754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Molnár László Zoltán -

Molnár László Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1994-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1999-ben szülészet-nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Nőgyógyászati szűrővizsgálatok elvégzése, teljes körű terhesgondozás, meddőségi...

Tanulmányok

  • 2015 klinikai genetika szakvizsga
  • 1999 szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 1994 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános or...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1994-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1999-ben szülészet-nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Nőgyógyászati szűrővizsgálatok elvégzése, teljes körű terhesgondozás, meddőségi panaszok kivizsgálása, inkontinencia illetve tinédzser- vagy változókori panaszok kezelése tartozik szakterületébe.

Klinikák, ahol rendel: Villa Medicina

Tanulmányok

  • 2015 klinikai genetika szakvizsga
  • 1999 szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 1994 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése