963 186 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Veresh Zoltán -

Dr. Veresh Zoltán

(12)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz, ukrán
Bemutatkozás

Dr. Veresh Zoltán szülész-nőgyógyász vagyok Már egyetemi tanulmányaim alatt hivatást éreztem a szülészet-nőgyógyászat szakma iránt, így 2009-től rezidensként, majd 2011-től egyetemi tanársegédként a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati...

Tovább olvasom
Dr. Veresh Zoltán -

Dr. Veresh Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz, ukrán
Bemutatkozás

Dr. Veresh Zoltán szülész-nőgyógyász vagyok Már egyetemi tanulmányaim alatt hivatást éreztem a szülészet-nőgyógyászat szakma iránt, így 2009-től rezidensként, majd 2011-től egyetemi tanársegédként a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Magánrendelésemen vállalok várandós gondozást,...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Veresh Zoltán szülész-nőgyógyász vagyok Már egyetemi tanulmányaim alatt hivatást éreztem a szülészet-nőgyógyászat szakma iránt, így 2009-től rezidensként, majd 2011-től egyetemi tanársegédként a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Magánrendelésemen vállalok várandós gondozást, amelynek keretein belül felmérem a kismama és a kisbaba helyzetét, az esetleges terhespatológiai kórképeket, kezelem a magas vérnyomást, és az ekkor jelentkező szénhidrát anyagcsere zavart (gestatios diabetest). Meddőségkezelést és fogamzásgátlás tanácsadást is végzek. Kezelem a különböző hüvelyi fertőzéseket (pl.: szexuális úton terjedő fertőzéseket - STD-ket, hüvelygyulladásokat, hüvelyi folyásokat). Akkor is forduljon hozzám bizalommal, ha alapos rákszűrésre szeretne elmenni. A méhnyakrák megelőző állapotainak szűrésében, felfedezésében nagy tapasztalattal rendelkezem. Végzek HPV-szűrést is.

Klinika, ahol rendel:
- Belvárosi Orvosi Centrum
- Margit Medical

Specializáció

 • Várandós gondozás (terhespatológiai kórképek, magas vérnyomás - hypertonia , gestatios diabetes, stb.)
 • Hüvelyi fertőzések (szexuálisan terjedő betegségek, hüvelygyulladások, rendellenes hüvelyi folyások)
 • Méhnyakrák megelőző állapotai

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem, I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Tanulmányok

 • 2006 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
 • 2014 szülészet-nőgyógyászat szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Nőgyógyászati Társaság
 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság
 • Fiatal Nőorvosok Társaság

Vélemények

12 értékelés
2018. március
Én voltam tavaly egy szűrővizsgálaton nála és az őszintét megvallva ilyen rendes és lelkiismeretes nőgyógyásszal még nem találkoztam.Mindent elmondott részletesen.Minden tiszteletem az övé.
2017. június
Én tavaly 'szültem' nála az ikreimet. Császár lett végül, de le a kalappal a dr Úr előtt. Nagyon rendes volt. Szavak nincsenek rá. Hozzá teszem engem úgy vittek fel Dunaújvárosból. És a dr Úr mellett a korházi ellátások is nagyon jók voltak! Minden tiszteletem. Ha a közeljövőben lenne még gyermekem megtenném azt 4óra utazást félretéve hogy felmennék magán rendelésre hogy ott is szüljek meg !!
2016. november
A Doktor Úr maga a csoda!! Figyelmes,segítőkész, kimunikatív.A problémára valóban azt a megoldást javasolja ami a teljes gyógyulást garantálja!! Minden orvosnak igy kellene dolgoznia mint ahogy a Doktor Úr teszi!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Maximálisan megbízható és hiteles orvos!! Minden
2016. november
Már az első alkalommal kiderült hogy a legjobb választás.Maximálisan meg vagyok elégedve a hozzá állásával és a tudásával.Az elmúlt 40 évemben az egyetlen normális orvos aki a beteget meg tudja és meg is akarja gyógyítani úgy,hogy ez mellett kedves,türelmes és odafigyelő.Bárcsak hamarabb ismertem volna meg,sok szenvedés kimaradhatott volna az életemből.
2016. július
A Doktor Úr nagyon figyelmes volt, minden kérdésemre válaszolt.
2016. január
2015. december
Veresh dr figyelmes,segítőkész,gyors, pontos, precíz, dinamikus .... Olyan orvos, amilyennek mindenkinek lennie kellene ahhoz, hogy a nők biztonsagban érezzék magukat... nem olyan orvosnak tűnik, mint akinek minden mindegy, darab-darab,aztán jön a következő. Maximálisan elegedett vagyok az ő ellátásával.
2015. október
Nagyon kedves a doktor úr, minden részletesen elmond, és nagyon precíz.
2015. szeptember
Az egész lénye odafigyelő, kedves, biztató.
2015. július
Mindég érezhető volt az öszinte érdeklödése vagy éppen a problémás idöszakban az aggodalma és ez bátorító volt...
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése