1 774 860 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sallai Imre - Ortopédus

Dr. Sallai Imre

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvosjelölt magánrendelése. A szeretetem a mozgásszerrendszer iránt már az egyetemen elején is meg volt. Lenyűgözött a vázrendszer az ízületek és az ezeket tartó és mozgató izmok precíz kialakítása, összehangolt működése. 2...

Tovább olvasom
Dr. Sallai Imre - Ortopédus

Dr. Sallai Imre

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvosjelölt magánrendelése. A szeretetem a mozgásszerrendszer iránt már az egyetemen elején is meg volt. Lenyűgözött a vázrendszer az ízületek és az ezeket tartó és mozgató izmok precíz kialakítása, összehangolt működése. 2014-ben fejeztem be a tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sallai Imre ortopéd szakorvosjelölt magánrendelése.

A szeretetem a mozgásszerrendszer iránt már az egyetemen elején is meg volt. Lenyűgözött a vázrendszer az ízületek és az ezeket tartó és mozgató izmok precíz kialakítása, összehangolt működése. 2014-ben fejeztem be a tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem alatt is igyekeztem egészséges életmódot folytatni, rendszeresen sportolni. Több műfajt is kipróbáltam, de legjobban a hosszútávfutás (marathon, félmarathon), később pedig a súlyzós edzések (crossfit, edzőterem) váltak be. Ebből adódóan ezen sportok mozgásszervrendszeri panaszait elég jól sikerült megismerni. A futókat érintő alsó végtagi panaszok (túlterhelésből, nem megfelelő technikából adódó), rendkívül makacsok és kétségbe ejtőek lehetnek egy elkötelezett futónak. A vállízületi panaszok, edzésen elszenvedett sérülések pedig a súlyzóval dolgozó sportoló mindennapjait nehezítik, vagy akár felfüggesztik egy időre.

Amikor 2014-ben a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján elkezdtem dolgozni, érdeklődésemet a váll-, térd-, és csípőízület irányába fordítottam és megismertem a nem csak sportolói oldalát ezeknek a panaszoknak, fájdalmaknak, valamint műtéti ellátásukat. De időközben sikerült visszatérni a sportolók mellé, és 2020-tól már az Újpesti Vízilabda SE (ÚVSE) csapatorvosaként segítem a vízilabdásokat.

Szívesen konzultálok váll, térd és csípő panaszokról, akár krónikus, degeneratív jellegűek akár az aktív életmód során váltak fájdalmassá. Fontos kiszűrni a műtéti ellátást igénylő elváltozásokat, arra megfelelő megoldást biztosítani, hogy mihamarabb visszatérhessen a fájdalom mentes hétköznapokba.

Specializáció

  • Nagyízületi endoprotetika
  • Vállsebészet
  • Arthroscopia

Kórházi háttér

  • SE Ortopédiai Klinika

Tanulmányok

  • 2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése