bőr problémák (acne, pattanásos bőr, szőrösödés) kivizsgálása góckutatás keretében.
 • Menopauza ambulancia, vérzészavarok kivizsgálása és gyógyítása
 • Rákszűrés, mell manuális rákszűréses vizsgálata
 • INTIM -KISAJAK PLASZTIKA, HÜVELYFAL PLASZTIKA-
 • Szexuális úton terjedő betegségek szűrése (férfi partner szűrése is!): kenetvizsgálat, hüvelyváladék tenyésztés
 • Méhszájseb megszüntetése fagyasztásos fájdalmatlan ambuláns eljárással
 • Terhesség megszakítás vákumos eljárással, egészségügyi méhkaparás, polyp eltávolítás, méhtükrözés. laparascópia
 • Terhes gondozás, alternatív szülési lehetőségek
 • Cégeknek szűrés

Kórházi háttér

 • Szent Imre Kórház (szülések, nagy műtétek)
 • Rókus Kórház (egy napos sebészeti beavatkozások)

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem (1985)
 • Szülész-nőgyógyász szakvizsga (1989)

Tagságok

 • Orvosi kamara Tagság
 • HPV Centrum társaság
 • Chlamydia Centrum Társaság

Dr. Varsányi Antal vélemények

4.72 az 5-ből
468 értékelés alapján
5 csillag
84 %
4 csillag
10 %
3 csillag
2 %
2 csillag
1 %
1 csillag
2 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.76
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.68
Megfelelő volt az ellátásod? 4.65

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
-
Az időpontot, amit foglaltam egyáltalán nem vették figyelembe, orvost, asszisztenst nem is láttam . Az ott ülő betegek elmondták, hogy a doktor régi betegei soron kívül jönnek, a foglalt időpontokat sosem tartja, több órát is kell akár várni.

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
-
A időpontfoglalás nem működik. Azért mennék magánrendelésre, hogy ha már fizetek ne kelljen várni. majd két órát vártam. Számla nincs, a leletek nem kerülnek fel az EESZT-be, mintha nem is jártam volna orvosnál.

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Szimpatikus orvos, végre az első aki komolyan vette sőt teljesen magától felismerte a jeleit a hormonális problémámnak, amit más orvosnak hiába mondtam és kérdeztem róla, nem foglalkoztak vele vagy csak fogamzásgátlót akartak adni. Tájékoztatott róla, hol vizsgálhatják ki. Hormonális témákban tudom őt ajánlani.
Nem éreztem kellően alaposnak a vizsgálatot, illetve annak indoklását hogy az miért nem szükséges és miért nem kell további kezelés ha az valóban nem szükséges. Amiért mentem abban csak annyit segített, hogy abban nem tud segíteni, de végülis ennyivel is többet tudtam meg. A hormonális problémámra viszont tudott tanácsot adni. Megjegyzendő, ahhoz képest hogy más orvosoknál mennyi kellemetlen tapasztalat volt, nála ha nem is volt kellemes a tapasztalat, de aránylag kevésbé kellemetlen igen.

(ellenőrzött értékelés)
2021. január
-
A magas összeg

(ellenőrzött értékelés)
2020. december
Kedves volt az orvos
Az időpontom 16:00ra volt és 17:10ig kellett várakoznom mire sorra kerültem mert sok embert odahívnak 1 időpontra. Árban kicsit lehúzós, számítógép, lelet lap nincs, számlát, nyugtát nem kaptam. Kicsit erős a 4 ezer forintos receptírás, egy hüvely tenyésztésért, receptért és maga a konzultációért fizettem 32ezer forintot amit kicsit sokkallok.

(ellenőrzött értékelés)
2019. szeptember
-
Kicsi a rendelő, még öltözőfülke sincs. Az UH vizsgálatot nem ez az orvos végzi, egy másik szobában van, és nem is végezték el, mert nem rögzítették az időpontomat (kértem UH vizsgálatot is). És bár időpontra érkeztem, mégis több, mint fél órát vártam.

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
Mindenki kedves,aranyos.Megfelelő hozzáállás,mind stílusban mind ellátásban.Nagyon elégedett vagyok mindennel.Másnak is bátran ajánlom őket.A doktor úr is kedves volt végig,szakmailag is rendben.Az időpont ellenére pedig szerintem belefér a pár perces várakozás.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
A doktorúr habitusa, rugalmassága, szakmai tudása és empátiája fölülmúlta a várakozásaimat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Korrekt,megbízható alapos orvos.Mindenre odafigyel.Türelmesen válaszol minden kérdésre.Olyan vizsgálatot is megcsinál,ami nem lenne indokolt,de ebben is alapos nagyon :-)
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Doktor úr nagyon kedves, megértő, segítőkész és alapos! Csak ajánlani tudom :)
-