468 426 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Prof. Dr. Hercz Péter - Nőgyógyász

Prof. Dr. Hercz Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Prof. Dr. Hercz Péter egyetemi magántanár, nőorvos magánrendelése. A Brit Általános Orvosi Tanács regisztrált orvosa ( Full registered medical practional of the GMC, UK). Reg.no.: 3650790. A Professzor Úr gyakori nőorvos szakértője a TV Család-barát mű...

Specializáció

 • MIÓMA
 • eltávolítása szervkímélő, méhmegtartó műtéti eljárásokkal , lásd honlapom.
 • (Specilisan miómával és mentruációs zavarokka...

Tanulmányok

 • EGYETEMI MAGÁNTANÁR 2010 . Szegedi Tudományegyetem
 • Habilitáció 2004. Szegedi Tudományegyetem
 • Orvostudományok Kandidátusa 1982...

Tovább olvasom
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Prof. Dr. Hercz Péter egyetemi magántanár, nőorvos magánrendelése. A Brit Általános Orvosi Tanács regisztrált orvosa ( Full registered medical practional of the GMC, UK). Reg.no.: 3650790. A Professzor Úr gyakori nőorvos szakértője a TV Család-barát műsorának, amelyben fontos kérdésekben kérik a tanácsát ( pl. mioma és méheltávolítás , menstruációs zavarok kezelése, méhszájseb stb. ) Hercz Péter Professzor Úrban igen gyakorlott, külföldön is ( Egyesült Királyság 6 év, Párizs , Torino, Moszkva ) sok tapasztalatot szerzett nőorvost tisztelhetünk. Gyakorlati és elméleti tudása , valamint tudományos munkássága méltán kelt bizalmat pácienseiben. Speciálisan miómával, és menstruációs zavarokkal foglalkozik. Nemzetközi gyakorlat alapján számára a mióma nem jelent egyet a méh eltávolításával ! A mióma és a menzesz zavarok gyógyításában lehetőség szerint fontosnak tartja a méh megtartását. A méhüregen belüli sebészet (méh tükrözés, hiszteroszkópia) elismert szaktekintélye. A méh egyes betegségeit (polip, mióma, sövény, összenövés) a hasfal, és méhfal megnyitása nélkül méhtükrözéssel operálja . Milyen panaszokkal forduljon hozzá: - mióma által okozott panaszok - menstruációs zavarok - meddőség egyes esetei - ismétlődő vetélés - ismételten sikertelen lombik-baby kezelés - nőgyógyászati rákszűrés ( méhnyak citológia , HPV szűrés, Ultrahang vizsgálat , manuális emlőszűrés és betanítása )

Specializáció

 • MIÓMA eltávolítása szervkímélő, méhmegtartó műtéti eljárásokkal , lásd honlapom. (Specilisan miómával és mentruációs zavarokkal foglalkozom, szülészettel nem).
 • MENSTRUÁCIÓS VÉRZÉS ZAVAROKat kiváltó, méhüregben lévő mióma, polyp, rákmegelőző állapotok, sövény felismerése, eltávolítása, kezelése a pontosan látott kép alapján , hüvelyi úton méhtükrözéssel (hiszteroszkópiával ), és nem a vakon történő méhkaparással , lásd honlapomon .
 • NŐGYÓGYÁSZATI KOMPLEX RÁKSZŰRÉS méhnyak citológia és HPV szűrés, méh és petefészek ultrahangos vizsgálata, manuális emlő vizsgálat, és az önvizsgálat betanítása.
 • iSMÉTLŐDŐ VETÉLÉS
 • ISMÉTLŐDŐ SIKERTELEN LOMBIK BÉBI KEZELÉS
 • INFERTILITÁS EGYES ESETEI

Kórházi háttér

 • Péterfy Sándor utcai Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály

Tanulmányok

 • EGYETEMI MAGÁNTANÁR 2010 . Szegedi Tudományegyetem Habilitáció 2004. Szegedi Tudományegyetem Orvostudományok Kandidátusa 1982. Moszkva- Budapest Szakorvos 1975. Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Női Klinika Általános Orvosi Diploma 1971. Semmelweis Orvostudományi Egyetem
 • Munkahelyeim az EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN : Royal Gwent Hospital 1,5 év , Newport University Hospital of Walesh, Nőgyógyászat Tanszék, Cardiff 2,5 év James Cook University Hospital , Women's Endoscopic Laser Foundation , Middlesborough 1,5 év TANULMÁNY ÚT : Párizs, Moszkva, Torino

Tagságok

 • MOK

Vélemények

38 értékelés
2019. november
Minden kérdésre kaptam választ. Példa nélküli a hozzáállása a nőkhöz, nem egy darab húsként kezeli őket. Udvarias. Tájékozott, magabiztos. Fájdalom mentesen vizsgál meg.
Nincs ilyen. Klonozni kéne Hercz professzort.
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. augusztus
A Hercz professzor úr közvetlensége, és segítőkészsége, valamint együttérzése
nem volt
2019. június
A Doktor úr nagyon korrekt, mindent elmond, minden kérdésre válaszol, bátorítja az embert a kérdezésre. Mióma miatt fordultam hozzá, sajnos műtét lett a vége, DE a méhem megtartásával. Nagyon hálás vagyok a Doktor Úr munkájáért.
2019. május
2019. április
2019. március
Professzor úr segítőkészsége, szaktudása. Maximálisan választ kaptam minden kérdésre.
2019. február
"46 éves elmúlt. Minek magának a méhe?" Szólt egybehangzóan az ítélet a nagynevű szakorvosok szájából. A szavak súlyosan koppantak. Úgy éreztem egyedül maradtam a sok kétség, félelem és fájdalom közepette. Ebben a pillanatban felcsillant egy reménysugár, rátaláltam a Professzor Úrra. Éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. Két hete megtörtént az immár elkerülhetetlen műtét. Egy óriási és több kisebb mióma került ki úgy, hogy a szerveim megmaradtak. Hercz Professzor Úr lenyűgöző szakmai felkészültségével és egyedülálló empátiájával, elhivatottságával megteremtette azt, amiről korábban mindenki más állította, lehetetlen. A műtétet megelőző várakozás, a műtét, a kórházi időszak és a rehabilitáció nem könnyű, de a végeredmény mindenért kárpótolt. A Professzor Úrra mély tisztelettel tekintek és örökké hálás leszek neki.
2019. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése