322 908 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Vértes András - Nőgyógyász

Dr. Vértes András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Vértes András, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 1974-ben szereztem diplomát. 1978-ban sebész, 1981-ben nőgyógyász szakorvos lettem. Főleg ambuláns ellátással foglalkozom, pl. :rákszűrés, HPV szűrés, gyulladásos megbetegedések, hüvelyfertőzések...

Tanulmányok

  • 1974 - általános orvosi diploma
  • 1978 - sebészet szakvizsga
  • 1981 - szülészet-nőgyógyászat szakvizsga

Tovább olvasom
Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vértes András, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 1974-ben szereztem diplomát. 1978-ban sebész, 1981-ben nőgyógyász szakorvos lettem. Főleg ambuláns ellátással foglalkozom, pl. :rákszűrés, HPV szűrés, gyulladásos megbetegedések, hüvelyfertőzések kezelése labor háttérrel, pszichoszomatikus problémák feltárása. Kórházi háttér a Szent Imre Egyetemi Oktató Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya.

Kórházi háttér

  • Szent Imre Kórház

Tanulmányok

  • 1974 - általános orvosi diploma
  • 1978 - sebészet szakvizsga
  • 1981 - szülészet-nőgyógyászat szakvizsga

Vélemények

77 értékelés
2019. július
2019. május
2019. március
2019. március
Nekem csak jó véleményem van Vértes doktorról, Andrásról. Gyakorlatilag 19 éves korom óta hozzájárok. Nála szültem a három fiamat. Mindíg kedves és ami fontos nagyon jó szakember. Bátran ajánlom mindenkinek!
2019. március
Kedves, professzionális. Csak ajánlani tudom. Várakoznom sem kellett, emberséges volt, aki törődik a másikkal. Nagyon jó szakember.
2019. február
2019. február
2019. január
2019. január
2019. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése